Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 telco yang mana takda kontrak smartphone

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
yatierma
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 3
Join date : 03/07/2013

PostSubject: telco yang mana takda kontrak smartphone   Wed Mar 16, 2016 3:54 pm

sekarang ni aku tengah telefon pintar byr bulanan sekali dgn telco plan
tapi klw boleh tak nak yang ada kontrak ..
mana telco yg terbaik? confused
Back to top Go down
justonly
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 16/03/2016

PostSubject: Re: telco yang mana takda kontrak smartphone   Wed Mar 16, 2016 11:11 pm

yatierma wrote:
sekarang ni aku tengah telefon pintar byr bulanan sekali dgn telco plan
tapi klw boleh tak nak yang ada kontrak ..
mana telco yg terbaik? confused


aku de reserch la celcom tak da kontrak and klw telco mmg celcom skrg gua pon guna plan celcom cheers
Back to top Go down
manne
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 21
Join date : 19/08/2013

PostSubject: Re: telco yang mana takda kontrak smartphone   Thu Mar 17, 2016 11:29 am

ya celcom mmg tak perlu kontrak just ko kena byr bulanan je tak yahh laa byr beribu2 Smile
Back to top Go down
showmoney
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 17/03/2016

PostSubject: Re: telco yang mana takda kontrak smartphone   Thu Mar 17, 2016 3:18 pm

Maxis pon ada gak package mcm nie..sbb aku pernah gune maxis ja..tak pulak celcom pon dw sama dgn maxis
Back to top Go down
justonly
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 16/03/2016

PostSubject: Re: telco yang mana takda kontrak smartphone   Thu Mar 17, 2016 10:28 pm

tapi beebeza laa celcom and maxis ko blh tukar telefon setiap tahun..
Back to top Go down
mrmrnina
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 3
Join date : 17/03/2016

PostSubject: Re: telco yang mana takda kontrak smartphone   Thu Mar 17, 2016 10:32 pm

celcom dgn maxis sama je bad service kalau digi lagi ok
Back to top Go down
sasatan
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 11/02/2012

PostSubject: Re: telco yang mana takda kontrak smartphone   Fri Mar 18, 2016 2:50 pm

dengar org dok ckp pasal samsung s7 dh dilancarkn kt klcc smlm then balik tu tgok kt page celcom dorg dh promote samsung s7 boleh tahan harga byran bulanan tu

Back to top Go down
justonly
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 16/03/2016

PostSubject: Re: telco yang mana takda kontrak smartphone   Fri Mar 18, 2016 4:57 pm

Celcom selama nie gua guna ok dan sekarang telefon samsung kt blue cube ampang bnyk habis yg tggl baru punya s7
Back to top Go down
yatierma
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 3
Join date : 03/07/2013

PostSubject: Re: telco yang mana takda kontrak smartphone   Fri Mar 18, 2016 5:00 pm

justonly wrote:
Celcom selama nie gua guna ok dan sekarang telefon samsung kt blue cube ampang bnyk habis yg tggl baru punya s7

biar betul cepatnya habis btw thank you info wehhhh
Back to top Go down
justonly
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 16/03/2016

PostSubject: Re: telco yang mana takda kontrak smartphone   Fri Mar 18, 2016 5:02 pm

Kekekee wlcm no hal laaa tengok juga blue cube lain mne tahu ada yg ko nak
Back to top Go down
mrmrnina
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 3
Join date : 17/03/2016

PostSubject: Re: telco yang mana takda kontrak smartphone   Fri Mar 18, 2016 5:06 pm

Huummm tak layan celcom layan digi ja
Back to top Go down
bumpit123
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 20/03/2016

PostSubject: Re: telco yang mana takda kontrak smartphone   Sun Mar 20, 2016 11:49 am

sasatan wrote:
dengar org dok ckp pasal samsung s7 dh dilancarkn kt klcc smlm then balik tu tgok kt page celcom dorg dh promote samsung s7 boleh tahan harga byran bulanan tu



so harga yang aku kne byr utk hp s7 cuma rm175 utk bulanan..
boleh tahan harga kne byr tu.. lol!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: telco yang mana takda kontrak smartphone   Today at 7:39 pm

Back to top Go down
 
telco yang mana takda kontrak smartphone
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Sains ICT :: Mobile-
Jump to: