Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 baik jadi yang lebih baik!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jesilee
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 7
Join date : 31/03/2012

PostSubject: baik jadi yang lebih baik!!   Thu Apr 28, 2016 4:03 pm

18 GB Wei, hantuk kepale kejap kat dinding Razz heheheehe.. ade ciri2 nk tuka ke platinum Razz

[img][/img]
Back to top Go down
Lamina
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 03/07/2013

PostSubject: Re: baik jadi yang lebih baik!!   Thu Apr 28, 2016 4:05 pm

RM 150 je pon , tuka je la~ sekarang tt pakai plan ape? platinum punya plan sekarang dah menjadi bualan org jugak setahu aku..
Back to top Go down
Jesilee
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 7
Join date : 31/03/2012

PostSubject: Re: baik jadi yang lebih baik!!   Thu Apr 28, 2016 4:08 pm

a.ah tambah skit je dah dapt platinum, skrng pkai first gold, lame jugak dah langgan first gold ni, tapi ade lagi baik plak celcom buat, memang geram lah pakcik ni, hik hik hik hik hik..
Back to top Go down
Lamina
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 03/07/2013

PostSubject: Re: baik jadi yang lebih baik!!   Fri Apr 29, 2016 6:23 pm

ape lagi, tuka jelah, dengar bnyak kelebihan platinum ni, lagi2 plan baru keluar lagi lah bnyak promotion agaknya!!
Back to top Go down
Jesilee
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 7
Join date : 31/03/2012

PostSubject: Re: baik jadi yang lebih baik!!   Fri Apr 29, 2016 6:25 pm

hahaha!! memang bnyak promotion dorng bagi, yang aku tahu ade iflix, itu pon menarik bagi aku.
Back to top Go down
cjaeyun
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 16/09/2012

PostSubject: Re: baik jadi yang lebih baik!!   Tue May 03, 2016 4:12 pm

wahhh best nya promosi ni, tapi knp yonder muzik dah takde, ermmm di gantikan dengan iflix ke?
Back to top Go down
Lamina
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 03/07/2013

PostSubject: Re: baik jadi yang lebih baik!!   Tue May 03, 2016 4:15 pm

HAHAHAH, ohh gambar ni tak tunjuk yang dia ade yonder muzik , hakikatnya yonder muzik masih ade, di sertai dgn iflix dan zipit chat.. yonder dgn iflix tuh ade unlimited setahun tau, plan baru ni lebih bnyak promosi berbandi plan dari telco lain Very Happy
Back to top Go down
Jesilee
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 7
Join date : 31/03/2012

PostSubject: Re: baik jadi yang lebih baik!!   Tue May 03, 2016 4:17 pm

aku pon tak perasan dalam ni tak de yonder, ahaahaha untuk lebih mudah baik kau masok je web ni, mabye lagi membantu kot Very Happy hehehee

https://www.celcom.com.my/personal/plans/platinum
Back to top Go down
Lamina
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 03/07/2013

PostSubject: Re: baik jadi yang lebih baik!!   Tue May 03, 2016 4:18 pm

kadang2 org malas nk bace, sebab banyak yang bertanya, sebb kdg2 bace ni pon tak berape paham sgt, hehehehe..
Back to top Go down
Jesilee
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 7
Join date : 31/03/2012

PostSubject: Re: baik jadi yang lebih baik!!   Tue May 03, 2016 4:20 pm

bagi aku ape yang aku bace dan faham 18 GB tuh di bahagi kepada dua sama seperti first gold, cuma data platinum lebih bnyak iaitu 9GB untuk harian, dan 9GB lagi untuk hujung minggu.
Back to top Go down
Lamina
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 03/07/2013

PostSubject: Re: baik jadi yang lebih baik!!   Wed May 04, 2016 9:24 am

Yupz, sbb dari 18 GB tuh klau dibahagi dua memang akan dapat 9 GB, klau first gold dia bagi 10GB je, sebb tuh bila di bahagi dua dapat 5GB je.. yang ni aku faham.. okay jugak plan ni Very Happy balik keje pergi tuka terus lah mcm ni Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: baik jadi yang lebih baik!!   Today at 4:10 pm

Back to top Go down
 
baik jadi yang lebih baik!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Komuniti :: Kopitiam Corner-
Jump to: