Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 RM88 sebulan utk iphone 5???

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
blaalaaa
lans coperal (lower rank)
lans coperal (lower rank)


Posts : 31
Join date : 03/05/2013

PostSubject: RM88 sebulan utk iphone 5???   Thu Sep 12, 2013 8:58 pm

ni pelan baru dr celcom lah, i baru tgk promosi ni dr surat khabar pg nie.. rasa not bad eh sbb ade 5GB data kan. kebetulan i pon dh pikir nk tukar fon baru, jd mungkin i nk ambik pelan nie lah. rasa ok x pelan nie? atau ade apa lg yg best??
Back to top Go down
ahkeok
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 11
Join date : 27/01/2012

PostSubject: Re: RM88 sebulan utk iphone 5???   Fri Sep 13, 2013 6:46 pm

Bagus noh pelan ni. 5gb data tu memang cukup utk kita guna lah. So far yg ni paling tinggi kat pasaran. Dan ada bonus lagi kan? Sms dan panggilan yg percuma. I nk pergi sign dah sbb skrang yg I pakai ni asyik over quota lah. Mahal sgt.
Back to top Go down
pikochew
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 29/12/2011

PostSubject: Re: RM88 sebulan utk iphone 5???   Sat Sep 14, 2013 4:13 pm

pelan ni untuk Iphone 5 saje... bukan untuk Iphone 5S yang baru lancar tu....
Untuk i , i lagi suka tunggu sampai 5S sampai baru beli..mungkin 2-3 bulan lagi...
Gadget baru siapa pun nak dapatkannya...
Back to top Go down
miniang
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 16
Join date : 06/02/2012

PostSubject: Re: RM88 sebulan utk iphone 5???   Sun Sep 15, 2013 2:40 pm

alaa jgn sign pelan lah, beli terus lebih bagui. sbb i pernah sign satu utk iphone i, tp asyik ade caj2 yg lebih, jd mahal sgt lah.. klu wak mmg nk sign, lebih baik baca smua itu T&C dulu.. kan kena sign kontrek yg selama 24bulan? i x suka sbb klu nnt nk tukar pelan atau fon, kena caj lg beberape ratus plak..teruk lah mcm ni..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: RM88 sebulan utk iphone 5???   Today at 7:35 pm

Back to top Go down
 
RM88 sebulan utk iphone 5???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Sains ICT :: Mobile-
Jump to: