Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Kuota yg boleh sambung guna

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
keshin
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 16/03/2016

PostSubject: Kuota yg boleh sambung guna    Wed Mar 16, 2016 1:36 pm

Sedang cari pelan yg kuotanya blh sambung guna punya telco
ada siapa tau x??
Back to top Go down
tingling
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 16/03/2016

PostSubject: Re: Kuota yg boleh sambung guna    Wed Mar 16, 2016 2:06 pm

celcom first gold yg ditawarkan baru-baru ni kuotanya kalau x guna habis boleh sambung guna,promosinya sampai bulan ni shj
Back to top Go down
yokeyu
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 16/03/2016

PostSubject: Re: Kuota yg boleh sambung guna    Wed Mar 16, 2016 2:48 pm

kuata i tak cukup guna,top up sebulan pun rm100++,nampak satu promosi celcom 10GB baru rm80 ni macam byk berbaloi...rase nak tukar je...
Back to top Go down
kancil
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 13
Join date : 04/10/2013

PostSubject: Re: Kuota yg boleh sambung guna    Thu Mar 17, 2016 9:13 am

yokeyu wrote:
kuata i tak cukup guna,top up sebulan pun rm100++,nampak satu promosi celcom 10GB baru rm80 ni macam byk berbaloi...rase nak tukar je...

yg tu bkn penuh 10gb.
dah asingkan dlm weekday dgn weekend.
Suspect
Back to top Go down
yokeyu
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 16/03/2016

PostSubject: Re: Kuota yg boleh sambung guna    Thu Mar 17, 2016 10:43 am

kancil wrote:
yokeyu wrote:
kuata i tak cukup guna,top up sebulan pun rm100++,nampak satu promosi celcom 10GB baru rm80 ni macam byk berbaloi...rase nak tukar je...

yg tu bkn penuh 10gb.
dah asingkan dlm weekday dgn weekend.
Suspect

macam mana asingkan??5gb weekday 5gb weekend??plan yg i guna skrg tak ade free weekend..
Back to top Go down
colbok
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 17/03/2016

PostSubject: Re: Kuota yg boleh sambung guna    Thu Mar 17, 2016 10:51 am

yokeyu wrote:
kancil wrote:
yokeyu wrote:
kuata i tak cukup guna,top up sebulan pun rm100++,nampak satu promosi celcom 10GB baru rm80 ni macam byk berbaloi...rase nak tukar je...

yg tu bkn penuh 10gb.
dah asingkan dlm weekday dgn weekend.
Suspect

macam mana asingkan??5gb weekday 5gb weekend??plan yg i guna skrg tak ade free weekend..

5gb free weekend internet(1.25gb setiap sabtu&ahad)+5gb weekday(internet bulanan)...skrg u guna ape?
Back to top Go down
keshin
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 16/03/2016

PostSubject: Re: Kuota yg boleh sambung guna    Thu Mar 17, 2016 11:34 am

tingling wrote:
celcom first gold yg ditawarkan baru-baru ni kuotanya kalau x guna habis boleh sambung guna,promosinya sampai bulan ni shj

ade lagi satu celcom first blue kuotanya pun blh sambung guna? ape perbezaan ia dgn fisrt gold?
Back to top Go down
tingling
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 16/03/2016

PostSubject: Re: Kuota yg boleh sambung guna    Thu Mar 17, 2016 12:16 pm

keshin wrote:
tingling wrote:
celcom first gold yg ditawarkan baru-baru ni kuotanya kalau x guna habis boleh sambung guna,promosinya sampai bulan ni shj

ade lagi satu celcom first blue kuotanya pun blh sambung guna? ape perbezaan ia dgn fisrt gold?

blue blh bawa baki data ke bulanan hdp jg..maks 2gb,tu plan sdh lama,yg paling baru skrg gold rm80/10gb..blue & gold dua-dua blh dpt free yonger music streaming jg
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kuota yg boleh sambung guna    Today at 4:08 pm

Back to top Go down
 
Kuota yg boleh sambung guna
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Salam Ukhuwah :: Selamat berkenalan Part 1-
Jump to: