Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 korang pakai pelan ape skrg?

View previous topic View next topic Go down 

korang pakai pelan ape?
digi prepaid smart pelan
20%
 20% [ 1 ]
u mobile UMI18/28/38/48 pelan
40%
 40% [ 2 ]
tune talk The Cun pelan
20%
 20% [ 1 ]
maxis hotlink pelan
20%
 20% [ 1 ]
Total Votes : 5
 

AuthorMessage
noorfaridahh
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 28/07/2013

PostSubject: korang pakai pelan ape skrg?   Mon Jul 29, 2013 8:32 pm

hai, korang pakai pelan ape skrg yer?nk yg bg low usage pengguna punye, tp kena termasuklah data,penggilan dan sms dlm pelan tu lah..yg penting tu coverage mesti kena baik lah kalau x bazir wang jer,internet pun kena cpt dan harga jgn lah mahal sgt jgk..
selain tu, kalo blh dpt apa pe apps yg percuma atau promosi pun best! hihi
Back to top Go down
Kahhh
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 29/07/2013

PostSubject: Re: korang pakai pelan ape skrg?   Tue Jul 30, 2013 3:21 pm

noorfaridahh wrote:
hai, korang pakai pelan ape skrg yer?nk yg bg low usage pengguna punye, tp kena termasuklah data,penggilan dan sms dlm pelan tu lah..yg penting tu coverage mesti kena baik lah kalau x bazir wang jer,internet pun kena cpt dan harga jgn lah mahal sgt jgk..
selain tu, kalo blh dpt apa pe apps yg percuma atau promosi pun best! hihi


Sye vote utk Maxis (Hotlink Plan)! Err I pernah gunakan U mobile, lps tu tukar kpd Maxia plan ni.. ok jugak lahh puas hati dgn servis ni, jadi rasa xperlu tukar lagi lahh heheee..Very Happy 
Back to top Go down
cassieforeverlee
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 7
Join date : 13/02/2012

PostSubject: Re: korang pakai pelan ape skrg?   Wed Jul 31, 2013 11:47 am

noorfaridahh wrote:
hai, korang pakai pelan ape skrg yer?nk yg bg low usage pengguna punye, tp kena termasuklah data,penggilan dan sms dlm pelan tu lah..yg penting tu coverage mesti kena baik lah kalau x bazir wang jer,internet pun kena cpt dan harga jgn lah mahal sgt jgk..
selain tu, kalo blh dpt apa pe apps yg percuma atau promosi pun best! hihi

ak nk suppot TuneTalk dh nie , siot... U-Mobile nye customer service cam sial .... haiz.. mmg x satbil langsung ..jap ade jap xde .. ish ...
Back to top Go down
Maniaso
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 29/07/2013

PostSubject: Re: korang pakai pelan ape skrg?   Wed Jul 31, 2013 9:05 pm

Kahhh wrote:
noorfaridahh wrote:
hai, korang pakai pelan ape skrg yer?nk yg bg low usage pengguna punye, tp kena termasuklah data,penggilan dan sms dlm pelan tu lah..yg penting tu coverage mesti kena baik lah kalau x bazir wang jer,internet pun kena cpt dan harga jgn lah mahal sgt jgk..
selain tu, kalo blh dpt apa pe apps yg percuma atau promosi pun best! hihi


Sye vote utk Maxis (Hotlink Plan)! Err I pernah gunakan U mobile, lps tu tukar kpd Maxia plan ni.. ok jugak lahh puas hati dgn servis ni, jadi rasa xperlu tukar lagi lahh heheee..Very Happy 

I rasa, sbg pengguna yg bijak, perlu selalu compare dn pilih plan yg terbaik lah! Krn telco company akan selalu keluarkan pakej baru dan buat promosi kan? Mcm tu dptlah kita jimatkan wang! I ini mmg fans U mobile lah! Krn i rasa mmg murah! Tgh guna.. Skrg ada promosi lagi hebat! dptkan Call & SMS percuma, SIM pack percuma, Unlimited internet usage wv UMI38, Member Get Member, dan kita blh pakai nombor asal,tak perlu tukar. Pi lihat kat sini: u.com.my/freedata
Back to top Go down
alamakkkk
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 01/08/2013

PostSubject: Re: korang pakai pelan ape skrg?   Thu Aug 01, 2013 9:18 pm

Maniaso wrote:
Kahhh wrote:
noorfaridahh wrote:
hai, korang pakai pelan ape skrg yer?nk yg bg low usage pengguna punye, tp kena termasuklah data,penggilan dan sms dlm pelan tu lah..yg penting tu coverage mesti kena baik lah kalau x bazir wang jer,internet pun kena cpt dan harga jgn lah mahal sgt jgk..
selain tu, kalo blh dpt apa pe apps yg percuma atau promosi pun best! hihi


Sye vote utk Maxis (Hotlink Plan)! Err I pernah gunakan U mobile, lps tu tukar kpd Maxia plan ni.. ok jugak lahh puas hati dgn servis ni, jadi rasa xperlu tukar lagi lahh heheee..Very Happy 

I rasa, sbg pengguna yg bijak, perlu selalu compare dn pilih plan yg terbaik lah! Krn telco company akan selalu keluarkan pakej  baru dan buat promosi kan? Mcm tu dptlah kita jimatkan wang! I ini mmg fans U mobile lah! Krn i rasa mmg murah! Tgh guna.. Skrg ada promosi lagi hebat! dptkan Call & SMS percuma, SIM pack percuma, Unlimited internet usage wv UMI38, Member Get Member, dan kita blh pakai nombor asal,tak perlu tukar. Pi lihat kat sini: u.com.my/freedata

i plak rasa digi atau maxis nie lebih baik! sbb mereka company besar! kalo u mobile, newbie kat msia, pasti lah coverage x best lg....camne dia nk bertanding dgn company besar? kan?
Back to top Go down
nurulazzin
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 10
Join date : 02/08/2013

PostSubject: Re: korang pakai pelan ape skrg?   Fri Aug 02, 2013 10:57 pm

u mobile best lah! i strongly recommend!!tp pun kena tengok ape yg u mao dulu. pelan u mobile mmg memuaskan i sbb i cuma nk yg murah dan dia ni prepaid, jd i blh control perbelanjaan i la, senang jer.. selain tu, dpt sms dan panggilan percuma lagi!!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: korang pakai pelan ape skrg?   Today at 6:43 pm

Back to top Go down
 
korang pakai pelan ape skrg?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Sains ICT :: Mobile-
Jump to: