Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Salam Ramadhan Semua!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
popolan
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 22/01/2012

PostSubject: Salam Ramadhan Semua!!!   Mon Aug 13, 2012 6:58 pm

hai.. masih tinggal beberapa hari jer, hari raya pon akan datang.. jadi, apakah persediaan korang dh buat utk raya setakat ni?
Back to top Go down
bazinga8888
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 05/04/2012

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Tue Aug 14, 2012 6:24 pm

aku dah siap dgn kuih muih! Very Happy
tapi tahun ni terlupa hantar kad hari raya kpd saudara mara la. sibuk saje. aih
Back to top Go down
louiskee
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 14/08/2012

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Tue Aug 14, 2012 7:05 pm

satu minggu ajaaa. hahaha Ramadan dan Syawal dah nak sampai. boleh main puas puas hehe. paling syok tu kuih dan duit raya lah hahah. dah sedia pun. cuma lagu raya blm. adapa lagu raya yg sedap??
Back to top Go down
catwang
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 44
Join date : 08/02/2012

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Wed Aug 15, 2012 2:37 pm

bazinga8888 wrote:
aku dah siap dgn kuih muih! Very Happy
tapi tahun ni terlupa hantar kad hari raya kpd saudara mara la. sibuk saje. aih
ello bro..wak hidup di abad brp?? sampai skrg masih antar kad melalui pos??? haha..
jgn risao la.. skrg ade FUNTALK..
ku pkai FUNTALK utk antar salam kpd smua kawan..dn pkai FRENCUBE utk share baju kurung ku yg terbaru..
kalo wak pakai ni jugak, mesti sempat utk antar salam kpd saudara mara wak.. cheers
Back to top Go down
chuge
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 15/08/2012

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Thu Aug 16, 2012 12:59 pm

hari tu bila I balik kanpung duduk dlm bas tiba tiba dgr lagu Tazkirah dn Doa Rahmadhan, I tnya org tu mcm mana dpt lagu ni dn dia ckp tu ring tones dr Call Me Tones. Lagu tiap hri pn tak sama, kool kan? ku dah dpt lah. cepat lah u Laughing Laughing
Back to top Go down
bishopten
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 07/04/2012

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Thu Aug 16, 2012 9:24 pm

eh, apakah jumlah tertinggi duit raya yg u pernah terima? RM1500 macam a lot kan? kalo blh dapat tiap2 hari lebih best! atau kalo u berminat terhadap trip Umrah bagi 2 orang, boleh check out sini..
http://www.thecube.my/
Back to top Go down
montyashley
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 16/11/2011

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Thu Aug 16, 2012 10:26 pm

balik kampong ya ya ya balik kampong..syok nyer!! i pon nak balik jugak la mcm ni
masa kat highway tu berhati hati yer..biar lambat asalkan selamat yer...check info ttg trafik sebelum start jalan la...
info utk station petrol & ATM terdekat tu..dial ajer *888*123#...
Selamat hari raya...maaf zahir dan batin !!!! afro
Back to top Go down
mikkesho
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 14
Join date : 09/02/2012

PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Fri Aug 17, 2012 1:26 am

hai smua.. korang tau siape ker DJ Dave x?? sy ade stu lagu dr die yg bertajuk "Menjelang Hari Raya" nak share dgn korang.. lagu ni best lah!! harap korang suka dan Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir & Batin! bit.ly/P0Q2qD
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Salam Ramadhan Semua!!!   Today at 7:34 pm

Back to top Go down
 
Salam Ramadhan Semua!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Komuniti :: Kopitiam Corner-
Jump to: