Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Betui ke dealer takkan rekomen PSC2 ?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zaqzaq
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 14
Join date : 07/02/2012

PostSubject: Betui ke dealer takkan rekomen PSC2 ?    Mon Nov 24, 2014 12:26 am

pernah ada pengalaman tak masa ko kat kedai tayar, nak bli tayar baru tapi dealer ckp tayar Michelin PSC2 tu tak sesuai utk org macam kita, sebab kita tak mampu.. aiks.. betui kerana harga mahal ke atau kurang review jadi tak rekomen utk kita ?
Back to top Go down
minzi
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 24
Join date : 28/01/2012

PostSubject: Re: Betui ke dealer takkan rekomen PSC2 ?    Tue Nov 25, 2014 10:08 am

Tak sesuai bagi orang biasa macam kita. Tayar ni high end, hanya untuk perlumbaan. Lagipun tak upaya nak beli sebab harga tinggi sangat.
Back to top Go down
ronlim
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 20
Join date : 24/01/2012

PostSubject: Re: Betui ke dealer takkan rekomen PSC2 ?    Wed Nov 26, 2014 4:30 pm

takkan org yg mampu bli kete hebat tak mampu beli tayar jenama ni ? bukan la kan ? mestilah mampu.. oh, i tak pakai tayar ni tapi i tahu tayar jenis ni mmg kuat cengkaman kat jalan basah dan kering. 50% masa lap yg lebih dr tayar lain
Back to top Go down
missycheesie
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 11
Join date : 23/01/2012

PostSubject: Re: Betui ke dealer takkan rekomen PSC2 ?    Thu Nov 27, 2014 6:37 am

minzi wrote:
Tak sesuai bagi orang biasa macam kita. Tayar ni high end, hanya untuk perlumbaan. Lagipun tak upaya nak beli sebab harga tinggi sangat.

betul tu harganya tinggi tapi tentu ada penyokong sendiri. i rasa mesti ada orang guna cuma bukan kita.
Back to top Go down
zaqzaq
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 14
Join date : 07/02/2012

PostSubject: Re: Betui ke dealer takkan rekomen PSC2 ?    Fri Nov 28, 2014 4:35 pm

mmg betui la bukan semua org boleh dpt pakai tayar berjenama macam ni.. bagi i , i mmg teringin nak beli Michelin suatu hari nanti.. tak blh tahan.. haha

missycheesie wrote:

betul tu harganya tinggi tapi tentu ada penyokong sendiri. i rasa mesti ada orang guna cuma bukan kita.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Betui ke dealer takkan rekomen PSC2 ?    Today at 4:10 pm

Back to top Go down
 
Betui ke dealer takkan rekomen PSC2 ?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Dunia Permotoran :: Automotif-
Jump to: