Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Peraduan Ong Mali ada RM500 K prize

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mania90
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 28
Join date : 13/07/2014

PostSubject: Peraduan Ong Mali ada RM500 K prize   Mon Feb 01, 2016 6:27 pm

Tahun Baru Cina dah sampai..tesco bukan shj ada promosi hebat ,juga ada bagi cash voucher jika menyertai peraduan ong mali.
Bulan lepas ada orang yg bertuah telah menang RM2000 cash voucher.
Back to top Go down
endaoba
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 10
Join date : 11/08/2014

PostSubject: Re: Peraduan Ong Mali ada RM500 K prize   Tue Feb 02, 2016 10:20 am

mania90 wrote:
Tahun Baru Cina dah sampai..tesco bukan shj ada promosi hebat ,juga ada bagi cash voucher jika menyertai peraduan ong mali.
Bulan lepas ada orang yg bertuah telah menang RM2000 cash voucher.

Mereka kata klo club card member boleh dpt menang mystery prize lah. Betol ke?
Rasa kena pinjam clubcard dari kak sya gi Tesco.
Back to top Go down
ronlim
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 20
Join date : 24/01/2012

PostSubject: Re: Peraduan Ong Mali ada RM500 K prize   Tue Feb 02, 2016 10:53 am

aku kena gi ke Tesco utk membeli-belah
biasanya aku akn gi hanya apabila aku terdpt baucar Tesco
baucar dpt membantu uth jimat ngan lbh skt
tp baucar Tesco susah nk dpt
Back to top Go down
Jesilee
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 7
Join date : 31/03/2012

PostSubject: Re: Peraduan Ong Mali ada RM500 K prize   Tue Feb 02, 2016 5:47 pm

betul kata. biasanya aku gi tesco membeli-belah
akn guna Tesco club card sekali utk collect points
lps tu, guna points tu utk redeem baucar.
dah collect byk baucar... cara ni, mmg dpt bantu kita jimat lebih...


Last edited by Jesilee on Thu Feb 11, 2016 1:58 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
mania90
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 28
Join date : 13/07/2014

PostSubject: Re: Peraduan Ong Mali ada RM500 K prize   Tue Feb 02, 2016 10:05 pm

endaoba wrote:
mania90 wrote:
Tahun Baru Cina dah sampai..tesco bukan shj ada promosi hebat ,juga ada bagi cash voucher jika menyertai peraduan ong mali.
Bulan lepas ada orang yg bertuah telah menang RM2000 cash voucher.

Mereka kata klo club card member boleh dpt menang mystery prize lah. Betol ke?
Rasa kena pinjam clubcard dari kak sya gi Tesco.

Sesape yg ade tesco club card bleh dpt mystery prize.. hari ni terakhir utk join peraduan ong mali.
Back to top Go down
digymbreta
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 16
Join date : 15/07/2014

PostSubject: Re: Peraduan Ong Mali ada RM500 K prize   Tue Feb 02, 2016 10:25 pm

banyaknya cash voucher!! macam mane nak join??
Back to top Go down
mania90
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 28
Join date : 13/07/2014

PostSubject: Re: Peraduan Ong Mali ada RM500 K prize   Wed Feb 03, 2016 12:22 am

ronlim wrote:
aku kena gi ke Tesco utk membeli-belah
biasanya aku akn gi hanya apabila aku terdpt baucar Tesco
baucar dpt membantu uth jimat ngan lbh skt
tp baucar Tesco susah nk dpt


cepat pi join tesco ong mali bleh la dpt peluang menang cash voucher..
atau register tesco club card bleh dpt 5 cash voucher
Back to top Go down
digymbreta
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 16
Join date : 15/07/2014

PostSubject: Re: Peraduan Ong Mali ada RM500 K prize   Wed Feb 03, 2016 12:36 am

mania90 wrote:
ronlim wrote:
aku kena gi ke Tesco utk membeli-belah
biasanya aku akn gi hanya apabila aku terdpt baucar Tesco
baucar dpt membantu uth jimat ngan lbh skt
tp baucar Tesco susah nk dpt


cepat pi join tesco ong mali bleh la dpt peluang menang cash voucher..
atau register tesco club card bleh dpt 5 cash voucher


RM5 cash voucher? Kenapa dulu sy tak dpt?? Baru bagi je ni?
Back to top Go down
mania90
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 28
Join date : 13/07/2014

PostSubject: Re: Peraduan Ong Mali ada RM500 K prize   Wed Feb 03, 2016 12:46 am

digymbreta wrote:
banyaknya cash voucher!! macam mane nak join??

kena belanja minimum RM100 kat tesco..Rm100 utk satu entry.. jika belanja RM300 ade 3 entries..
lepas tu ambil resit register di ong mali booth .
Back to top Go down
mania90
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 28
Join date : 13/07/2014

PostSubject: Re: Peraduan Ong Mali ada RM500 K prize   Wed Feb 03, 2016 12:48 am

digymbreta wrote:
mania90 wrote:
ronlim wrote:
aku kena gi ke Tesco utk membeli-belah
biasanya aku akn gi hanya apabila aku terdpt baucar Tesco
baucar dpt membantu uth jimat ngan lbh skt
tp baucar Tesco susah nk dpt


cepat pi join tesco ong mali bleh la dpt peluang menang cash voucher..
atau register tesco club card bleh dpt 5 cash voucher


RM5 cash voucher? Kenapa dulu sy tak dpt?? Baru bagi je ni?

Rm5 cash voucher bagi kpd pendaftar baru,sebab tahun baru cina nak sampai ,tesco bagi RM13.8 million voucher utk pendaftar baru ..
Back to top Go down
digymbreta
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 16
Join date : 15/07/2014

PostSubject: Re: Peraduan Ong Mali ada RM500 K prize   Wed Feb 03, 2016 1:05 am

macam mana nak tau siapa pemenang contest ????
Back to top Go down
guster
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 09/08/2014

PostSubject: Re: Peraduan Ong Mali ada RM500 K prize   Wed Feb 03, 2016 1:18 am

pemenang akan bagi tau kat tesco fb page atau terima panggilan dari radio stesen : mix fm, melody fm atau my fm
Back to top Go down
digymbreta
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 16
Join date : 15/07/2014

PostSubject: Re: Peraduan Ong Mali ada RM500 K prize   Wed Feb 03, 2016 1:20 am

guster wrote:
pemenang akan bagi tau kat tesco fb page atau terima panggilan dari radio stesen : mix fm, melody fm atau my fm

tq for sharing.. sy nak cepat pi tesco utk beli barang yg ade promosi hebat..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Peraduan Ong Mali ada RM500 K prize   Today at 7:35 pm

Back to top Go down
 
Peraduan Ong Mali ada RM500 K prize
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Komuniti :: Kopitiam Corner-
Jump to: