Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Siapa pigi Matta Fair 2013 ?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sasatan
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 11/02/2012

PostSubject: Siapa pigi Matta Fair 2013 ?    Wed Sep 04, 2013 10:55 pm

6 hingga 8 September 2013 kat PWTC ada Matta Fair 2013.. tak dpt pergi sebab ada kerja hari tu dan kena bayar caj cover, rasa tak berbaloi pulak.. ish ish. I nk pigi China la.. ada lagi tak fair yg tarikh lain cam Matta Fair ni ?
Back to top Go down
yupms
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 22/08/2013

PostSubject: Re: Siapa pigi Matta Fair 2013 ?    Thu Sep 05, 2013 7:45 pm

Kamu blh check melalui internet atau menghubungi ejen perjalanan untuk membuat perbandingan.
Atau kamu boleh pi Reliance Travel Fair. Dengan itu kamu boleh membeli pakej pelancongan premium dengan harga murah. Lebih baik jika anda memegang kad kredit Citibank, anda akan mendapat 0% pelan ansuran. Promosi ni akan dijalan dari 06 hinnga 08 September 2013 di Seri Pacific Hotel, KL.
Back to top Go down
manne
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 21
Join date : 19/08/2013

PostSubject: Re: Siapa pigi Matta Fair 2013 ?    Fri Sep 06, 2013 5:06 pm

Bila nak pi china? Tarikh matta fair ni tetap dah, kalo miss kena tunggu lain kali lah... Jika nak cepat, saya rasa kamu blh cuba memohon kad credit dari Citibank. Jikalao permohanan dilulus, kamu benar-benar akan dapat tiket penerbangan secara percuma. Baru-baru ini kad kredit Citi Premier Miles Amex lah yang paling popular. http://www.citibank.com.my/pmamex Pemohon akan mendapatkan penerbangan percuma untuk Eupore dengan 60k percuma Enrich Miles point bila lulus. Selain itu, perlindungan insurans juga termasuk jadi kamu tak payah risau keselamatan juga. Bukan itu sahaja, bila balik dari luar negara, kamu blh menaiki limousin percuma dari KLIA kembali ke Lembah Klang yang disediakan oleh pihak berkenaan. Baguikan? Saya memohon juga, moga-moga blh dpt lah.
Back to top Go down
missycheesie
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 11
Join date : 23/01/2012

PostSubject: Re: Siapa pigi Matta Fair 2013 ?    Sat Sep 07, 2013 10:49 am

pigi matta fair bazir masa je.. penat dan terlalu byk org.. semua org rebut travel deal.. baik i rehat kat rumah je..
Back to top Go down
zaqzaq
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 14
Join date : 07/02/2012

PostSubject: Re: Siapa pigi Matta Fair 2013 ?    Sun Sep 08, 2013 2:20 pm

haha... Matta fair memang macam tu, banyak orang sebab murah. Dulu bila saya pi thailand juga beli pakej dari matta fair. Kamu nak pi sendiri atau ikut rombongan? Kalao nak pi sendiri, belilah tiket terus dari MAS atau Airasia. Mereka sentiasa mengadakan tiket promosi ke china kan?
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Siapa pigi Matta Fair 2013 ?    Today at 8:29 pm

Back to top Go down
 
Siapa pigi Matta Fair 2013 ?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Destinasi Menarik Melancong :: Jom Cuti-cuti luar negara-
Jump to: