Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Kenapa semua orng sibu dial nombor ni ?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sasatan
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 11/02/2012

PostSubject: Kenapa semua orng sibu dial nombor ni ?   Mon Nov 26, 2012 1:22 am

kelmarin ni, kawan sy selalu dial *128# ni.. dia kata blh memenangi byk hadiah.. i rasa macam tak betui ni.. baru tanya kat sini.. apa maksud sebenarnya Whatchuwant ?
Back to top Go down
hoisim
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 01/11/2012

PostSubject: Re: Kenapa semua orng sibu dial nombor ni ?   Tue Nov 27, 2012 6:13 pm

sasatan wrote:
kelmarin ni, kawan sy selalu dial *128# ni.. dia kata blh memenangi byk hadiah.. i rasa macam tak betui ni.. baru tanya kat sini.. apa maksud sebenarnya Whatchuwant ?

Ini sebenarnya *128# kau dial, untuk register sebagai pelanggan Xpax lah.. orang kata kalo jadi pelanggan Xpax, memang banyak faedahnya, banyak alat elektronik tunggu untuk dimenangi.. Smile
Back to top Go down
montyashley
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 16/11/2011

PostSubject: Re: Kenapa semua orng sibu dial nombor ni ?   Tue Nov 27, 2012 6:59 pm

sasatan wrote:
kelmarin ni, kawan sy selalu dial *128# ni.. dia kata blh memenangi byk hadiah.. i rasa macam tak betui ni.. baru tanya kat sini.. apa maksud sebenarnya Whatchuwant ?

number 128 ni lucky number lo..u x tau ker??
Back to top Go down
minzi
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 24
Join date : 28/01/2012

PostSubject: Re: Kenapa semua orng sibu dial nombor ni ?   Thu Nov 29, 2012 1:20 am

haha.. tak payah gitu runsing.. perkara kecik je.. hadiah tu hadiah gajet seperti Samsung 40" full HD LED TV, galaxy S3, Galaxy Tab 2, Nikon coolpix waterproof AW100 dan Pioneer Blu-Ray front surround system la.. faham tak ? kalo u nk, maknanya u kena ikut arahan dan cara tertentu utk memenangi
Back to top Go down
jackong92
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 5
Join date : 30/10/2012

PostSubject: Re: Kenapa semua orng sibu dial nombor ni ?   Thu Nov 29, 2012 10:34 am

minzi wrote:
haha.. tak payah gitu runsing.. perkara kecik je.. hadiah tu hadiah gajet seperti Samsung 40" full HD LED TV, galaxy S3, Galaxy Tab 2, Nikon coolpix waterproof AW100 dan Pioneer Blu-Ray front surround system la.. faham tak ? kalo u nk, maknanya u kena ikut arahan dan cara tertentu utk memenangi

oh.. yang ini kan durang bilang Rm 10k punya hadiah? aku pun lihat laman web ini http://xpax.com.my/whatchuwant_about.php baru dapat tahu gitu manyak... jadi cepatlah kauorang dial *128# sekarang..!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kenapa semua orng sibu dial nombor ni ?   Today at 8:28 pm

Back to top Go down
 
Kenapa semua orng sibu dial nombor ni ?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Sains ICT :: Mobile-
Jump to: