Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Sony Xperia Tablets Z dah habis jual?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
jomthai
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 03/07/2013

PostSubject: Sony Xperia Tablets Z dah habis jual?   Wed Jul 03, 2013 3:40 pm

Hari tuh saya pergi 1U cari Sony Xperia Tablet Z tapi hanya Celcom ada jual. Adakah stock terhad? Ada sesiapa boleh bg tau mengapa? Ini memang minat laki untuk beli IT , gadget . Sesiapa ada minat yang sama ni?
Back to top Go down
sc3ml
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 03/07/2013

PostSubject: Re: Sony Xperia Tablets Z dah habis jual?   Wed Jul 03, 2013 3:49 pm

Cuba cari di kedai elektrik macam SenQ atau SenHeng. Saya nampak ada brocher hari tu dekat kedai mereka. Harganya RM1999. Yang saya tahu tablet ni Celcom yang jual saja sekarang. Telco lain pun belum jual lagi.
Back to top Go down
jintarapom111
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 03/07/2013

PostSubject: Re: Sony Xperia Tablets Z dah habis jual?   Thu Jul 04, 2013 6:17 pm

RM1999 tu harga tetap ke atau ada diskaun kalau beli dgn kedai luar? Selain kalis air apa lagi fungsi lain yg canggih?
Back to top Go down
hotroll
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 20
Join date : 03/07/2013

PostSubject: Re: Sony Xperia Tablets Z dah habis jual?   Thu Jul 04, 2013 6:19 pm

jintarapom111 wrote:
RM1999 tu harga tetap ke atau ada diskaun kalau beli dgn kedai luar? Selain kalis air apa lagi fungsi lain yg canggih?

Saya telah memiliki Sony Xperia Tablet Z dari Celcom. Memang canggih tablet ni. Ia menggunakan platform operasi yg terkini iaitu Android 4.1 (Jelly Bean) dan 1.5GHz Quad Core Processor. Memang capat dan lancar. Tiada lagi lag and hang kalao membuka aplikasi yg byk. Fungsi yg paling saya suka adalah NFC. Hanya satu tap dan ia boleh hantar apa2 jenis file media kepada kawan2 saya tanda sekatan. Saya beli sekali data plan Celcom dgn harga RM1438 je... Paling penting 4G LTE ready. Lain kedai jual tak tahu 4G LTE ready tak. Boleh merujuk website Celcom utk pilih plan. Memang berbaloi kerana kalao beli secara online, awak akan dapat RM200 rebet dan penghantaran ke rumah secara percuma di mana2 tempat dlm Malaysia tapi ada syarat2.

Back to top Go down
jomthai
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 03/07/2013

PostSubject: Re: Sony Xperia Tablets Z dah habis jual?   Fri Jul 05, 2013 11:25 am

Macam mana dengan telco lain? Bila mereka akan mula jual tablet Xperia Z ni? Saya rasa saya akan layan web Celcom dulu untuk check rebates bagi RM200 tu masih ada lagi tak. Sebab telco lain pun belum ada apa2 iklan mengenainya.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Sony Xperia Tablets Z dah habis jual?   Today at 4:12 pm

Back to top Go down
 
Sony Xperia Tablets Z dah habis jual?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Komuniti :: Dunia Lelaki-
Jump to: