Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 AmBank RM388,888 Prosperity Bonanza!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Ms. Loli
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 51
Join date : 28/09/2012
Age : 30

PostSubject: AmBank RM388,888 Prosperity Bonanza!   Tue Mar 19, 2013 4:14 pm

Assalamualaikum forumer Malaysian Sembang2 sekalian,,moga sihat hendaknya...
Saya nak kongsi sedikit info tentang kempen dari Ambank nie.. sape2 yang berminat boleh rujuk gambar kat bawah nie..



P/s: Berminat nak tahu lebih lanjut, boleh ajukan pertanyaan kat saya.. ye.. Wink
Back to top Go down
Orait
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 20/03/2013

PostSubject: Re: AmBank RM388,888 Prosperity Bonanza!   Wed Mar 20, 2013 4:36 pm

Macam mana nak join kempen nie?
Back to top Go down
Ms. Wee
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 66
Join date : 17/10/2012

PostSubject: Re: AmBank RM388,888 Prosperity Bonanza!   Tue Mar 26, 2013 11:32 am

apa kne buat ni? simpan duit ke? klu da mmg ada akaun dalam tu.. Smile
Back to top Go down
Ms. Loli
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 51
Join date : 28/09/2012
Age : 30

PostSubject: Re: AmBank RM388,888 Prosperity Bonanza!   Thu Apr 04, 2013 11:11 am

senang ja..kena ada akaun Ambank.sekurang2 nyer kena ada 2k di dalam akaun and masukkan lg 1k dalam akaun untuk sertai kempen ini. Surprised
Orait wrote:
Macam mana nak join kempen nie?
Back to top Go down
Ms. Loli
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 51
Join date : 28/09/2012
Age : 30

PostSubject: Re: AmBank RM388,888 Prosperity Bonanza!   Thu Apr 04, 2013 11:13 am

apa kena buat ka..tggu sja meh klau ada peluang menang..hihi..
u kena ada akaun Ambank dear..then just masukkan 1k di dalam akaun yg sedia ada utk berpeluang memenangi hadiah lumayan cheers
Ms. Wee wrote:
apa kne buat ni? simpan duit ke? klu da mmg ada akaun dalam tu.. Smile
Back to top Go down
Orait
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 20/03/2013

PostSubject: Re: AmBank RM388,888 Prosperity Bonanza!   Thu Apr 04, 2013 11:25 am

ow really..my pak cik ada la akaun nie..i ni jenis malas nak bukak akaun semata-mata nak join kempen nie..hehehe
Back to top Go down
Ms. Loli
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 51
Join date : 28/09/2012
Age : 30

PostSubject: Re: AmBank RM388,888 Prosperity Bonanza!   Thu Apr 04, 2013 11:43 am

hehehe..byk kempen nie dorang buat dengan banner yg pelik2..
Orait wrote:
ow really..my pak cik ada la akaun nie..i ni jenis malas nak bukak akaun semata-mata nak join kempen nie..hehehe
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: AmBank RM388,888 Prosperity Bonanza!   Today at 8:30 pm

Back to top Go down
 
AmBank RM388,888 Prosperity Bonanza!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Sains ICT :: Blog dan Website-
Jump to: