Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Comment on Iphone 4S

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
popolan
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 22/01/2012

PostSubject: Comment on Iphone 4S   Mon Apr 02, 2012 1:13 pm

hello... minta tanya sat.. sebenarnya sy tau iphone ni dah beberapa bulan la.. tapi skrg cuma nak tanya korang, adakah ia berbaloi?? sebab skrg x payah tunggu stock kan?? harga berapa skrg? dan ada apa2 installment plan ker?? agak miskin lahh skrg.. haha
Back to top Go down
billiecyrus
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 28/12/2011

PostSubject: Re: Comment on Iphone 4S   Mon Apr 02, 2012 10:07 pm

x $$$ pun nak beli lagi lol!
Back to top Go down
vitkk007
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 02/04/2012

PostSubject: Re: Comment on Iphone 4S   Tue Apr 03, 2012 12:20 am

popolan wrote:
hello... minta tanya sat.. sebenarnya sy tau iphone ni dah beberapa bulan la.. tapi skrg cuma nak tanya korang, adakah ia berbaloi?? sebab skrg x payah tunggu stock kan?? harga berapa skrg? dan ada apa2 installment plan ker?? agak miskin lahh skrg.. haha

skrg byk orang guna iphone 4s ler.beli yg putih tu! best.. hehe..
harganya lebih kurang 2.1k .. tapi kawan aku baru beli satu jer, bayarannya m65 sebulan.. tapi ini utk tempoh 36 bulan punya pelan.
Back to top Go down
popolan
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 22/01/2012

PostSubject: Re: Comment on Iphone 4S   Wed Apr 04, 2012 12:14 am

vitkk007 wrote:
popolan wrote:
hello... minta tanya sat.. sebenarnya sy tau iphone ni dah beberapa bulan la.. tapi skrg cuma nak tanya korang, adakah ia berbaloi?? sebab skrg x payah tunggu stock kan?? harga berapa skrg? dan ada apa2 installment plan ker?? agak miskin lahh skrg.. haha

skrg byk orang guna iphone 4s ler.beli yg putih tu! best.. hehe..
harganya lebih kurang 2.1k .. tapi kawan aku baru beli satu jer, bayarannya m65 sebulan.. tapi ini utk tempoh 36 bulan punya pelan.

btui kah ni?? ade installment plan yg selama 36 bln??? kad ape tu? jgn cakap kad AH LONG lo.. hahah!! kalo ni btui, sy nak beli hari ni lah.. sebab under bajet sy.. hehe
Back to top Go down
bazinga8888
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 05/04/2012

PostSubject: Re: Comment on Iphone 4S   Thu Apr 05, 2012 12:29 am

ni memang kad ah long larr.. sebab kebanyakan kad kredit maximumnya pon hanya 24 bulan jer..
Back to top Go down
mikkesho
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 14
Join date : 09/02/2012

PostSubject: Re: Comment on Iphone 4S   Fri Apr 06, 2012 12:28 am

bazinga8888 wrote:
ni memang kad ah long larr.. sebab kebanyakan kad kredit maximumnya pon hanya 24 bulan jer..
haha.. wak cakap tentang celcom + AEON credit financing? memang btui la tu, sebab sy pon baru beli satu jer.. 64GB dan warna putih.. tapi ade syarat2 jugak la.. tengok details ni sebelum you sign up ok.. www.celcom.com.my/smartphones/iphone4saeon.php
Back to top Go down
bishopten
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 07/04/2012

PostSubject: Re: Comment on Iphone 4S   Sat Apr 07, 2012 5:29 pm

kalau ini offer celcom. tentu pakej itu offer 6000minit dan 6gb punya data untuk online kan?
Back to top Go down
mikkesho
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 14
Join date : 09/02/2012

PostSubject: Re: Comment on Iphone 4S   Sun Apr 08, 2012 4:01 pm

Yup.. dan benda yg saya paling suka ttg promo ini adalah bahawa wak blh pilih tempoh bayaran balik ansuran dr 6 hingga 36 bln.. dan TIDAK pembayaran pendahuluan pakej.. wak check mana satu paling sesuai wak la..bit.ly/z9h2zs
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Comment on Iphone 4S   Today at 4:10 pm

Back to top Go down
 
Comment on Iphone 4S
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Sains ICT :: Mobile-
Jump to: