Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Ipad Baru = Ipad Resolutionery??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
andychong24
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 09/07/2012

PostSubject: Ipad Baru = Ipad Resolutionery??   Mon Jul 09, 2012 10:52 am

Wah manyak org skrng main ipad, buat saya mau dapat satu iPad jugak...

I tengok ada banyak ipad baru skrng, tapi i tak tahu nak pilih la... 2 ipad ni sama ke tak?
Back to top Go down
tomatokids
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 10/07/2012

PostSubject: Re: Ipad Baru = Ipad Resolutionery??   Tue Jul 10, 2012 9:42 am

u tau x , i baru saje beli new ipad dengan RM1329 saje... 2 ipad tu memang sama sebab masa tu apple x bagi nama lagi..
u tengok ni.. celcom.com.my/smartphones/ipad.php



andychong24 wrote:
Wah manyak org skrng main ipad, buat saya mau dapat satu iPad jugak...

I tengok ada banyak ipad baru skrng, tapi i tak tahu nak pilih la... 2 ipad ni sama ke tak?
Back to top Go down
andychong24
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 09/07/2012

PostSubject: Re: Ipad Baru = Ipad Resolutionery??   Wed Jul 11, 2012 10:10 am

Bro u pasti ah? saya cakap tentang ipad baru yg ada display retina tu...
tapi harga pasaran lebih dri RM 2 ribu....
Kalau ipad tu murah sgt sy pun nak dapat satu untuk awek saya...
saya suka sangat suka display retina tu kerana ia nampak lebih best dari ipad lama tu..
Back to top Go down
cabbagemint
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 12
Join date : 11/07/2012

PostSubject: Re: Ipad Baru = Ipad Resolutionery??   Thu Jul 12, 2012 1:40 am

I rasa ni benar punyalah,sebab hari ni i pun nampak info ni masa shopping....kalao ada Aeon financing kan..akan dapat extra benefit...u bloeh tengok benefit di sini...
celcom.com.my/smartphones/ipad_aeon.html
pernahkah u lekat tu screen protector? i pernah try tapi display x bagus..


andychong24 wrote:
Bro u pasti ah? saya cakap tentang ipad baru yg ada display retina tu...
tapi harga pasaran lebih dri RM 2 ribu....
Kalau ipad tu murah sgt sy pun nak dapat satu untuk awek saya...
saya suka sangat suka display retina tu kerana ia nampak lebih best dari ipad lama tu..
Back to top Go down
clow78
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 13/07/2012

PostSubject: Re: Ipad Baru = Ipad Resolutionery??   Fri Jul 13, 2012 11:37 am

cabbagemint wrote:
I rasa ni benar punyalah,sebab hari ni i pun nampak info ni masa shopping....kalao ada Aeon financing kan..akan dapat extra benefit...u bloeh tengok benefit di sini...
celcom.com.my/smartphones/ipad_aeon.html
pernahkah u lekat tu screen protector? i pernah try tapi display x bagus..


andychong24 wrote:
Bro u pasti ah? saya cakap tentang ipad baru yg ada display retina tu...
tapi harga pasaran lebih dri RM 2 ribu....
Kalau ipad tu murah sgt sy pun nak dapat satu untuk awek saya...
saya suka sangat suka display retina tu kerana ia nampak lebih best dari ipad lama tu..

wauuuuu... boleh pilih untuk bayar dgn plan installmen.. 12 bulan atau 24 bulan!! dan bayaran entry hanya RM0! Best untuk org seperti saya yang selalu guna sehingga had kad kredit sy sampai maxima kekeke... macam ni tak payah risau sngt..

tapi masalah baru skrg ialah nak dapat 32gb atau 64gb untuk ipad!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Ipad Baru = Ipad Resolutionery??   Today at 8:27 pm

Back to top Go down
 
Ipad Baru = Ipad Resolutionery??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Sains ICT :: Dunia ICT-
Jump to: