Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Sape pernah pakai pelan nie?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
blaalaaa
lans coperal (lower rank)
lans coperal (lower rank)


Posts : 31
Join date : 03/05/2013

PostSubject: Sape pernah pakai pelan nie?   Thu Dec 26, 2013 10:18 pm

eh eh korang pernah pakai x pelan Xpax ni, aku baru nampak pelan ni jer..RM38 sebulan dan blh dpt 4G LTE tu, hebat kan??? klu aku tinggal kat Kelantan, baloi x ambik pelan ni??sape yg pernah cuba tlg bg tau camne coverage dan kelajuan internet die ye..
Back to top Go down
milooaiss
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 46
Join date : 29/04/2013

PostSubject: Re: Sape pernah pakai pelan nie?   Fri Dec 27, 2013 2:10 pm

jika nak sign pelan ni, hp kena blh sokong LTE tu baru baloi lah. i rela byr lebih byk sikit dan dpt internet speed dan coverage yg lebih baik eh.
Back to top Go down
alyn
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 28
Join date : 29/11/2013

PostSubject: Re: Sape pernah pakai pelan nie?   Sat Dec 28, 2013 3:17 am

byk pelan baru yg di pasaran bagi tau tawaran hebat dalam iklan sangat mengelirukan..ade yg bagi tau ade tawaran seperti internet yg tak ade had,akhirnya ada had quota memang tak blh percaya..syg ada pakai satu pelan mula2 bagi tau internet tak ada had dan ade banyak caj yg lebih ...geram betul
Back to top Go down
siitik
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 3
Join date : 04/07/2013

PostSubject: Re: Sape pernah pakai pelan nie?   Sun Dec 29, 2013 6:48 pm

i rasa 2Gb terlalu byk lah, bg i..sbb i x pakai byk gak.. dan byk tempat dh ade wifi percuma skang..aku pakai wifi cukup dh.. suka online kat MCD.. hihi line die masih okei..
Back to top Go down
nurulazzin
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 10
Join date : 02/08/2013

PostSubject: Re: Sape pernah pakai pelan nie?   Mon Dec 30, 2013 2:55 pm

pelan ni sgt baloi bg pengguna yg suka online bila2 ms.. sy tgh pakai pelan yg kira ikut minggu jer.. sbb bajet sy ckit jer..emm coverage dan speed die pon ok lah! puas hati..
jika nnt bila ade bajet sy nk cuba 4G LTE tu.. Smile
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Sape pernah pakai pelan nie?   Today at 6:42 pm

Back to top Go down
 
Sape pernah pakai pelan nie?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Komuniti :: Kopitiam Corner-
Jump to: