Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Harith Iskandar dan Lisa Surihani Duta Courts!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
shirleyl
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 22/04/2014

PostSubject: Harith Iskandar dan Lisa Surihani Duta Courts!!   Mon Apr 18, 2016 3:06 pm

Courts adekan promosi perabot, barangan elektrik dan mcm-macam lagi untuk mereka² yang ingin kan perabot baru atau pon barangan rumah yang patut digantikan.. yang penting Lisa jadi duta, comel je lame tak nmpak Lisa berlakon Very Happy

[img][/img]
Back to top Go down
titipoh
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 20/03/2012

PostSubject: Re: Harith Iskandar dan Lisa Surihani Duta Courts!!   Mon Apr 18, 2016 3:11 pm

dah jadi duta courts ke Lisa dengan harith iskandar, ape yang hebat sangat promosi kali ni? ade tag line memang senang lagi Razz ape yang senang sgt tuh ..
Back to top Go down
vampire
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 01/10/2013

PostSubject: Re: Harith Iskandar dan Lisa Surihani Duta Courts!!   Mon Apr 18, 2016 3:16 pm

Susah lah beli dekat courts, leceh.. haritu lame-2 bincang dgn juru jual mcm mne penghantaran, dia kate 2 minggu tapi sebulan jugak sampai..
Back to top Go down
shirleyl
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 22/04/2014

PostSubject: Re: Harith Iskandar dan Lisa Surihani Duta Courts!!   Mon Apr 18, 2016 3:32 pm

vampire wrote:
Susah lah beli dekat courts, leceh.. haritu lame-2 bincang dgn juru jual mcm mne penghantaran, dia kate 2 minggu tapi sebulan jugak sampai..

aku dr dulu sampai lah sekarang memang aku beli brang perabot dekat courts, bab penghantaran tuh aku rase takde maslah selalunya, selalu hantar tepat pada masanya.. tambahan pulak sekarang ni courts buat jualan melalui online je, memang senang la nk buat order barang lagi.. ape yang aku tahu, penghataran akan dibuat pada 3 hingga 5 hari waktu bekerja.. lebih pantas klau duduk area lembah Klang..

Back to top Go down
shirleyl
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 22/04/2014

PostSubject: Re: Harith Iskandar dan Lisa Surihani Duta Courts!!   Mon Apr 18, 2016 3:35 pm

titipoh wrote:
dah jadi duta courts ke Lisa dengan harith iskandar, ape yang hebat sangat promosi kali ni? ade tag line memang senang lagi Razz ape yang senang sgt tuh ..

dapat tahu senang dari pembelian dan penghantaran, guna FlexiCredit lagi senang..
Back to top Go down
titipoh
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 20/03/2012

PostSubject: Re: Harith Iskandar dan Lisa Surihani Duta Courts!!   Tue Apr 19, 2016 5:54 pm

shirleyl wrote:
dapat tahu senang dari pembelian dan penghantaran, guna FlexiCredit lagi senang..

Flexi kredit? bayaran bulanan ke ni? courts dah ade online kan, takpyah ssh nk pergi abes kan minyak tol sume Smile memang senang lah mcm ni semua di hujung jari nk pilih ape ..
Back to top Go down
shirleyl
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 22/04/2014

PostSubject: Re: Harith Iskandar dan Lisa Surihani Duta Courts!!   Tue Apr 19, 2016 5:57 pm

titipoh wrote:
Flexi kredit? bayaran bulanan ke ni? courts dah ade online kan, takpyah ssh nk pergi abes kan minyak tol sume Smile memang senang lah mcm ni semua di hujung jari nk pilih ape ..

a.ah flexi kredit beli brang dgn bayaran ansuran, takdelah kene keluar duit dengan terlalu bnyak sekaligus.. memang jimat masa , jimat minyak, jimat tenaga, dan elakkan dari risiko penyakit pon ea jugak, sbb skrng kan musim kemarau, panas nk jalan2 walaupon pakai kerete yang ade air cond.. lagi satu courts banyak pilihan berbanding kedai lain..
Back to top Go down
titipoh
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 20/03/2012

PostSubject: Re: Harith Iskandar dan Lisa Surihani Duta Courts!!   Wed Apr 20, 2016 12:54 pm

[img][/img]


Rambang mate kejap bila tengok brangan di courts ni, ahhahaa... bnyak pilihan yang dorng kasi kat pengguna.. agaknya kalau order online kne prepare awal2 ke? atau kite order terus dapat dari online?
Back to top Go down
shirleyl
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 22/04/2014

PostSubject: Re: Harith Iskandar dan Lisa Surihani Duta Courts!!   Wed Apr 20, 2016 12:59 pm

[img][/img]

ni nk share skit pasal flexi kredit.. sejenis pembayaran secara ansuran dan courts buat mcm ni sbb nk ringgan kan beban pembeli, bab order tuh kite kne order 14 hari seblom pembelian di lakukan.. tak sampai sebulan lah, dari kite membazir duit pergi jauh2 kan lebih baik dekat online je..
Back to top Go down
titipoh
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 20/03/2012

PostSubject: Re: Harith Iskandar dan Lisa Surihani Duta Courts!!   Thu Apr 21, 2016 10:24 am

nk kne order 2 minggu awal lah ni, okay jugak mcm tuh, tak lame sgt.. bab yang flexi kredit tuh aku faham jugak sikit2, untuk org yang tak berape mampu nk bayar sekalu gus boley lah guna flexi tuh, sbb dia punya bayaran secara ansuran .. mcm mne waranti ade ke tak kat courts?
Back to top Go down
shirleyl
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 22/04/2014

PostSubject: Re: Harith Iskandar dan Lisa Surihani Duta Courts!!   Fri Apr 22, 2016 10:42 am

Waranti courts bagi 10 tahun kot.. janggka masa yang sangat pnjang tuh.. lagipon brangan perabot memang taan lame, dulu aruah nenek aku beli perabot kt courts dah 6 tahun dah nmpak elok je lagi.. masih baru, brngan courts memang berkualiti sbb tuh rmai yang berkunjung ke sana, skrng lagi senang dah online kan, lagi lah luas kuasa courts lepas ni kite pon lebih senang nk beli pelbagai brang di hujung jari je Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Harith Iskandar dan Lisa Surihani Duta Courts!!   Today at 6:41 pm

Back to top Go down
 
Harith Iskandar dan Lisa Surihani Duta Courts!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Komuniti :: Keluarga dan teman2-
Jump to: