Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Cosy Place Restaurant

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
taniatung
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 20/05/2013

PostSubject: Cosy Place Restaurant   Mon May 20, 2013 8:23 pm

hey, ari ni sy nk recommend korang satu restaurant yg sy mention kat title tu Smile
restaurant tu best lah! sy suka sebab makanan die sedap sgt, harga pon berpatutan..
korang mesti pigi suatu ari nanti yer.. hihi
Back to top Go down
kokocili
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 21/05/2013

PostSubject: Re: Cosy Place Restaurant   Tue May 21, 2013 11:35 am

tempat tu romantik betul lah...
pernah ada movie shooting dekat sana pun...
Makanan tu OK lah, service pun OKOK
Yang tak OK tu ahrga makanan agak mahal lol tongue
Back to top Go down
taniatung
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 20/05/2013

PostSubject: Re: Cosy Place Restaurant   Wed May 22, 2013 2:42 pm

ya, tp sedap lah makanan sana.. baloi jgk lah..
ko blh lah cuba mohon kad kredit SCB jgk! sy baru mohon satu jer, dpt diskaun bila makan kat sana eh..
sy pon dengar iklan tu kat radio..
selain tu, smua perbelanjaan kita pon blh convert jd mata ganjaran perlancongan, maksud yg mata ganjaran kita kumpul tu blh ditebus dan tukar kpd tiket penerbangan..best kan?? once kita sign up jer blh dpt 40k mata ganjaran tu dh..
tengok sini lah utk maklumat yg lanjut: bit.ly/YYtz5u
Back to top Go down
racungoh
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 22/05/2013

PostSubject: Re: Cosy Place Restaurant   Thu May 23, 2013 10:32 am

hahha, SCB credit card ni memang banyak kelebihan...
tadi check tengok ada hampir 1000 buah restaurant yang ada bagi discount... sekurang-kurang ada 10% discount!!
Dalam 1000 buah restaurant tu, i sukakan Bangkok Wasabe.. Tomyam dekat sana macam tomyam yang i makan di Thailand, taste nagus sangat!!!
Tak kurang jugak Melaka Kitchen... asam pedas yang ada dekat sana memang best, kena tambah nasi!!!
Back to top Go down
liewgigi
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 24/05/2013

PostSubject: Re: Cosy Place Restaurant   Fri May 24, 2013 11:13 am

taniatung wrote:
ya, tp sedap lah makanan sana.. baloi jgk lah..
ko blh lah cuba mohon kad kredit SCB jgk! sy baru mohon satu jer, dpt diskaun bila makan kat sana eh..
sy pon dengar iklan tu kat radio..
selain tu, smua perbelanjaan kita pon blh convert jd mata ganjaran perlancongan, maksud yg mata ganjaran kita kumpul tu blh ditebus dan tukar kpd tiket penerbangan..best kan?? once kita sign up jer blh dpt 40k mata ganjaran tu dh..
tengok sini lah utk maklumat yg lanjut: bit.ly/YYtz5u
wow! btui ker? sign jer dh blh dpt 40ribu mata ganjaran ker?? kalo mcm tu i pon nk pigi mohon satu dn pakai kat BKK trip i dh.. hihi
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Cosy Place Restaurant   Today at 4:12 pm

Back to top Go down
 
Cosy Place Restaurant
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Destinasi Menarik Melancong :: Jalan-Jalan cari makan-
Jump to: