Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Pampers dan Susu Formula yang manakah paling murah dan baik?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
catwang
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 44
Join date : 08/02/2012

PostSubject: Pampers dan Susu Formula yang manakah paling murah dan baik?   Mon Mar 28, 2016 1:26 pm

Stress lah...Baru tau skrg ni menyara anak tak senang ni...
Ni mau duit tu pon mau duit jgk..
Jdikan kena cari brg yg murah dan buat tandingan..
Ade ibu bapa sini nak bagi suggestion x?


Last edited by catwang on Thu Apr 07, 2016 10:51 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
milooaiss
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 45
Join date : 29/04/2013

PostSubject: Re: Pampers dan Susu Formula yang manakah paling murah dan baik?   Mon Mar 28, 2016 5:11 pm

Banding saja lah harga supermarket2
Tapi aku slalu beli brg kat Tesco
Harganya utk produk bayi yg biasa aku rasa pon ok jgk
Tapi mmg skrg idup susah oo
beli apa pon mahal dah
Back to top Go down
annely
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 13
Join date : 25/01/2012

PostSubject: Re: Pampers dan Susu Formula yang manakah paling murah dan baik?   Mon Mar 28, 2016 5:14 pm

Jika nak murah kene tunggu masa promotionlah..atau gi babyfair?
Aku malas nak banding harga nie. Nak senang je.
Jaga anak pon tak de masa dah.
Tu lah aku beli pampers atau susu serbuk secara online terus kat website Tesco.
Back to top Go down
catwang
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 44
Join date : 08/02/2012

PostSubject: Re: Pampers dan Susu Formula yang manakah paling murah dan baik?   Wed Mar 30, 2016 1:26 pm

milooaiss wrote:
Banding saja lah harga supermarket2
Tapi aku slalu beli brg kat Tesco
Harganya utk produk bayi yg biasa aku rasa pon ok jgk
Tapi mmg skrg idup susah oo
beli apa pon mahal dah

Tapi tempat aku sini x de Tesco lah.
Haiz. Jauh jika pergi sana.
Back to top Go down
catwang
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 44
Join date : 08/02/2012

PostSubject: Re: Pampers dan Susu Formula yang manakah paling murah dan baik?   Wed Mar 30, 2016 1:27 pm

annely wrote:
Jika nak murah kene tunggu masa promotionlah..atau gi babyfair?
Aku malas nak banding harga nie. Nak senang je.
Jaga anak pon tak de masa dah.
Tu lah aku beli pampers atau susu serbuk secara online terus kat website Tesco.

Ade ke Tesco delivery service?
Ade masalah x brg2 yg dihantar? x de rosak ke?
Back to top Go down
annely
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 13
Join date : 25/01/2012

PostSubject: Re: Pampers dan Susu Formula yang manakah paling murah dan baik?   Thu Mar 31, 2016 10:59 am

catwang wrote:

Ade ke Tesco delivery service?
Ade masalah x brg2 yg dihantar? x de rosak ke?

Ade. Same je dgn cara ko beli baju secara online.
Order, byr , hantar ke rumah.
Cuma skrg produk bayi ada potongan harge.
Murah sgt !!
http://eshop.tesco.com.my/en-GB/Buylist/List?buyListSourceId=G00000410
Back to top Go down
milooaiss
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 45
Join date : 29/04/2013

PostSubject: Re: Pampers dan Susu Formula yang manakah paling murah dan baik?   Thu Mar 31, 2016 11:03 am

catwang wrote:

Tapi tempat aku sini x de Tesco lah.
Haiz. Jauh jika pergi sana.

Gunalah online servis Tesco.
Smlm aku gi jln2 kat Tesco. Produk bayi de potongan2 harge eh.
aku dah beli 6paket pampers dan 8tin susu tepung hehe.
Syoklah x yah nak beratur dgn org ramai mcm promosi mingguan.
Back to top Go down
reginatan
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 3
Join date : 29/03/2016
Age : 26
Location : Sg Chua

Character sheet
Sembang-sembang malaysian: 50

PostSubject: Re: Pampers dan Susu Formula yang manakah paling murah dan baik?   Fri Apr 01, 2016 10:26 am

Tesco barang bukan semasa murah jek. i perna pergi sana beli susu serbuk (suratkhabar ada offer) tapi sampai sana, tak ada stok. Marah sangat.
Back to top Go down
catwang
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 44
Join date : 08/02/2012

PostSubject: Re: Pampers dan Susu Formula yang manakah paling murah dan baik?   Sat Apr 02, 2016 4:01 pm

annely wrote:

Ade. Same je dgn cara ko beli baju secara online.
Order, byr , hantar ke rumah.
Cuma skrg produk bayi ada potongan harge.
Murah sgt !!
http://eshop.tesco.com.my/en-GB/Buylist/List?buyListSourceId=G00000410

Berapa lama kan hantar ke rumah aku lepas order?
Mahal x penghantaran fee nya?
Back to top Go down
annely
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 13
Join date : 25/01/2012

PostSubject: Re: Pampers dan Susu Formula yang manakah paling murah dan baik?   Wed Apr 06, 2016 10:48 am

reginatan wrote:
Tesco barang bukan semasa murah jek. i perna pergi sana beli susu serbuk (suratkhabar ada offer) tapi sampai sana, tak ada stok. Marah sangat.

Tu lah aku prefer guna servis online. x takut x de stok hehe. Gunakan kad tesco pon ade rebate jgk !
Back to top Go down
annely
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 13
Join date : 25/01/2012

PostSubject: Re: Pampers dan Susu Formula yang manakah paling murah dan baik?   Wed Apr 06, 2016 10:54 am

catwang wrote:

Berapa lama kan hantar ke rumah aku lepas order?
Mahal x penghantaran fee nya?

Terbaik servis onlinenya sbb tarikh penghantaran bleh dipilih sendiri.
Pastu skrg ade penghantaran percuma jika beli brg RM180 ke atas eh.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Pampers dan Susu Formula yang manakah paling murah dan baik?   Today at 7:32 pm

Back to top Go down
 
Pampers dan Susu Formula yang manakah paling murah dan baik?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Komuniti :: Keluarga dan teman2-
Jump to: