Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Samsung Galaxy Tab 7.7???

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
jolenechan46
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 18/03/2012

PostSubject: Samsung Galaxy Tab 7.7???   Mon Mar 19, 2012 8:37 am

hello! Saja nak ambil feedback bagi tablet ini. Hari jadi abang dah dekat la! Saya kena cepat cepat decide nak ambil mana satu tablet yang sesuai untuknya. Berapa horga bagi tablet ni ya??? Tablet ni running ia smooth tak? Syaa takut hang saja. Terima kasih banyak2 ye!
Back to top Go down
harryho46
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 20/03/2012

PostSubject: Re: Samsung Galaxy Tab 7.7???   Tue Mar 20, 2012 7:17 pm

jolenechan46 wrote:
hello! Saja nak ambil feedback bagi tablet ini. Hari jadi abang dah dekat la! Saya kena cepat cepat decide nak ambil mana satu tablet yang sesuai untuknya. Berapa horga bagi tablet ni ya??? Tablet ni running ia smooth tak? Syaa takut hang saja. Terima kasih banyak2 ye!


Hi! Ia pastinya lebih canggih berbanding versi sebelum ini ... ini telah dipasang dengan AMOLED teknologi paparan, jadi ia lebih bagus .... juga berat hanya 340g, senang untuk dimasukkan ke dalam beg tangan, hehe..
Back to top Go down
myshoe80
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 21/03/2012

PostSubject: Re: Samsung Galaxy Tab 7.7???   Wed Mar 21, 2012 10:53 am

Saya rasa inilah yang mereka sudah improve bagi voice call. Yang dulu punya ialah guna bluetooth atau headset kan?? Ada sesiapa guna yang dulu punya version??? Boleh share tak? Rasa nak tukar yang baru ni la!!!
Back to top Go down
stellachew90
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 22/03/2012

PostSubject: Re: Samsung Galaxy Tab 7.7???   Thu Mar 22, 2012 2:50 pm

myshoe80 wrote:
Saya rasa inilah yang mereka sudah improve bagi voice call. Yang dulu punya ialah guna bluetooth atau headset kan?? Ada sesiapa guna yang dulu punya version??? Boleh share tak? Rasa nak tukar yang baru ni la!!!

Kalau kat pasaran skrg kos lebih kurang RM2k, biasa orang ambil plan kalau anda nak guna data dengan panggilan, ada lebih murah jugak skrg, anda boleh check sini, hanya RM1409 =)
celcom.com.my/smartphones/tablets.php#tablet4
Back to top Go down
jolenechan46
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 18/03/2012

PostSubject: Re: Samsung Galaxy Tab 7.7???   Fri Mar 23, 2012 8:31 am

stellachew90 wrote:
myshoe80 wrote:
Saya rasa inilah yang mereka sudah improve bagi voice call. Yang dulu punya ialah guna bluetooth atau headset kan?? Ada sesiapa guna yang dulu punya version??? Boleh share tak? Rasa nak tukar yang baru ni la!!!

Kalau kat pasaran skrg kos lebih kurang RM2k, biasa orang ambil plan kalau anda nak guna data dengan panggilan, ada lebih murah jugak skrg, anda boleh check sini, hanya RM1409 =)
celcom.com.my/smartphones/tablets.php#tablet4
Yang ini datang dengan bookcase yang berharga RM 249 . Memang berbaloi boss!!! Rasa nak ambil satu la… yang ini Celcom punya package???? Nanti kena pergi kedai mereka tengok dulu. Ahad nak bawa 'dia' pergi beli ni…. HIHIIII!
Back to top Go down
montyashley
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 16/11/2011

PostSubject: Re: Samsung Galaxy Tab 7.7???   Sun Mar 25, 2012 9:38 am

kan kat low yat ada i love tablet fair dari 26 mar hingga 1 april lol..check kat sana aje lar...mana tau nanti ada discount leh
Back to top Go down
catwang
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 44
Join date : 08/02/2012

PostSubject: Re: Samsung Galaxy Tab 7.7???   Tue May 22, 2012 8:39 pm

galaxy tab blh tangkap video yg berkuali mcm tu x? cantik leh.. lagu ni adalah didedikasikan kpd smua org yg menyambut Hari Kaamatan dan Gawai.. Semoga anda smua dpt menikmati kesejahteraan x kira bila dan di mana.. www.youtube.com/watch?v=MAifbtga8G0
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Samsung Galaxy Tab 7.7???   Today at 4:06 pm

Back to top Go down
 
Samsung Galaxy Tab 7.7???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Sains ICT :: komputer dan internet-
Jump to: