Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Handfon yg pertama aku!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
xinken
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 12
Join date : 10/06/2013

PostSubject: Handfon yg pertama aku!   Mon Dec 14, 2015 2:35 pm

Aku baru dpt handfon yg pertama
syok sungguh! Minta tanya.. biasanya korang guna app apa utk mendengar lagu?
Aku tak nak yg hendak caj punya.. takde duit haha
terima kasih
Back to top Go down
milooaiss
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 45
Join date : 29/04/2013

PostSubject: Re: Handfon yg pertama aku!   Tue Dec 15, 2015 4:35 pm

Tahniah! Handfon ape tu? Iphone ke? Twisted Evil
Kita orang tak semesti punya sbb kini terdapat banyak app boleh mendengar lagu juga
Cuba search sendiri
Back to top Go down
billiecyrus
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 28/12/2011

PostSubject: Re: Handfon yg pertama aku!   Wed Dec 16, 2015 4:54 pm

ko pun juga bleh tanya orang di sekeliling ko
mungkin dia orang dapat bantu menyelesai masalah ko
Back to top Go down
cassieforeverlee
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 7
Join date : 13/02/2012

PostSubject: Re: Handfon yg pertama aku!   Thu Dec 17, 2015 4:58 pm

klo kamu ialah pengguna Iphone, usahlah download ape2 app
iTunes dapat search byk lagu
tp kena bayar lah. fikir sendiri baik baik
Back to top Go down
manne
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 21
Join date : 19/08/2013

PostSubject: Re: Handfon yg pertama aku!   Fri Dec 18, 2015 6:19 pm

https://www.xpax.com.my/yondermusic

cuba gi website tersebut. Ia merupakan musik player app drpd XPAX
Sekiranya kamu dah sign up pakej XPAX, kamu dpt download app tersebut
Ramai kawan aku dah cuba dan mereka kata baik digunakan
Back to top Go down
lovelife
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 27
Join date : 13/11/2013

PostSubject: Re: Handfon yg pertama aku!   Wed Dec 23, 2015 4:36 pm

manne wrote:
https://www.xpax.com.my/yondermusic

cuba gi website tersebut. Ia merupakan musik player app drpd XPAX
Sekiranya kamu dah sign up pakej XPAX, kamu dpt download app tersebut
Ramai kawan aku dah cuba dan mereka kata baik digunakan

Adakah ini yg kamu kata skrg?
ari tu aku jumpa kat surat khabar tp emtah ape benda tu
betul begitu rekomen ke?

Back to top Go down
manne
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 21
Join date : 19/08/2013

PostSubject: Re: Handfon yg pertama aku!   Wed Dec 23, 2015 4:42 pm

lovelife wrote:

Adakah ini yg kamu kata skrg?
ari tu aku jumpa kat surat khabar tp emtah ape benda tu
betul begitu rekomen ke?

Memang betul. Byk orang telah download, begitu juga dengan kawan2 aku
cume aku je yg belum download
Kamu tahu tak, tak kira bila kamu menggunakan app ni utk mendengar lagu
app ni tidak akan menolak internet data kamu
baik kan?
Back to top Go down
lovelife
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 27
Join date : 13/11/2013

PostSubject: Re: Handfon yg pertama aku!   Wed Dec 23, 2015 4:54 pm

manne wrote:

Memang betul. Byk orang telah download, begitu juga dengan kawan2 aku
cume aku je yg belum download
Kamu tahu tak, tak kira bila kamu menggunakan app ni utk mendengar lagu
app ni tidak akan menolak internet data kamu
baik kan?

aku pernah dengar orang kata bahawa tentang Yonder music ni terdpt pertandingan
mmg ada pertandingan ke?
pertandingan ape tu?
Back to top Go down
manne
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 21
Join date : 19/08/2013

PostSubject: Re: Handfon yg pertama aku!   Wed Dec 23, 2015 4:59 pm

lovelife wrote:

aku pernah dengar orang kata bahawa tentang Yonder music ni terdpt pertandingan
mmg ada pertandingan ke?
pertandingan ape tu?

betul. cume pemenang akan dpt tiket konsert je
lagipun, pertandingan tersebut telah tamat sejak minggu lepas
Back to top Go down
xinken
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 12
Join date : 10/06/2013

PostSubject: Re: Handfon yg pertama aku!   Wed Dec 23, 2015 5:04 pm

manne wrote:

Memang betul. Byk orang telah download, begitu juga dengan kawan2 aku
cume aku je yg belum download
Kamu tahu tak, tak kira bila kamu menggunakan app ni utk mendengar lagu
app ni tidak akan menolak internet data kamu
baik kan?

rasanya musik player app tersebut sgt rekomen.
aku menarik sungguh.. mekasih atas memberi rekomen
aku akan gi download nanti
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Handfon yg pertama aku!   Today at 8:28 pm

Back to top Go down
 
Handfon yg pertama aku!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Komuniti :: Kopitiam Corner-
Jump to: