Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Lawak jenake pelakon kite :D

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
happyday90
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 22
Join date : 01/10/2013

PostSubject: Lawak jenake pelakon kite :D   Fri Mar 11, 2016 12:20 pm

Ade di kalangan anda yg taktahu kan care nk memulakan perbualan? kat sini aku ade satu care yg mungkin akan dapat membantu korang dr slot video ni..



belom tengok belom tahu dah tengok hari-2 mau Razz
Back to top Go down
kancil
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 13
Join date : 04/10/2013

PostSubject: Re: Lawak jenake pelakon kite :D   Tue Apr 05, 2016 5:18 pm

hahahaha, yang aku tengok ni klakar jugak, aku tak tahu ape motif dia bawak tengkorak, nak kasi takut ke ape , aku tengok muke dia pon aku dah tergelak.. bengong tol badrul ni.. heeee

Back to top Go down
happyday90
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 22
Join date : 01/10/2013

PostSubject: Re: Lawak jenake pelakon kite :D   Thu Apr 07, 2016 3:33 pm



haaa ni ade video baru untuk pengemar siri klakar-2.. atok ni memang tegar nk cari jodoh dekat blog cari jodoh, siap termimpi mimpi.. ahahahaa
Back to top Go down
kancil
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 13
Join date : 04/10/2013

PostSubject: Re: Lawak jenake pelakon kite :D   Thu Apr 07, 2016 5:28 pm

yang ni episode dua kan? bab ni klakar dok cari calon dalam phone, mcm² watak ade, si pondan pon ade rasenya.. hahaah!! jgn si atuk tuh kne tipu dah Very Happy tapi dia mimpi si leha tuh kot, sbb sampai nk ke KL perginya..
Back to top Go down
happyday90
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 22
Join date : 01/10/2013

PostSubject: Re: Lawak jenake pelakon kite :D   Thu Apr 07, 2016 5:31 pm

kancil wrote:
yang ni episode dua kan? bab ni klakar dok cari calon dalam phone, mcm² watak ade, si pondan pon ade rasenya.. hahaah!! jgn si atuk tuh kne tipu dah Very Happy tapi dia mimpi si leha tuh kot, sbb sampai nk ke KL perginya..

hahaha!! a.ah pergi kl siap bagi duit berkepok lagi, kaya plak org tua ni, jgn pndang org sebelah mate, eheheehe.. sbb kan loghat kelntan yang dia bawakan dalam cerite ni, so jadi mcm perasan ingin tahu tuh ade tau, sbb tak biase kan cakap bahase klntan, alang-2 dah tengok drama ni, leh tiru² skit nnti Razz
Back to top Go down
kancil
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 13
Join date : 04/10/2013

PostSubject: Re: Lawak jenake pelakon kite :D   Thu Apr 07, 2016 5:36 pm

happyday90 wrote:
hahaha!! a.ah pergi kl siap bagi duit berkepok lagi, kaya plak org tua ni, jgn pndang org sebelah mate, eheheehe.. sbb kan loghat kelntan yang dia bawakan dalam cerite ni, so jadi mcm perasan ingin tahu tuh ade tau, sbb tak biase kan cakap bahase klntan, alang-2 dah tengok drama ni, leh tiru² skit nnti Razz

yang tuh episode 3 ke? dah keluar ekh? haahaah! promo diorng ni pon dah buat aku klakar ape, tengok full episode je rasenya Very Happy haahaaa
Back to top Go down
happyday90
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 22
Join date : 01/10/2013

PostSubject: Re: Lawak jenake pelakon kite :D   Thu Apr 07, 2016 5:38 pm

kancil wrote:
yang tuh episode 3 ke? dah keluar ekh? haahaah! promo diorng ni pon dah buat aku klakar ape, tengok full episode je rasenya Very Happy haahaaa

a.ah promo yang ke tiga, kau tak tengok lagi lah tuh , hehehe, aku ter tengok tadi huuhu.. dan rasenya episode setrusnya akan kene bayr seringgit kot setiap episode..
Back to top Go down
kancil
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 13
Join date : 04/10/2013

PostSubject: Re: Lawak jenake pelakon kite :D   Thu Apr 07, 2016 5:40 pm

happyday90 wrote:
a.ah promo yang ke tiga, kau tak tengok lagi lah tuh , hehehe, aku ter tengok  tadi huuhu.. dan rasenya episode setrusnya akan kene bayr seringgit kot setiap episode..

kene bayar dah ke? alahai.. nasib lah cerite nya ade pelakong fav aku.. hahaahaha, lagipon aku kredit takde buat ape pon, huhuh!! tengok kat celcom escape ek?
Back to top Go down
bola77
lans coperal (lower rank)
lans coperal (lower rank)


Posts : 30
Join date : 12/11/2013

PostSubject: Re: Lawak jenake pelakon kite :D   Fri Apr 08, 2016 11:38 am

celcom escape aku dah ade, aku pon ade layan cite ni, okay la!! tapi lame lagi nk abes ni, mest celcom update setiap minggu bukan hari-2 : heee
Back to top Go down
happyday90
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 22
Join date : 01/10/2013

PostSubject: Re: Lawak jenake pelakon kite :D   Fri Apr 08, 2016 11:40 am

bola77 wrote:
celcom escape aku dah ade, aku pon ade layan cite ni, okay la!! tapi lame lagi nk abes ni, mest celcom update setiap minggu bukan hari-2 : heee

layan kan cerite dia Very Happy episode last aku dengar akan kne bayar RM 2.00 klau yang last episode la!!
Back to top Go down
kancil
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 13
Join date : 04/10/2013

PostSubject: Re: Lawak jenake pelakon kite :D   Fri Apr 08, 2016 11:42 am

hahaaha!! aku tak langgan lagi, nnti nk register lah celcom escape ni. haaha,senang nk lain episod lain Razz tak saba nk tunggu episod seterusnya!!
Back to top Go down
happyday90
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 22
Join date : 01/10/2013

PostSubject: Re: Lawak jenake pelakon kite :D   Mon Apr 11, 2016 12:37 pm

kancil wrote:
hahaaha!! aku tak langgan lagi, nnti nk register lah celcom escape ni. haaha,senang nk lain episod lain Razz tak saba nk tunggu episod seterusnya!!

betul-2 layan sampai abes episode, kejap je 13 episode ni... huhu
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Lawak jenake pelakon kite :D   Today at 4:08 pm

Back to top Go down
 
Lawak jenake pelakon kite :D
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Dunia Hiburan :: Dari TV-
Jump to: