Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Tips Cinta

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
princess love
Inspector General (Webmaster)
Inspector General (Webmaster)


Posts : 183
Join date : 30/06/2009
Location : Bumi Allah

Character sheet
Sembang-sembang malaysian: Manusia merancang,Allah merancang,perancangan Allah lebih baik

PostSubject: Tips Cinta   Sun Jul 19, 2009 9:17 am

segala tips2 boleh postkan disini..
Back to top Go down
nobody
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 7
Join date : 17/07/2009

PostSubject: Re: Tips Cinta   Sun Aug 30, 2009 8:31 am

nak bagi tips tp sian..diri sy sndri pun x lepas lagi haha..manjang kecindang dlm percintaan huhu Neutral
Back to top Go down
princess love
Inspector General (Webmaster)
Inspector General (Webmaster)


Posts : 183
Join date : 30/06/2009
Location : Bumi Allah

Character sheet
Sembang-sembang malaysian: Manusia merancang,Allah merancang,perancangan Allah lebih baik

PostSubject: Re: Tips Cinta   Mon Aug 31, 2009 12:52 am

nobody wrote:
nak bagi tips tp sian..diri sy sndri pun x lepas lagi haha..manjang kecindang dlm percintaan huhu Neutral

don't look down your self nobody..
hanya diri kita sahaja yang akan pandang tinggi diri kita,mengharapkan orang lain tentulah jauh panggang dari api..
mungkin,ada terselit cerita cinta untuk pedoman kami di forum ni..
share lah..
What a Face
Back to top Go down
prince_Izzati
Deputy Inspector General ( Administrator)
Deputy Inspector General ( Administrator)


Posts : 71
Join date : 01/11/2009
Age : 26
Location : mana2 je..............

PostSubject: Re: Tips Cinta   Sun Nov 01, 2009 5:09 pm

fiz akan post banyak g2 post cinta
hehehehe
Back to top Go down
princess love
Inspector General (Webmaster)
Inspector General (Webmaster)


Posts : 183
Join date : 30/06/2009
Location : Bumi Allah

Character sheet
Sembang-sembang malaysian: Manusia merancang,Allah merancang,perancangan Allah lebih baik

PostSubject: Re: Tips Cinta   Sun Nov 01, 2009 5:24 pm

fiz wrote:
fiz akan post banyak g2 post cinta
hehehehe

post banyak2 lagi tau..
ohye...
jemput ar minnie ngan sape2 yang fiz kenal join forum ni..
Wink
Back to top Go down
Santiago munez
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 57
Join date : 01/11/2009
Age : 32
Location : Tanjung Puteri

Character sheet
Sembang-sembang malaysian: Sembang Sampai Lebam

PostSubject: Re: Tips Cinta   Mon Nov 02, 2009 3:25 pm

princess love wrote:
fiz wrote:
fiz akan post banyak g2 post cinta
hehehehe

post banyak2 lagi tau..
ohye...
jemput ar minnie ngan sape2 yang fiz kenal join forum ni..
Wink

princess love ni cm kenal je dlm FP...siap kenal mini sitikus 2..hehe...
Back to top Go down
princess love
Inspector General (Webmaster)
Inspector General (Webmaster)


Posts : 183
Join date : 30/06/2009
Location : Bumi Allah

Character sheet
Sembang-sembang malaysian: Manusia merancang,Allah merancang,perancangan Allah lebih baik

PostSubject: Re: Tips Cinta   Mon Nov 02, 2009 11:05 pm

Mestilah bro san..ni kan sweetcouple dalam FP..
dalam forum sembang2 ni sweet pakai nick princess love..

bounce
Back to top Go down
Santiago munez
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 57
Join date : 01/11/2009
Age : 32
Location : Tanjung Puteri

Character sheet
Sembang-sembang malaysian: Sembang Sampai Lebam

PostSubject: Re: Tips Cinta   Tue Nov 03, 2009 1:01 am

princess love wrote:
Mestilah bro san..ni kan sweetcouple dalam FP..
dalam forum sembang2 ni sweet pakai nick princess love..

bounce

huhu...bgs2...sokongan padu dari belakang,dpn,kiri dan kanan tuk princess love cheers
Back to top Go down
princess love
Inspector General (Webmaster)
Inspector General (Webmaster)


Posts : 183
Join date : 30/06/2009
Location : Bumi Allah

Character sheet
Sembang-sembang malaysian: Manusia merancang,Allah merancang,perancangan Allah lebih baik

PostSubject: Re: Tips Cinta   Tue Nov 03, 2009 1:57 am

Santiago munez wrote:
princess love wrote:
Mestilah bro san..ni kan sweetcouple dalam FP..
dalam forum sembang2 ni sweet pakai nick princess love..

bounce

huhu...bgs2...sokongan padu dari belakang,dpn,kiri dan kanan tuk princess love cheers

wa...
time kaceh..time kaceh... cheers
Back to top Go down
prince_Izzati
Deputy Inspector General ( Administrator)
Deputy Inspector General ( Administrator)


Posts : 71
Join date : 01/11/2009
Age : 26
Location : mana2 je..............

PostSubject: Re: Tips Cinta   Sun Nov 08, 2009 12:21 pm

Santiago munez wrote:
princess love wrote:
Mestilah bro san..ni kan sweetcouple dalam FP..
dalam forum sembang2 ni sweet pakai nick princess love..

bounce

huhu...bgs2...sokongan padu dari belakang,dpn,kiri dan kanan tuk princess love cheers

huhuhu

ada2 je bro nie... dri depan knp x sokong!!!!!!!!!!
Back to top Go down
prince_Izzati
Deputy Inspector General ( Administrator)
Deputy Inspector General ( Administrator)


Posts : 71
Join date : 01/11/2009
Age : 26
Location : mana2 je..............

PostSubject: Re: Tips Cinta   Sun Nov 08, 2009 12:24 pm

nobody wrote:
nak bagi tips tp sian..diri sy sndri pun x lepas lagi haha..manjang kecindang dlm percintaan huhu Neutral

x per...

setiap percintaan ada perpisahan...
Back to top Go down
prince_Izzati
Deputy Inspector General ( Administrator)
Deputy Inspector General ( Administrator)


Posts : 71
Join date : 01/11/2009
Age : 26
Location : mana2 je..............

PostSubject: Andai Ada Cinta   Sun Nov 08, 2009 12:25 pm

Kasih manusia sering bermusim, sayang manusia tiada abadi. Kasih Tuhan tiada bertepi, sayang Tuhan janjinya pasti. Itulah sedikit dari lagu Raihan. Lantaran kasih manusia yang sering bermusim dan sayangnya yang tak kekal lama, kita perlu sentiasa berwaspada terutamanya dlm memilih pasangan. Andainya sakit daripada cinta itu hendak diberi pada seseorang yg boleh digelar suami, pilihlah seorang lelaki yang….

1-KUAT AGAMANYA.
Biar sibuk macam mana sekalipun, solat fardu tetap terpelihara. Utamakanlah pemuda yg kuat pengamalan agamanya. Lihat saja Rasulullah menerima pinangan Saidina Ali buat puterinya Fatimah. Lantaran ketaqwaannya yang tinggi biarpun dia pemuda paling miskin.

2-BAIK AKHLAKNYA.
Ketegasannya nyata tapi dia lembut dan bertolak-unsur hakikatnya. Sopan tutur kata gambaran peribadi dan hati yang mulia. Rasa hormatnya pada keluarga begitu ketara.

3-TEGAS MEMPERTAHANKAN MARUAH.
Pernahkah dia menjengah ke tempat2 yang menjatuhkan kredibiliti dan maruahnya sebagai seorang Islam seperti ‘rumah urut’, disko, pub dan bar?

4-AMANAH
Jika dia pernah mengabaikan tugas yang diberi dengan sengaja ditambah pula salah guna kuasa, lupakan saja si dia.

5-TIDAK BOROS
Dia bukanlah kedekut tapi tahu membelanjakan uwang dengan bijaksana. Setiap nikmat yang ada dikonsi bersama mereka yang berhak.


6-TIDAK LIAR MATANYA
Perhatikan apakah matanya kerap meliar ke arah perempuan lain yang lalu-lalang ketika berbicara. Jika ya jawabnya, dia bukanlah calon yang sesuai buat kamu.

7-TERBATAS PERGAULAN
Sebagai lelaki dia tahu dia tak mudah jadi fitnah orang, tapi dia tak amalkan cara hidup bebas. Inilah yang sepatutnya iaitu dia tidak mudah mengambil kesempatan atas kelebihannya sebagai lelaki.

8-RAKAN PERGAULANNYA.
Rakan-rakan pergaulannya adalah mereka yang sepertinya.

9-BERTANGGUNGJAWAB
Rasa tanggungjawabnya dapat diukur kepada sejauh mana dia memperuntukkan dirinya utk ibu bapak dan keluarganya. Jika keluarganya hidup melarat sedang dia hidup hebat, nyata dia tak bertanggungjawab terhadap keluarganya.

10-TENANG WAJAH
Apa yang tersimpan dalam sanubari kadang-kadang terpancar pada air muka. Wajahnya tenang, setenang sewaktu dia bercakap dan bertindak. Dia tidak mudah melenting dan tidak panas bara.
Back to top Go down
princess love
Inspector General (Webmaster)
Inspector General (Webmaster)


Posts : 183
Join date : 30/06/2009
Location : Bumi Allah

Character sheet
Sembang-sembang malaysian: Manusia merancang,Allah merancang,perancangan Allah lebih baik

PostSubject: Re: Tips Cinta   Sun Nov 08, 2009 12:46 pm

betol..betol..betol..love suka artikel ni..
Back to top Go down
prince_Izzati
Deputy Inspector General ( Administrator)
Deputy Inspector General ( Administrator)


Posts : 71
Join date : 01/11/2009
Age : 26
Location : mana2 je..............

PostSubject: Re: Tips Cinta   Sun Nov 08, 2009 12:57 pm

princess mesti ada pengalamna dlm bercinta cuba lah cerita sikit!!!!!!!

hehhehe
Back to top Go down
Santiago munez
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 57
Join date : 01/11/2009
Age : 32
Location : Tanjung Puteri

Character sheet
Sembang-sembang malaysian: Sembang Sampai Lebam

PostSubject: Re: Tips Cinta   Sun Nov 08, 2009 2:38 pm

prince_Izzati wrote:
Santiago munez wrote:
princess love wrote:
Mestilah bro san..ni kan sweetcouple dalam FP..
dalam forum sembang2 ni sweet pakai nick princess love..

bounce

huhu...bgs2...sokongan padu dari belakang,dpn,kiri dan kanan tuk princess love cheers

huhuhu

ada2 je bro nie... dri depan knp x sokong!!!!!!!!!!

ado la dpn...bwh dgn atas je tarak...
Back to top Go down
Santiago munez
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 57
Join date : 01/11/2009
Age : 32
Location : Tanjung Puteri

Character sheet
Sembang-sembang malaysian: Sembang Sampai Lebam

PostSubject: Re: Tips Cinta   Sun Nov 08, 2009 2:40 pm

nobody wrote:
nak bagi tips tp sian..diri sy sndri pun x lepas lagi haha..manjang kecindang dlm percintaan huhu Neutral

sentuhan kecundang...keno mandi bungo...hehe
Back to top Go down
princess love
Inspector General (Webmaster)
Inspector General (Webmaster)


Posts : 183
Join date : 30/06/2009
Location : Bumi Allah

Character sheet
Sembang-sembang malaysian: Manusia merancang,Allah merancang,perancangan Allah lebih baik

PostSubject: Re: Tips Cinta   Sun Nov 08, 2009 6:24 pm

Santiago munez wrote:
nobody wrote:
nak bagi tips tp sian..diri sy sndri pun x lepas lagi haha..manjang kecindang dlm percintaan huhu Neutral

sentuhan kecundang...keno mandi bungo...hehe

bungo pon layu laie... Rolling Eyes
Back to top Go down
Santiago munez
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 57
Join date : 01/11/2009
Age : 32
Location : Tanjung Puteri

Character sheet
Sembang-sembang malaysian: Sembang Sampai Lebam

PostSubject: Re: Tips Cinta   Sun Nov 08, 2009 10:44 pm

princess love wrote:
Santiago munez wrote:
nobody wrote:
nak bagi tips tp sian..diri sy sndri pun x lepas lagi haha..manjang kecindang dlm percintaan huhu Neutral

sentuhan kecundang...keno mandi bungo...hehe

bungo pon layu laie... Rolling Eyes

mandi bungo api...kompm xlayu love... Laughing
Back to top Go down
prince_Izzati
Deputy Inspector General ( Administrator)
Deputy Inspector General ( Administrator)


Posts : 71
Join date : 01/11/2009
Age : 26
Location : mana2 je..............

PostSubject: 20 perkara yangg membuatkan wanita benci lelaki   Sun Nov 15, 2009 1:33 pm

1. MENINGGIKAN SUARA
Tahulah mereka dikurniakan suara yang ‘macho’ tapi kalau nak meninggikan suara sekadar menunjukkan ego, tak eloklah. Ini antara kelemahan lelaki kerana mereka mudah meninggikan suara walaupun pasangannya tidak bersalah.

2. MAIN KAYU TIGA
Bab main kayu tiga ni masalah paling besar. Walaupun dah ada kekasih, mereka sukar untuk setia. Apatah lagi kalau digoda, terus disambar tanpa mempedulikan perasaan kekasihnya.

3. SUKA ‘CUCI MATA’
Kebanyakan lelaki sukar mengawal mata (mata keranjang). Pantang jumpa perempuan cantik dan seksi mulalah mata tu macam nak terkeluar. Walaupun sedang bersama kekasih, si dia tidak akan peduli. Bagi mereka tidak salah kalau sekadar mencuci mata tetapi hati kekasih kenalah jaga juga cik abang!

4. MENGONGKONG
Itu tak boleh, ini tak boleh, sikit-sikit nak kontrol. Segala gerak-geri kekasih dikawal, sampaikan nak berpakaian pun harus ditentukan. Kalau nak keluar ke kedai pun kena repot dulu, kalau tidak mulalah tercetusnya pertengkaran kerana hal sekecil itu. Tetapi, mereka akan melenting pula sekiranya aktiviti-aktiviti mereka disoal siasat oleh kekasih mereka… Macammana tu?

5. EGO
Ini merupakan masalah paling ketara dan merimaskan kaum wanita. Keegoan dan lelaki memang tak dapat dipisahkan. Tetapi ada kalanya lelaki menjadikan keegoan sebagai alasan untuk mereka bertindak tanpa mempedulikan perasaan si gadis. Keegoan membuatkan lelaki mempunyai kuasa veto dalam kehidupan mereka termasuklah memimpin kaum wanita. Tidak salah mempamerkan ego tetapi biarlah kena pada tempatnya.


6. MENIPU
Masalah yang ketara apabila lelaki suka menipu ataupun memberikan alasan yang tak munasabah. Sanggup memungkiri janji dan memberikan alasan yang mereka mempunyai masalah yang tak dapat dielakkan padahal sebenarnya mereka enggan melaksanakan janji mereka sendiri. Ada juga yang sudah berpunya tetapi mengaku solo. Berterus-teranglah wahai kaum lelaki kerana kaum wanita lebih menghormati mereka yang memiliki sifat berterus-terang ini. Sifat menipu dan suka berdolak-dalih ini lama kelamaan akan membuatkan semua gadis akan menjauhi anda.

7. PERASAN
Aduhaiii… lelaki ini cepat perasan terutamanya jika mereka ini berkerjaya baik, berpenampilan menarik dan mempunyai wajah yang hensem. Boleh tu mengaku merekalah yang menjadi lelaki idaman para wanita. Tapi, mungkin pada pandangan seorang wanita mereka ini sederhana sahaja tapi mereka ini yang suka perasan lebih. Bukan semua wanita memandang pada paras rupa, kalau dah terlebih-lebih perasan tuu… Ada wanita yang lebih suka mengutuk dari memuji…

8. MEMENTINGKAN DIRI SENDIRI
Susah juga kalau dapat yang mementingkan diri sendiri ni. Lelaki selalunya tidak mahu mengalah dan ingin menegakkan pendapat sendiri tanpa mempedulikan luahan pasangannya. Mereka juga suka mendahulukan kemahuan mereka dan jarang hendak mementingkan perasaan kekasih… Egolah katakan! Tidak semestinya pendapat kaum wanita ni tak boleh diguna pakai.

9. KURANG MEMBERIKAN PERHATIAN
Lelaki kadangkala suka bertindak sambil lewa dan kurang memberikan perhatian tidak kira dalam apa jua urusan. Tetapi kalau urusan yang berkaitan dengan dirinya sendiri, pantas pula melaksanakannya. Jika berkaitan teman wanita, alamatnya… mereka kurang mengambil perhatian. Mengapa ya? Kaum wanita sebenarnya bukan minta diberikan perhatian 24 jam tetapi cukuplah sekadar pasangannya mengambil tahu akan dirinya kerana sifat semulajadi seseorang wanita itu yang ingin bermanja dan dimanjakan.

10. CEMBURU BUTA
Orang kata cemburu tandanya sayang, tapi kalau cemburu tak tentu pasal dan memanjang saja cemburu, tentu rasa tak selesa juga. Agaknya lelaki yang kuat cemburu ni takut kekasihnya terlepas ke tangan kumbang lain kot. Harus diingat, bukan semua perempuan suka kekasihnya kuat cemburu. Tapi, ada juga sesetengahnya suka apabila teman lelakinya cemburu kerana seolah-olah teman lelakinya amat menghargai dirinya. Jangan cemburu buta sudahlah, malas jugak nak layan kadang-kadang!

11. MATA DUITAN
Jangan tak tahu ada juga lelaki mata duitan atau pun gelarannya ‘lelaki spedo’. Mereka tak kisah nak kikis duit kekasih dengan 1001 macam alasan yang adakalanya tidak logik diterima dek akal fikiran. Kalau kisah perempuan mata duitan kita sudah biasa dengar, tapi kalau lelaki pula yang mata duitan… apa cerita ni?? Takkan masa-masa macam ni keegoan lelaki hilang pulak?!!

12. KOMITED TERHADAP KERJAYA
Susah kalau dapat teman lelaki yang terlalu komited dengan kerjaya. Mereka ni selalu sangat memberi banyak alasan kerja apabila diajak keluar. Kalau keluar bersama, selalu pula bercerita tentang kerja dan merungut sering dibebani kerja yang menimbun. Bukanlah tidak boleh lelaki mementingkan kerjaya tetapi pandai-pandailah membahagikan masa bersama teman wanita. Paling tidak pun, seminggu sekali luangkan masa menemaninya dan lupakan segala hal berkaitan kerja. Bukannya kaum wanita ni tidak memahami kalau teman lelakinya pandai membahagikan masa…

13. PANAS BARAN
Aduiii… masalah yang boleh menimbulkan fobia terhadap seseorang gadis apabila mendapat kekasih yang panas baran. Pantang silap sikit, mahu dihambur segala kemarahannya. Ada juga kesilapan bermula dari diri sendiri tetapi tetap menyalahkan orang lain. Setakat kena tengking boleh lagi diterima walaupun sebal satu badan tapi, bagaimana kalau siap sepak terajang? Kalau nak sepak terajang carilah mereka yang sepadan dan janganlah berlawan dengan kaum yang lemah bang! Di mana sifat bertanggungjawab dan kepimpinan yang ada? Cuba-cubalah kawal kerana setiap dari kita ada barannya, cuma kena pandai-pandai mengawallah. Kalau dah tak terkawal sangat, tak payah bercintalah cik abang oiii!!!

14. KAKI MEROKOK
Ini satu lagi sifat kaum lelaki yang melemaskan wanita. Asyik berasap sana sini, naik lemas dengan bau dan asap rokoknya. Dalam sehari adakalanya habis sekotak rokok. Kalau habiskan duit dengan makan benda berfaedah tak apa juga, ini tidak… asyik menyedut asap yang tidak menyehatkan. Kalau asap tu membawa kesan pada diri sendiri saja tak apa juga, ini tidak… membawa kesan juga pada orang sebelah menyebelah. Kadang-kadang teman wanita menegur bukannya apa, dia sayangkan kita juga dan tak mahu kita jatuh sakit. Lagipun mereka juga tak nak teman lelaki mereka membazirkan duit dengan merokok.

15. PENGOTOR
Ada segelintir lelaki sukar nak menyedari diri mereka ni ada yang pengotor. Terutama bab meludah atau membuang kahak merata-rata. Yarkkk!!! Ada juga yang jarang basuh seluar, pakai baju yang sama berulang kali, tidak memakai deodarant dan macam-macam lagi sampaikan badan sudah berbau semacam pun dia tak sedar. Tidakkah mereka ini terasa segan apabila menyedari badan sudah berbau?? Entahlah… hanya kaum lelaki yang bersifat pengotor ini saja yang dapat menjawabnya.

16. GELOJOH
Kalau bab makan, lelaki ni agak gelojoh. Macam ‘food machine’. Mereka lemas melihat teman wanita mereka makan terlalu sopan tetapi mereka tidak sedar cara mereka makan yang gelojoh juga melemaskan kaum wanita. Sepatutnya, samada lelaki mahupun wanita patutlah makan dengan bersopan. Buat apa terkejar-kejar?

17. PENTINGKAN KAWAN-KAWAN
Sanggup membatalkan temujanji semata-mata hendak bermain bola sepak ataupun menonton WWF bersama kawan-kawan. Lelaki juga selalu mementingkan kawan-kawan dalam banyak hal. Sekali-sekala bolahlah, jangan pula selalu saja memberi alasan hinggakan masa bersama teman wanita tiada langsung semata-mata untuk menghabiskan masa bersama kawan-kawan. Apa guna bercinta kalau macam tu gayanya? Kalau ada masalah pula, kawan-kawan sebagai tempat mengadu dengan alasan tidak sesuai bercerita dengan si dia. Kalau dah memilih si dia sebagai kekasih, mungkin satu hari si dia juga akan menjadi isteri anda, jadi takkanlah anda selalu hendak merahsiakan sesuatu dari dia. Tak eloklah berbuat demikian, nanti si dia terasa seolah-olah dirinya tidak penting buat anda pula.

18. TIDAK TAHU MEGHARGAI
Sukar untuk bertemu lelaki yang tahu menghargai perasaan atau pun perbuatan kekasihnya. Ada pula yang berpura-pura tidak mengambil tahu walaupun menyedarinya. Mereka seboleh-bolehnya mahu si dia terang-terangan menunjukkan sikap meghargai mereka ini. Kalau setakat sikit-sikit atau sekadar kiasan tu, alamatnya mereka akan berpura-pura tidak menyedarinya. Apa salahnya sekali-sekala, tunjukkan sikap anda yang menghargainya di atas apa yang cuba dilakukannya terhadap anda seperti memberi hadiah kecil. Setidak-tidaknya ucapkanlah terima kasih setiap kali dia cuba berbuat sesuatu untuk anda.

19. PUTAR BELIT
Lelaki ni ramai yang pakar memutar-belitkan kenyataan walaupun ternyata sememangnya merekalah yang bersalah. Bagi mereka, putar belit ini tak mengapa asalkan si dia mempercayai alasan tersebut dan mereka akan terlepas dari kesalahan sendiri. Sekiranya anda benar-benar menyintai pasangan anda, perkara begini seharusnya tidak berlaku kerana apa akibatnya sekiranya si dia mengetahui juga tipu helah anda suatu hari nanti. Kalau anda tak pandai menyelamatkan keadaan, melepaslah anda! Jujurlah pada pasangan anda.

20. SUKA KONTROL MACHO
Peh! Nak dikatakan macho, ada juga yang tak. hancur je yang lebih kot! Terutama bab sikap, mahu lebih gentleman, berketrampilan dan hensem. Seboleh-bolehnya mereka mahu menampakkan yang diri mereka lelaki sejati dan ada elemen HERO. Tak perlulah nak merasakan diri anda macho kerana wanita sahaja yang layak membuat penilaian terhadap anda. Sekiranya anda rasa diri anda macho, tetapi pada mata wanita tersebut anda tidaklah semacho yang disangkak
an, tak guna ju
ga!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Tips Cinta   Today at 8:26 pm

Back to top Go down
 
Tips Cinta
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang dari teman untuk teman :: Segalanya tentang cinta-
Jump to: