Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 phone 5 terbaru! ingin beli lahh

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ronlim
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 20
Join date : 24/01/2012

PostSubject: phone 5 terbaru! ingin beli lahh   Mon Dec 10, 2012 8:13 pm

ingin beli tapi takut beratur lama lama. tunggu sampai stok habis... i suka sebab body iphone 5 ni dah jadi panjang sikit, maka blh muat lebih byk icon kan.. dan A6x chip tu adalah chip yg terpantas setakat ni.. fuiyoh.. mmg ingin menpuyai 1 iphone!
Back to top Go down
thomasim87
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 12
Join date : 18/09/2012

PostSubject: Re: phone 5 terbaru! ingin beli lahh   Tue Dec 11, 2012 1:10 pm

kalao x nak beratur...pergi preorder dari celcom..lagi mudah....cuma kena bayar rm200..tapi 14th dec baru launch..sekarang stock cuma tinggal 16gb punye..kena cepat kalao nak..try tengok website ni..harap ni dpt bantu
http://www.celcom.com.my/devices/smartphones/ios/iphone-5.html

ronlim wrote:
ingin beli tapi takut beratur lama lama. tunggu sampai stok habis... i suka sebab body iphone 5 ni dah jadi panjang sikit, maka blh muat lebih byk icon kan.. dan A6x chip tu adalah chip yg terpantas setakat ni.. fuiyoh.. mmg ingin menpuyai 1 iphone!
Back to top Go down
minzi
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 24
Join date : 28/01/2012

PostSubject: Re: phone 5 terbaru! ingin beli lahh   Wed Dec 12, 2012 9:59 pm

tadi kat fb, itengok khabar angin cakap, mungkin kita blh dpt free iphone 5 kalo pigi Sunway Blue Cube hari 14 Dis tu.. haha. tak tahu benar tau x. baik pigi sana tengok.. kalo bnasib baik, mungkin i dpt free iphone 5 pulak
Back to top Go down
montyashley
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 16/11/2011

PostSubject: Re: phone 5 terbaru! ingin beli lahh   Fri Dec 14, 2012 11:51 pm

dah launch tu..jom bincang pasal telco comparison pulak yer...i dpt ni dari celcom....dgn RM 278 dah blh dpt iphone 5 tapi ni dgn komitment bulan sebyk RM 73 selepas rebate...ni dgn 1,500 bundled minutes/SMS/MMS dan data up to 6.2GB..byk data kan?? macam ni 3 bulan pon x habis guna
ada comparison lain x?? afro
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: phone 5 terbaru! ingin beli lahh   Today at 4:13 pm

Back to top Go down
 
phone 5 terbaru! ingin beli lahh
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Sains ICT :: Dunia ICT-
Jump to: