Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 iPhone 6/6+ pun tak dpt cari ditelco?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
dianaphilip
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 11
Join date : 12/10/2014

PostSubject: iPhone 6/6+ pun tak dpt cari ditelco?   Mon Nov 17, 2014 8:24 pm

Sejak iPhone 6/6 + keluar di Malaysia, aku dah nak beli iPhone 6 baru ni..tapi kawan ku di telco kerja kata pasaran sekarang dah tak dapat cari iPhone 6/ 6+ dengan 64 dan 128 GB ..orang dalam telco pun tak dapat beli..
Kawan sini tau mana boleh dapat iPhone 6 dengan 64 atau 128 GB?
Back to top Go down
anis
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 16
Join date : 16/02/2014

PostSubject: Re: iPhone 6/6+ pun tak dpt cari ditelco?   Tue Nov 18, 2014 10:10 am

I tau skr iphone6/6 plus sudah x dpt beli di market.
Tapi walaupun tak ada stock,kawan I pun dpt beli iphone6 plus di blue cube jusco bukit tinggi.
Siapa nak beli?pergi blue cube sana check tgk ada stock lagi tak!
Back to top Go down
dianaphilip
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 11
Join date : 12/10/2014

PostSubject: Re: iPhone 6/6+ pun tak dpt cari ditelco?   Wed Nov 19, 2014 12:01 am

anis wrote:
I tau skr iphone6/6 plus sudah x dpt beli di market.
Tapi walaupun tak ada stock,kawan I pun dpt beli iphone6 plus di blue cube jusco bukit tinggi.
Siapa nak beli?pergi blue cube sana check tgk ada stock lagi tak!

alamak..kat klang??!!!! aq ni kat semenyih..jauh la..
kat kl x der ker?
Back to top Go down
milooaiss
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 46
Join date : 29/04/2013

PostSubject: Re: iPhone 6/6+ pun tak dpt cari ditelco?   Wed Nov 19, 2014 6:17 pm

x yah bazir ms p tunggu utk satu smartphone lah. aku cadang wak beli smartphone yg lain, mcm samsung atau HTC, sbb fungsi smartphone tuh lebih kurang sama jer.
Back to top Go down
apiapi
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 11
Join date : 15/02/2014

PostSubject: Re: iPhone 6/6+ pun tak dpt cari ditelco?   Thu Nov 20, 2014 12:12 am

I sgt terkejut dgn servis celcom semasa baca berita thestar.http://www.thestar.com.my/News/Community/2014/11/08/Making-it-a-worthwhile-wait-for-fans-Telco-offers-new-smartphone-at-RM6-to-first-six-early-birds-at/ walaupun barisan panjang tapi mereka pun tolong diri 15min utk customer. I pergi store celcom beberapa hari lalu,I juga nikmati service celcom,agaik baik.
Back to top Go down
dianaphilip
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 11
Join date : 12/10/2014

PostSubject: Re: iPhone 6/6+ pun tak dpt cari ditelco?   Fri Nov 21, 2014 10:15 am

anis wrote:
I tau skr iphone6/6 plus sudah x dpt beli di market.
Tapi walaupun tak ada stock,kawan I pun dpt beli iphone6 plus di blue cube jusco bukit tinggi.
Siapa nak beli?pergi blue cube sana check tgk ada stock lagi tak!
Betul?nasib baik masih ada telco yg ada stok..kerana aku ingat semua dah habis la…bukan aku sahaja yg ingat…semua org pun ingat dah habis..s
Kena pergi blue cube outlet dgn cepat..tak boleh lepas peluang ni…
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: iPhone 6/6+ pun tak dpt cari ditelco?   Today at 6:40 pm

Back to top Go down
 
iPhone 6/6+ pun tak dpt cari ditelco?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Sains ICT :: Mobile-
Jump to: