Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 ada tak produk sesuai utk V wanita?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sabriina
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 3
Join date : 17/02/2014

PostSubject: ada tak produk sesuai utk V wanita?   Mon Apr 11, 2016 2:32 pm

Ada tak apa-apa produk yg boleh merawat masalah keputihan yg tidak beberapa normal?
saya sering ada masalah keputihan sebelum atw selepas period , klw ada share2 kt saya,
atw sesiapa pernah alami masalah ni juga boleh laa bgi tips cara nk menghilangkn.klw ada produk yg boleh menghilang mslh ni pon boleh share2 kn.. ^^



Back to top Go down
starbucklover
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 27/12/2011

PostSubject: Re: ada tak produk sesuai utk V wanita?   Tue Apr 12, 2016 9:33 am

sabriina wrote:
Ada tak apa-apa produk yg boleh merawat masalah keputihan yg tidak beberapa normal?
saya sering ada masalah keputihan sebelum atw selepas period , klw ada share2 kt saya,
atw sesiapa pernah alami masalah ni juga boleh laa bgi tips cara nk menghilangkn.klw ada produk yg boleh menghilang mslh ni pon boleh share2 kn..  ^^




kena rajin bersihkan bhgn v tu selalu dan pkai sabun pencuci v kt watson farmasi bnyk ubat2 hilang gatal tu
Back to top Go down
boombee87
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 19/09/2012

PostSubject: Re: ada tak produk sesuai utk V wanita?   Tue Apr 12, 2016 9:41 am

aku pkai lactacyd feminine wash aku pkai ni mmg tak gatal, lembut plk pkai ni..gosok betull2.
Back to top Go down
bumpit123
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 20/03/2016

PostSubject: Re: ada tak produk sesuai utk V wanita?   Tue Apr 12, 2016 3:47 pm

i think i pernah pkai canestan sblm ni ..dh mahal tapi kesan lambat hilang i tak tahu laa skrg ok ke tak..
Back to top Go down
shirleyl
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 22/04/2014

PostSubject: Re: ada tak produk sesuai utk V wanita?   Thu Apr 14, 2016 11:29 am

bumpit123 wrote:
i think i pernah pkai canestan sblm ni ..dh mahal tapi kesan lambat hilang i tak tahu laa skrg ok ke tak..

kita pakai okay je kesan cpt hilang mugkin awak mesti canesten tak berapa kesan kt awak je
Back to top Go down
bantal77
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 12/11/2013

PostSubject: Re: ada tak produk sesuai utk V wanita?   Thu Apr 14, 2016 11:37 am

aku pernah g jumpa pakar sakit puan and dia ada syorkan pkai canesten dia kata canesten mmg ok tak effect apa2 pon..mmg okay ahh pakai canesten ni ..semua ubat2 mcm ni mmg laa mahal tapi okay bila pkai cepat hilang ..mana ada ubat yg murah klw ada pon tak tahu kesan cpt hilang ke idok
Back to top Go down
mrmrnina
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 3
Join date : 17/03/2016

PostSubject: Re: ada tak produk sesuai utk V wanita?   Fri Apr 15, 2016 9:38 am

saya pakai HiMalaysa V-Gel ok tapi mahal laa and kena cari kt watson atau pun caring susah dapat sikit tapi alhamdulilah saya pkai elok
Back to top Go down
nurulazzin
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 10
Join date : 02/08/2013

PostSubject: Re: ada tak produk sesuai utk V wanita?   Fri Apr 15, 2016 9:42 am

bagi saya saya pakai canesten cousin saya pon pernah alami gatal2 kt bhgn V juga tapi sejak dia pkai canesten mmg dh ok skrg dan pkai canesten tak ada effect apa3.
Back to top Go down
cassieforeverlee
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 7
Join date : 13/02/2012

PostSubject: Re: ada tak produk sesuai utk V wanita?   Fri Apr 15, 2016 9:49 am

jika gatal lagi kena pergi jumpa dokter takut ni jangkitan yis berterusan ataw tanya doktar2 yg kt farmasi caring ke mana tahu dorg boleh tolong
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: ada tak produk sesuai utk V wanita?   Today at 4:12 pm

Back to top Go down
 
ada tak produk sesuai utk V wanita?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Komuniti :: Dunia Wanita-
Jump to: