Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Siapa nak beli BB Passport?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
milooaiss
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 46
Join date : 29/04/2013

PostSubject: Siapa nak beli BB Passport?   Sun Oct 12, 2014 8:59 pm

kat sini ade sesape yg nk beli atau sudah beli hp BB Passport? rasa camne eh? best ker? sbb member aku bg taw bhw hp ni sgt laku kt US eh. jd aku rasa mesti hebat lah. hihi
korang blh tengok video ni
Back to top Go down
apiapi
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 11
Join date : 15/02/2014

PostSubject: Re: Siapa nak beli BB Passport?   Tue Oct 14, 2014 1:34 am

Design smartphone ini mmg baik,combine PDA dgn smartphone,agak canggih juga. PDA agak berguna, dia mcm netbook yg kecil,size lebih kecil juga senang bawa, x perlu bawa laptop besar.
Back to top Go down
dianaphilip
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 11
Join date : 12/10/2014

PostSubject: Re: Siapa nak beli BB Passport?   Tue Oct 14, 2014 7:20 am

Aku tak emel tak edit dokumen dengan phone ku..jadi bb ni kurang padan dengan kehendak ku…aku nak telefon bimbit yg simple sahaja..boleh lawat fb whatapps dengar music…itu sahaja..kerana aku tak pandai dengan telefon bimbit ..telefon bimbit oppo la yg padan kehendak ku..
Back to top Go down
rayajass
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 5
Join date : 12/10/2014

PostSubject: Re: Siapa nak beli BB Passport?   Wed Oct 15, 2014 7:27 am

Dulu aku guna s3 dan tak pernah fikir nak tukar ke bb..tapi selepas syarikat ku bagi ku bb passport.aku telah tukar fikiran ku iaitu aku tidak akan beli tentang android dan ios lagi kerana s3 ku memang tidak dapat banding…
Kerja ku memerlukan kami emel message check doc tiap tiap masa kerja…s3 tidak dapat buat semua kerja ni dengan baik..tapi passport dapat menyelesaikan masalah..aku tak payah semak emel satu satu..passport akan manage semua social media dalam satu system telah memudahkan kerja ku..
Nasib baik celcom telah keluarkan satu pelan 2 tahun akan dapat bb passport dengan harga 788 sahaja.. aku akan dapat satu bagi perempuan aku..siapa yg berminat boleh kunjun la ni..
celcom.com.my/personal/devices/blackberry/overview/blackberry-passport
Back to top Go down
anis
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 16
Join date : 16/02/2014

PostSubject: Re: Siapa nak beli BB Passport?   Thu Oct 16, 2014 2:08 am

I tahu bb passport punya amazon appstore x blh guna punya,byk app x ada di sana,x blh cari juga.
Back to top Go down
blaalaaa
lans coperal (lower rank)
lans coperal (lower rank)


Posts : 31
Join date : 03/05/2013

PostSubject: Re: Siapa nak beli BB Passport?   Thu Oct 16, 2014 10:11 pm

eh tp bateri die blh tahan 30 jam eh, lebih drp satu ari dh. best lah klo cam nih sbb aku ni sibuk sgt, x de masa nk caj hp. Sad. dan hp ni ade pre instal Amason Store, maksud nye ade promosi dan diskaun stiap ari. lg best lah! huhu
Back to top Go down
milooaiss
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 46
Join date : 29/04/2013

PostSubject: Re: Siapa nak beli BB Passport?   Fri Oct 17, 2014 4:15 pm

rayajass wrote:
Dulu aku guna s3 dan tak pernah fikir nak tukar ke bb..tapi selepas syarikat ku bagi ku bb passport.aku telah tukar fikiran ku iaitu aku tidak akan beli tentang android dan ios lagi kerana s3 ku memang tidak dapat banding…
Kerja ku memerlukan kami emel message check doc tiap tiap masa kerja…s3 tidak dapat buat semua kerja ni dengan baik..tapi passport dapat menyelesaikan masalah..aku tak payah semak emel satu satu..passport akan manage semua social media dalam satu system telah memudahkan kerja ku..
Nasib baik celcom telah keluarkan satu pelan 2 tahun akan dapat bb passport dengan harga 788 sahaja.. aku akan dapat satu bagi perempuan aku..siapa yg berminat boleh kunjun la ni..
celcom.com.my/personal/devices/blackberry/overview/blackberry-passport
BB x pernah keluar fon android, tp fungsi die lebih kurang sama dgn android jer. jd best lah, cam 2 in 1 kan? hihi. dan harga die jg adelah satu faktor sbb aku beli BB ni, RM788 murah je lah utk satu smartphone.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Siapa nak beli BB Passport?   Today at 6:41 pm

Back to top Go down
 
Siapa nak beli BB Passport?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Sains ICT :: Mobile-
Jump to: