Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Lelaki Handsome VS Lelaki Tak Handsome

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
princess love
Inspector General (Webmaster)
Inspector General (Webmaster)


Posts : 183
Join date : 30/06/2009
Location : Bumi Allah

Character sheet
Sembang-sembang malaysian: Manusia merancang,Allah merancang,perancangan Allah lebih baik

PostSubject: Lelaki Handsome VS Lelaki Tak Handsome   Sun Nov 08, 2009 8:12 pm

Kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap: woow, cool giler…
Kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan bagus…

Kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata: nobody’s perfect
Kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
Perempuan akan cakap: memang…. muka pun macam pecah rumah!

Kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu
Perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!
Kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia…

Kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
Perempuan akan kata: sepadan sangat…
Kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
Perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!

Kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
Perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
Kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
Perempuan akan kata:…(terdiam, tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)…

Kalau lelaki handsome penyayang binatang
Perempuan akan cakap: perasaannya halus…penuh kasih sayang
Kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
Perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi…

Kalau lelaki handsome bawa BMW
Perempuan akan cakap: matching… hebat luar dalam
Kalau lelaki tak handsome bawa BMW
Perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?…

Kalau lelaki handsome tak mau bergambar
Perempuan akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar
Kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar
Perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?…

Kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
Perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
Kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan
Perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu….

Kalau lelaki handsome bersedih hati
Perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on
Kalau lelaki tak handsome bersedih hati
Perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan ni?

p/s:- manusia didunia ni semuanya dianugerahkan Allah sama baik,sama cantik dan sama buruknya.janganlah memandangkan rendah kepada orang lain. rabbit
Back to top Go down
roseflame
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 21
Join date : 27/03/2013

PostSubject: Re: Lelaki Handsome VS Lelaki Tak Handsome   Wed Mar 27, 2013 12:29 pm

salu berlaku camni kan..lumrah dunie Mad
Back to top Go down
princess love
Inspector General (Webmaster)
Inspector General (Webmaster)


Posts : 183
Join date : 30/06/2009
Location : Bumi Allah

Character sheet
Sembang-sembang malaysian: Manusia merancang,Allah merancang,perancangan Allah lebih baik

PostSubject: Re: Lelaki Handsome VS Lelaki Tak Handsome   Thu Mar 28, 2013 1:22 am

yang penting hati la ye tak? dpt lelaki tak hensem baik,btanggungjawab pd family dan anak2 pun rasa bersyukur sgt..=)
Back to top Go down
JustinB
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 10
Join date : 08/05/2013

PostSubject: Re: Lelaki Handsome VS Lelaki Tak Handsome   Wed May 08, 2013 10:38 am

princess love wrote:
yang penting hati la ye tak? dpt lelaki tak hensem baik,btanggungjawab pd family dan anak2 pun rasa bersyukur sgt..=)

nice...mmg harus bersyukur dgn ape yg ade kan
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Lelaki Handsome VS Lelaki Tak Handsome   Today at 6:42 pm

Back to top Go down
 
Lelaki Handsome VS Lelaki Tak Handsome
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Komuniti :: Dunia Lelaki-
Jump to: