Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 tawaran blackberry smarphone package yang baik

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Combo
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 07/06/2014

PostSubject: tawaran blackberry smarphone package yang baik   Fri Jan 23, 2015 12:45 am

saya ingin beli satu telefon pintar yag baru dengan harga yang berpatutan. Saya lebih suka telefon pintar blackberry kerana saya peminatnya. Siapa tau mana ada tawaran yang lebih baik untuk beli telefon blackberry.
Back to top Go down
mania90
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 28
Join date : 13/07/2014

PostSubject: Re: tawaran blackberry smarphone package yang baik   Fri Jan 23, 2015 4:22 pm

Anda nak mempertimbangkan phone model lain2 x ??
Sebab skrg ada jual banyak model
U blh jugak pi tengok model lain seperti SAMSUNG atau LENOVO Very Happy
Back to top Go down
cartise
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 12
Join date : 13/07/2014

PostSubject: Re: tawaran blackberry smarphone package yang baik   Sat Jan 24, 2015 10:58 am

Combo wrote:
saya ingin beli satu telefon pintar yag baru dengan harga yang berpatutan. Saya lebih suka telefon pintar blackberry kerana saya peminatnya. Siapa tau mana ada tawaran yang lebih baik untuk beli telefon blackberry.

Model blackberry sudah tidak sehingga trend la. Dan pasaran blackberry sudah kurang. Sekarang Samsung dan Apple lah ialah dominator pasaran ni.
Back to top Go down
Combo
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 07/06/2014

PostSubject: Re: tawaran blackberry smarphone package yang baik   Sun Jan 25, 2015 1:36 pm

saya tak suka sangat smartphone sprt Iphone atau samsung . Tidak tahan lama dan sikit-sikit je boleh rosak .Blackberry x sama, BB i dulu dah guna 4 tahun lebih ,tahan lama kan ? Sebab tu lah i nak guna BB lagi ,dan i suka sangat smartphone yang ada keypad .
Back to top Go down
alyn
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 28
Join date : 29/11/2013

PostSubject: Re: tawaran blackberry smarphone package yang baik   Mon Jan 26, 2015 12:29 am

semua orang ada jenama sendiri yang suka. anda suka blacberry, saya tau ada satu promotion celcom. Blackberry classic promotion dari Rm 388. ia sangat berbaloi dan tentu anda sangat suka.

[url=https://www.celcom.com.my/personal/devices/blackberry/overview/blackberry-classic[/url]
Back to top Go down
mania90
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 28
Join date : 13/07/2014

PostSubject: Re: tawaran blackberry smarphone package yang baik   Tue Jan 27, 2015 12:53 am

alyn wrote:
semua orang ada jenama sendiri yang suka. anda suka blacberry, saya tau ada satu promotion celcom. Blackberry classic promotion dari Rm 388. ia sangat berbaloi dan tentu anda sangat suka.

[url=https://www.celcom.com.my/personal/devices/blackberry/overview/blackberry-classic[/url]
Terima kasih sharing kawanku .I memang suka smrtphone ni sekarang .I rasa i akan jadikan phone ni sebagai phone keduaku .Dapat berinternet lagi ,wow bestnye ...2GB RAM , cukuplah tu ,tak boleh hang kelak .
Back to top Go down
cartise
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 12
Join date : 13/07/2014

PostSubject: Re: tawaran blackberry smarphone package yang baik   Tue Jan 27, 2015 10:31 am

cuma RM 388 memang berbaloi tetapi software nya ok kah?? up to date kah?? saya tidak akan beli kerana takut software nya.
Back to top Go down
mania90
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 28
Join date : 13/07/2014

PostSubject: Re: tawaran blackberry smarphone package yang baik   Wed Jan 28, 2015 7:11 pm

cartise wrote:
cuma RM 388 memang berbaloi tetapi software nya ok kah?? up to date kah?? saya tidak akan beli kerana takut software nya.

Semua org mesti ada pendapat sendiri Smile
Mungkin kami rasa baik mungkin u rasa x baik lah
Tetapi saya search internet phone BB ,saya rasa bagus jugak ,banyak org cakap phone nie tahan lama
Kamera depannya 2MP dan kamera blakang 8MP ,saya rasa u blh cuba lah =)
Back to top Go down
carbony
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 29/01/2015

PostSubject: Re: tawaran blackberry smarphone package yang baik   Thu Jan 29, 2015 6:07 pm

semua telefon ada spesifikasinya. tak boleh lah banding dengan telefon yang ada specifikasi yang lebih tinggi. saya rasanya telefon ini bagus dan sesuai untuk saya. pentingnya ia ada 2 GB RAM.
Back to top Go down
Combo
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 07/06/2014

PostSubject: Re: tawaran blackberry smarphone package yang baik   Fri Jan 30, 2015 9:31 am

mania90 wrote:
cartise wrote:
cuma RM 388 memang berbaloi tetapi software nya ok kah?? up to date kah?? saya tidak akan beli kerana takut software nya.

Semua org mesti ada pendapat sendiri Smile
Mungkin kami rasa baik mungkin u rasa x baik lah
Tetapi saya search internet phone BB ,saya rasa bagus jugak ,banyak org cakap phone nie tahan lama
Kamera depannya 2MP dan kamera blakang 8MP ,saya rasa u blh cuba lah =)

Phone nie than lama ? Very Happy Very Happy Ramai org cakap jugak ,, kameranya jugak bagus ,, saya nie skrg dah buat keputusan nak bli phone BB Laughing
Saya akan pergi celcom outlet situ check tgk ,mungkin ada offer2 bagi phone BB
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: tawaran blackberry smarphone package yang baik   Today at 7:33 pm

Back to top Go down
 
tawaran blackberry smarphone package yang baik
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Sains ICT :: Mobile-
Jump to: