Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Mahal tak phone, sms dan data bill anda?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
vivivi
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 12
Join date : 09/02/2012

PostSubject: Mahal tak phone, sms dan data bill anda?   Mon Oct 29, 2012 12:03 am

bill hp saya semakin mahal.. tak tau camne nk kurangkannye. ishh,, nampak pun geram masa menerima statement tu setiap bulan. apa pandangan korang ?
Back to top Go down
jackong92
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 5
Join date : 30/10/2012

PostSubject: memang!   Tue Oct 30, 2012 6:40 pm

Aq panggil dan masuk internet saja, sebulan dah RM 150. memang berang ini!! Ada cadangan baik?
Back to top Go down
ronlim
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 20
Join date : 24/01/2012

PostSubject: Re: Mahal tak phone, sms dan data bill anda?   Wed Oct 31, 2012 12:20 am

kalo mau murah, mungkin blh cuba ambil whatchuwant pack , sebab i dah cuba, mmg murah dan dpt memenangi hadiah macam Samsung 40" Full HD LED TV, Samsung Galaxy S3 ..
Back to top Go down
hoisim
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 01/11/2012

PostSubject: Betul ke?   Thu Nov 01, 2012 7:16 pm

Betul ke ni??
Kalo betui betui.. aq nak try jugak!
Back to top Go down
princess love
Inspector General (Webmaster)
Inspector General (Webmaster)


Posts : 183
Join date : 30/06/2009
Location : Bumi Allah

Character sheet
Sembang-sembang malaysian: Manusia merancang,Allah merancang,perancangan Allah lebih baik

PostSubject: Re: Mahal tak phone, sms dan data bill anda?   Fri Dec 14, 2012 12:06 am

betul tu..dahla pkai line..lepas tu main lagi internet kat hp..bill saya pernah menjangkau rm450..terkezut saya..huhu.. lol!
Back to top Go down
JustinB
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 10
Join date : 08/05/2013

PostSubject: Re: Mahal tak phone, sms dan data bill anda?   Wed May 08, 2013 10:41 am

princess love wrote:
betul tu..dahla pkai line..lepas tu main lagi internet kat hp..bill saya pernah menjangkau rm450..terkezut saya..huhu.. lol!

wow..sampai begitu skali..u call sape smpai melambung tggi seperti gunung ni..hehhe
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Mahal tak phone, sms dan data bill anda?   Today at 6:43 pm

Back to top Go down
 
Mahal tak phone, sms dan data bill anda?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Komuniti :: Dunia Lelaki-
Jump to: