Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 kenal sape G Dragon x?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
catwang
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 44
Join date : 08/02/2012

PostSubject: kenal sape G Dragon x?   Sat Jun 01, 2013 1:04 pm

hai.. korang kenal G Dragon? blh bg tau sape die x? sori yer sebab sy out ckit.. kebelakangan ni asyik dengar org ckap ttg concert die lah.. tp sy x kenal langsung.. jd nak tanya korang lah Smile
Back to top Go down
Silence
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 13
Join date : 20/03/2013

PostSubject: Re: kenal sape G Dragon x?   Mon Jun 03, 2013 11:49 am

x kenai gak..haha
Back to top Go down
wiseguys9999
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 03/06/2013

PostSubject: Noob   Mon Jun 03, 2013 8:00 pm

U memang tak pernah dengar Big Bang???Dia ialah leader of Big Bang....Dia sangat smart, boleh tulis lagu, menyanyi, rap...Pada 22nd Jun, dia akan mengadakan solo concert dia di Malaysia....MV dia baik juga....u pergi youtube search G Dragon Crayon
Back to top Go down
catwang
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 44
Join date : 08/02/2012

PostSubject: Re: kenal sape G Dragon x?   Tue Jun 04, 2013 3:28 pm

baru jer tau.. keke.. terima kasih utk info tu
tp nk tanya sat, concert die kat mane ni? brape harga tiket tu yer?? hihi
Back to top Go down
wiseguys9999
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 03/06/2013

PostSubject: Re: kenal sape G Dragon x?   Thu Jun 06, 2013 12:28 am

di stadium negara pada hari 22 June....harga dr RM188~RM588...tapi RM588 VIP tiket sudah habis...lain tiket juga hot selling sekarang....tapi u dapat tiket yang percuma dari Xpax....u hanya nak download 2 G-Dragon Call Me Tones, 2 tiket yang jumlah bernilai RM976 akan dihantar kepada u dari Xpax....Semua Details----bit.ly/10oGWwR
Back to top Go down
catwang
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 44
Join date : 08/02/2012

PostSubject: Re: kenal sape G Dragon x?   Thu Jun 06, 2013 3:46 pm

ya ker?? ala senang ajer nk sertai..mmg byk org dh serta tp x rugi jgk kalo nk join,kan?
kalo nasib baik menang tiket tu masih blh jual kat member i..haha! sebab i ni bkn fans dia laa
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: kenal sape G Dragon x?   Today at 6:44 pm

Back to top Go down
 
kenal sape G Dragon x?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Komuniti :: Kopitiam Corner-
Jump to: