Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 tlg bg cadangan wak

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zhengmuu
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 18/07/2013

PostSubject: tlg bg cadangan wak   Thu Jul 18, 2013 11:01 pm

i tgh cari pelan data sbb rancang nk beli smartfon baru dlm minggu ni...hihi~
harap korang blh bg cadangan lah sbb i mmg x tau yg mane satu nk pilih,byk sgt pelan2 tu,pening ajer!i cuma nk yg murah,ade coverage yg best,internet cpt dan kalo ade promosi lg best lah kan.huhu.yg penting skali tue,i nk pakai balik nom i yg lama yer,x nk tukar nom baru
Back to top Go down
lagamo
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 18/07/2013

PostSubject: Re: tlg bg cadangan wak   Thu Jul 18, 2013 11:09 pm

atau u cuba pakai telco mcm Maxis,DIgi.. Atau u blh dptkan ibu bapa utk tolong u apply supplementary line.. Kalo x,u blh pakai sje DIgi prepaid data plan lahh jika ade budget.. yg tu best prepaid package bagi skrg.. Very Happy
Back to top Go down
grozzyly
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 18/07/2013

PostSubject: Re: tlg bg cadangan wak   Thu Jul 18, 2013 11:23 pm

nk murah dan internet cpt???susah gut??rasa x mungkin ade
kalo nk,lebih baik pilih maxis,digi atau celcom kerana telco besar,coverage dia lebih baik lah
x mcm u mobile,telco baru,coverage x tentu lagi
tp sebenarnya x payah sign pun x pe pasal byk tpt dh ade bg wifi percuma skrg
Back to top Go down
zhengmuu
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 18/07/2013

PostSubject: Re: tlg bg cadangan wak   Thu Jul 18, 2013 11:32 pm

ish... x nk digi lagi lah! coverage dia teruk sgt nie... nk online pon susah sgt... ni lah mmg bazir wang kita..
Back to top Go down
Simrelo
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 19/07/2013

PostSubject: Re: tlg bg cadangan wak   Fri Jul 19, 2013 1:18 am

Cubalah u pertimbangkan U mobile! Ade promosi skrg ni!
Kebelakangan ni U Mobile tlh perkenalkan lebih murah punye variation utk Unlimited Mobile Internet Plan 38 dlm pasaran, aim pengguna yg low usage punyee..Mmg baloi kan?
FREE calls, FREE SMS, FREE prepaid SIM pack,dan ade Member Get Member dan banyak lagi kebaikan lahh!
Setelah guna U mobile, skrg I selalu call dan sms dgn kawan saya setiap pagi mlm,krn melalui Umobile kita blh hubungi rakan2 melalui Kakao Talk @ Wechat secara PERCUMA Very Happy
I juga tukar ke U mobile tanpa tukar nombor saye..
Pi web ni tengok2 utk info lanjut Very Happy 
u.com.my/welikeu
Back to top Go down
natasya
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 26
Join date : 22/07/2013

PostSubject: Re: tlg bg cadangan wak   Mon Jul 22, 2013 1:00 pm

biasa nyer kalau nak internet best kena beli yg agak mahal la..skrg sy tgh guna celcom ok je..biasa la kdg2 ade mslh line jgk.
Back to top Go down
hehehahah
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 22/07/2013

PostSubject: Re: tlg bg cadangan wak   Mon Jul 22, 2013 2:43 pm

natasya wrote:
biasa nyer kalau nak internet best kena beli yg agak mahal la..skrg sy tgh guna celcom ok je..biasa la kdg2 ade mslh line jgk.

mmg ada pro and con la... I pernah guna maxis...speed all okie tapi caj mahal
Digi... tengok tempat - tak semuanya okie... Prepaid lagi teruk.. caj pun tak seronok
Tune talk .. lagi teruk.. tapi murah
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: tlg bg cadangan wak   Today at 4:10 pm

Back to top Go down
 
tlg bg cadangan wak
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Komuniti :: Kopitiam Corner-
Jump to: