Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 sign pakej untuk Ipad Air?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sasatan
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 11/02/2012

PostSubject: sign pakej untuk Ipad Air?   Tue Dec 17, 2013 6:03 pm

Nak beli Ipad Air Baru untuk hadiah bapa saya...beliau selalu minta2 nak beli... Entah nak beli gadget baru atau sign pakej..mana lebih berbaloi? saya masih ada pakej lama yg sudah nak tamat ...cuma 3 minggu lagi.

Back to top Go down
zaqzaq
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 14
Join date : 07/02/2012

PostSubject: Re: sign pakej untuk Ipad Air?   Thu Dec 19, 2013 12:46 am

Bukan sgt sama dgn Ipad 4 pun...sebab sekarang dah ada 4G LTE Ready dan wifi dah banyak improve...sebab ada 2 antena dan MIMO teknologi.
TT bolek rujuk plan dari Celcom...sekarang paling murah 16GB untuk plan 24 bulan cuma RM1248...

Back to top Go down
minzi
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 24
Join date : 28/01/2012

PostSubject: Re: sign pakej untuk Ipad Air?   Fri Dec 20, 2013 1:25 am

I bukan sgt minat Ipad..tapi sekarang tengok banyak improvement terutamanya Facetime function..
rasa nak beli satu untuk sendiri..kan boleh jimat bil telefon jika guna facetime dgn wifi? Tapi masih x cukup budget.. terlalu mahal .. Sad
Back to top Go down
ronlim
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 20
Join date : 24/01/2012

PostSubject: Re: sign pakej untuk Ipad Air?   Fri Dec 20, 2013 3:54 pm

iPad air ni lbih kurang sama dgn ipad 4 saje, lagi harganya RM500 beza lagi!! sgt mahal.. i rasa x worth la jika nak dapat ipad air ni.

I rekemen Samsung tab, harga tak lebih RM2000 lagi, lebih ekonomi..
Back to top Go down
missycheesie
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 11
Join date : 23/01/2012

PostSubject: Re: sign pakej untuk Ipad Air?   Sat Dec 21, 2013 5:28 pm

suami I nak beli juga..tapi x tau nak pergi Telco mana..
suka ipad air sebab dah banyak berlainan dgn ipad dulu...dah jadi banyak nipis dan ringan!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: sign pakej untuk Ipad Air?   Today at 7:32 pm

Back to top Go down
 
sign pakej untuk Ipad Air?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Sains ICT :: Mobile-
Jump to: