Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
drekyee
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 14
Join date : 01/01/2012

PostSubject: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Mon Mar 19, 2012 10:13 am

Hey guys, siapa yang telah dapatkan tiket untuk F1 tahun ni????
Rasanya siapa yang akan menang untuk perlumbaan Sepang ni???
I dengar kata boleh berjumap dengan F1 team mingggu ni, agaknya bila ah?? Rolling Eyes
Back to top Go down
timthor
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 19/03/2012

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Tue Mar 20, 2012 9:40 am

Very Happy Waaa...cepatnya dah kembali ke Malaysia? Tahun lepas punya race masih lagi bermain kat otak LOL...macam manapun, harap2 tahun ni diorg menambahkan lg aktiviti biar seronok skit. Ini ADS diorg yg besh, memang tertarik ngan statement "Race Ends, Work Never". Ada juga sesi meet and greet kat KLCC 21 Mac nanti...Enjoy!!

youtube.com/watch?v=LBFBmiSYFfc
Back to top Go down
titipoh
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 20/03/2012

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Wed Mar 21, 2012 9:27 am

Wow…. Confirm hari ni Micheal Schumacher dan Nico Rosberg ada dekat KLCC hari ni!!!!
Jangan lepaskan peluang ni!!!!
Back to top Go down
piechop
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 20/03/2012

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Thu Mar 22, 2012 9:41 am

Ni aku nak bagitau utk sesapa yg terlepas sesi temu ramah ngan Schumi dan Nico semalam...

facebook.com/PETRONASMOTORSPORTS Laughing
Back to top Go down
titipoh
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 20/03/2012

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Fri Mar 23, 2012 8:41 am

Bukan saja perjumpaan saja...
Biasa dekat musim F1 macam sekrang ni banyak aktiviti kat KLCC…
Siapa tau mungkin kamu ni BERTUAH sangat tu dpat hadiah percuma…
Macam ni hujung minggu ni kena lepak kat KLCC .. Anda boleh rujuk jadual aktiviti di sini

http : //ww w.petmos.com.my/
Back to top Go down
cherrygoon
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 23/03/2012

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Sat Mar 24, 2012 10:46 am

Memang sah...Petronas sdg menganjurkan Malaysia Grand Prix Showcase kat Concourse, KLCC lol...dari 17 - 25 Mac hehe...nk tanya ada sesapa boleh teman aku? Korang dah nampak keta F1 tergantung belum?

youtube.com/watch?v=Ck4Qd2dOGyo&feature=share sunny
Back to top Go down
meesuhaimee
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 22/03/2012

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Sun Mar 25, 2012 1:15 pm

Gembira sangat dapat jersey baru I, Jersey F1 dan nak turun ke track sekarang jugak…
Kamu nak dapatkan jugak boleh dapat di sini…
I nak ingatkan semua, hari ni hari terakhir untuk dapatkannya!!!

http : /w w w.petmos.com.my/en/speedofsound.aspx
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Today at 7:32 pm

Back to top Go down
 
Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Komuniti :: Kopitiam Corner-
Jump to: