Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Tak de bayaran tambahan = Xde PPU ?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
catwang
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 44
Join date : 08/02/2012

PostSubject: Tak de bayaran tambahan = Xde PPU ?    Wed Mar 18, 2015 6:06 pm

I asyik terima sms yg buat saya keliru sbb saya cadang nak batalkan nombor kedua saya yg sedang guna Xpax. saya memang tak puas hati dgn PPU so nak tanya pendapat para forumer apa maksud msg ni ye?
" />
Back to top Go down
milooaiss
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 45
Join date : 29/04/2013

PostSubject: Re: Tak de bayaran tambahan = Xde PPU ?    Wed Mar 18, 2015 6:35 pm

ko igt PPU murah ke mmg ade caj tersembunyi la klao gune postpaid klao bill aq dth muke aq mesti cam ni Shocked Shocked Shocked ini kerana bill begitu mahal sampai xde duit
promotion utk umpan org utk suscribe je jgn cayala
Back to top Go down
blaalaaa
lans coperal (lower rank)
lans coperal (lower rank)


Posts : 31
Join date : 03/05/2013

PostSubject: Re: Tak de bayaran tambahan = Xde PPU ?    Thu Mar 19, 2015 9:53 am

catwang wrote:
I asyik terima sms yg buat saya keliru sbb saya cadang nak batalkan nombor kedua saya yg sedang guna Xpax. saya memang tak puas hati dgn PPU so nak tanya pendapat para forumer apa maksud msg ni ye?
" />

aq jgk terima msg tu benar ke??? aq ni gune quota bleh abis sebelum sebulan xpasti ape maksud sms tu nanti aq call tgk ade caj tambahan ke x
Back to top Go down
billiecyrus
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 28/12/2011

PostSubject: Re: Tak de bayaran tambahan = Xde PPU ?    Thu Mar 19, 2015 12:23 pm

Member aq xpax user jugak dan ade tunjuk kat aq tanya tentang kandungan sms tu. Aq rasa dia org kata Xpax user blh surf tanpa had skrg. Aq tak pasti lagi, ade siapa yg guna xpax dan tahu ini betul ke tak??
Back to top Go down
catwang
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 44
Join date : 08/02/2012

PostSubject: Re: Tak de bayaran tambahan = Xde PPU ?    Thu Mar 19, 2015 6:07 pm

billiecyrus wrote:
Member aq xpax user jugak dan ade tunjuk kat aq tanya tentang kandungan sms tu. Aq rasa dia org kata Xpax user blh surf tanpa had skrg. Aq tak pasti lagi, ade siapa yg guna xpax dan tahu ini betul ke tak??

Saya tak tau mau simpan ke tak nombor ni.. sangat keliru jugak sbb dua nombor saya pun banyak guna utk social apps..Aiyaa. simpan je lah nombor ni, kalau ada kecemasan dua telepon lebih baik kan
Back to top Go down
happyday90
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 22
Join date : 01/10/2013

PostSubject: Re: Tak de bayaran tambahan = Xde PPU ?    Fri Mar 20, 2015 10:19 am

milooaiss wrote:
ko igt PPU murah ke mmg ade caj tersembunyi la klao gune postpaid klao bill aq dth muke aq mesti cam ni Shocked Shocked Shocked ini kerana bill begitu mahal sampai xde duit
promotion utk umpan org utk suscribe je jgn cayala

Siapa akan reject kalau boleh gune tenet sepanjang hari tanpa bayaran tambahan... best gile.. Cuba try Xpax, mungkin kamu takkan kena shock lagi.. tak salah mencuba kan?
Back to top Go down
milooaiss
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 45
Join date : 29/04/2013

PostSubject: Re: Tak de bayaran tambahan = Xde PPU ?    Fri Mar 20, 2015 12:16 pm

tryyy? mrk kate xde caj tambahan je tp bile bill sampai akhir bulan mampui ko
baik check dgn sykt telco kamu jelas nanti dah subscribe kontrak 2 taun LOL.
Back to top Go down
billiecyrus
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 28/12/2011

PostSubject: Re: Tak de bayaran tambahan = Xde PPU ?    Fri Mar 20, 2015 3:42 pm

Xpax sudah buat statement PPU sudah xde, bila habis quota x kan ade caj extra. So jelas la skrg, xyah nak bincang lagi. Sekurangnya pengguna xpax semua puas hati la.

Back to top Go down
catwang
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 44
Join date : 08/02/2012

PostSubject: Re: Tak de bayaran tambahan = Xde PPU ?    Sat Mar 21, 2015 10:42 am

Alahhh… sambung guna je lah nombor sbb dah dipastikan tak ada bayaran tambahan.. lega hati jugak.. Pilihan yg baik bagi mereka yg banyak guna sembang apps.. tak payah risau tak cukup kredit lagi~
Back to top Go down
xinken
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 12
Join date : 10/06/2013

PostSubject: Re: Tak de bayaran tambahan = Xde PPU ?    Sat Mar 21, 2015 12:10 pm

Aq dah guna xpax agaknya sudah 3 tahun. Xpax ni mereka mmg ambik perhatian kat feedback2 customer semua dan asyik perbaiki kat kelemahan plan2 mobile mereka tu. mmg puas hati kat servis mereka tu dan line pon stable.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Tak de bayaran tambahan = Xde PPU ?    Today at 8:29 pm

Back to top Go down
 
Tak de bayaran tambahan = Xde PPU ?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Sains ICT :: Mobile-
Jump to: