Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Nak daftar postpaid, apa yang perlu dipertimbangkan?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
bola77
lans coperal (lower rank)
lans coperal (lower rank)


Posts : 30
Join date : 12/11/2013

PostSubject: Nak daftar postpaid, apa yang perlu dipertimbangkan?   Wed Sep 10, 2014 6:29 pm

Saya nak daftar pelan postpaid untuk phone saya, tapi aku tak pandi nak pilih la, nak cari yang macam mana punya pakej, kena tengok line bagus atau tak? atau quota internet?Minta cadangan semua.
Back to top Go down
lovelife
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 27
Join date : 13/11/2013

PostSubject: Re: Nak daftar postpaid, apa yang perlu dipertimbangkan?   Thu Sep 11, 2014 12:14 pm

saya rasakan, boleh pilih salah salah satu kebaikan saja.
sebab banyak telco pun offer lebih kurang sama plan.
saya sekarang guna Altel, rasa okay jer.
Back to top Go down
milooaiss
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 46
Join date : 29/04/2013

PostSubject: Re: Nak daftar postpaid, apa yang perlu dipertimbangkan?   Thu Sep 11, 2014 7:00 pm

skrg ni celcom ade satu promosi iaitu Celcom First 100 Days 100 Watches, promosi tu habis pd 29hb Sept thn ni.. sebenarnye aku ni pengguna celcom jg, jd aku rasa nk upgrade pelan data aku spy dpt join promosi tu gak. huhu!
Back to top Go down
jelly
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 12/09/2014

PostSubject: Re: Nak daftar postpaid, apa yang perlu dipertimbangkan?   Sat Sep 13, 2014 12:25 am

Saya tak pernah guna Celcom, tak tau bagus ke tidak…. Lagipun banyak orang menyertai pertandingan ini……susah untuk menang lah… bagi I, I tak akan sign up plan ni…...
Back to top Go down
bola77
lans coperal (lower rank)
lans coperal (lower rank)


Posts : 30
Join date : 12/11/2013

PostSubject: Re: Nak daftar postpaid, apa yang perlu dipertimbangkan?   Mon Sep 15, 2014 8:40 pm

Wah, hebatnya promosi ini, bukan maian, Tag Heur yang bernilai RM10k mungkin jadi milik saya. Aku nak cuba lah, lagi pun, saya suka Celcom sebab taliannya bagus dan stabil.
Back to top Go down
blaalaaa
lans coperal (lower rank)
lans coperal (lower rank)


Posts : 31
Join date : 03/05/2013

PostSubject: Re: Nak daftar postpaid, apa yang perlu dipertimbangkan?   Tue Sep 16, 2014 2:07 pm

sy nie pakai pelan postpaid lah, rasa lebih sng.. dan coverage pelan yg sy pakai nie best gak.. kebykan tempat pon ade line.. terutamanya area kt umah sy..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Nak daftar postpaid, apa yang perlu dipertimbangkan?   Today at 6:43 pm

Back to top Go down
 
Nak daftar postpaid, apa yang perlu dipertimbangkan?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Komuniti :: Kopitiam Corner-
Jump to: