Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Selamat Tahun Baru 2012!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
montyashley
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 10
Join date : 16/11/2011

PostSubject: Selamat Tahun Baru 2012!!!    Mon Dec 26, 2011 4:29 pm

jocolor jocolor

Selamat Tahun Baru 2012 semua... Dengar macam terlalu awal untuk berucap macam ni tapi nak semua macam i dalam mood new year......

Nak tanya pulak apakan resolusi 2012 anda??? dan resolusi 2011 sudah capai belum???
Back to top Go down
starbucklover
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 27/12/2011

PostSubject: Re: Selamat Tahun Baru 2012!!!    Tue Dec 27, 2011 8:12 pm

Selamat tahun baru 2012!! Tahun ini, aku berhasrat dapat hanya sebuah kereta baru, terutama Volkswagen Polo TSI!! Tetapi sedihnya setiap tahun resolusi aku takde tercapai ,hmmm..moga resolusi tahun ini dapat tercapai

What a Face What a Face
Back to top Go down
billiecyrus
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 28/12/2011

PostSubject: Re: Selamat Tahun Baru 2012!!!    Wed Dec 28, 2011 9:05 pm

I pulak agak sama setip tahun….
Iaitu menderma wang sebanyak mungkin kerana I percaya pada karma…
Untuk 2012 tahun baru resolusi I harap dapat duit sebanyak mungkin...

siapa nak join I Very Happy
Back to top Go down
meiyingtan22
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 29/12/2011

PostSubject: Re: Selamat Tahun Baru 2012!!!    Thu Dec 29, 2011 6:38 pm


Haha .. saya tidak percaya dalam membuat resolusi ... Tetapi jika anda percaya boleh buat la..Kini ada peluang untuk hasrat anda tercapai, hanya taipkan CAR dan hantar ke 22222 ... Hasrat anda mungkin akan tercapai jika anda mahu kereta baru atau $$$$$$ =D
Back to top Go down
pikochew
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 29/12/2011

PostSubject: Re: Selamat Tahun Baru 2012!!!    Fri Dec 30, 2011 10:23 am

meiyingtan22 wrote:

Haha .. saya tidak percaya dalam membuat resolusi ... Tetapi jika anda percaya boleh buat la..Kini ada peluang untuk hasrat anda tercapai, hanya taipkan CAR dan hantar ke 22222 ... Hasrat anda mungkin akan tercapai jika anda mahu kereta baru atau $$$$$$ =D

Apa yang u katakan tu panggil Call Me Tone A Thon, betul tak?????
Nak tahu lebih
w w w . the cube . my / mdp / cm ta tho

Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Selamat Tahun Baru 2012!!!    Today at 6:42 pm

Back to top Go down
 
Selamat Tahun Baru 2012!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Komuniti :: Kopitiam Corner-
Jump to: