Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 InstaForex - Company News

Go down 
Go to page : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18  Next
AuthorMessage
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Jan 02, 2018 9:43 pm

strategy apa nak guna calculator tu.. kita nak market yang rancak.. klw slow... slow la pergearkan nya
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 156
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Wed Jan 03, 2018 9:55 pm

abu85 wrote:
strategy apa nak guna calculator tu.. kita nak market yang rancak.. klw slow... slow la pergearkan nya

untuk strategi bergantung kepada strategi tuan la. saya jarang guna calculator itu sebab saya trade banyak pair.
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Wed Jan 03, 2018 10:09 pm

jika tuan ada pertanyaan ttg instaforex boleh ajukan soalan anda di sini
tq
Back to top Go down
Michael scotfield
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 77
Join date : 03/11/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Jan 04, 2018 8:41 pm

azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
Kalkulator volatiliti forex



Apakah votaliti pada forex?

Volatiliti adalah ukuran statistik untuk mengukur pergerakan turun naik pada pasaran Forex.
Istilah ini menggambarkan perubahan saiz dalam nilai keselamatan dan untuk tempoh masa tertentu.
Selain itu, ia adalah barometer kewangan yang penting, yang menentukan jumlah risiko untuk tawaran dagangan tertentu.
Sebagai contoh, pasangan mata wang dengan pergerakan turun naik yang rendah
kurang berisiko kerana nilai mereka tidak melakukan pergerakan turun naik secara dramatik.
Sebaliknya, pasangan mata wang dengan pergerakan turun naik yang tinggi memerlukan strategi perdagangan yang begitu teliti.[/color][/size][/center]

Kalkulator ini sangat sesuai untuk trader mengetahui pair mana yang sesuai digunakan dengan teknik atau strategi perdagangan kita.

Bagaimana cara utk dapatkan kalkulator instaforex ni ye tuan?

tuan boleh ke laman web instaforex untuk mempelajari cara menggunakan kalkulator ini

Terima kasih tuan atas makluman bekenaan kalkulator instaforex
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Jan 04, 2018 11:03 pm

bonus 55% instaforex dilanjutkan sehingga 28 february...2018... cepat kita grab bonus ni..
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 156
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Jan 04, 2018 11:38 pm

abu85 wrote:
bonus 55% instaforex dilanjutkan sehingga 28 february...2018... cepat kita grab bonus ni..

Bonus ini trader boleh claim setiap kali melakukan deposit, cuma maximum leverage adalah 1:200
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 156
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Fri Jan 05, 2018 10:42 pm

abu85 wrote:
jika tuan ada pertanyaan ttg instaforex boleh ajukan soalan anda di sini
tq

atau boleh hubungi instaforex support online atau ib berdekatan dengan anda
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Fri Jan 05, 2018 11:55 pm

hARI NI SAPA YG MASIH HOLD SELL UCAD MMG LUMAYAN THORBAEK.
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Mon Jan 08, 2018 11:31 pm

anda berminat utk broker instaforex..

sebarang pertanyaan boleh hubungi saya 012 8382849 tq
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 156
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Mon Jan 08, 2018 11:38 pm

abu85 wrote:
hARI NI SAPA YG MASIH HOLD SELL UCAD MMG LUMAYAN THORBAEK.

tuan boleh juga guna khidmat analisis pakar dari instaforex untuk melihat sejauh mana UCAD akan pergi lagi. percuma sahaja
Back to top Go down
Michael scotfield
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 77
Join date : 03/11/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Jan 09, 2018 11:21 pm

abu85 wrote:
hARI NI SAPA YG MASIH HOLD SELL UCAD MMG LUMAYAN THORBAEK.

Sampai mana tu tuan boleh hold lg pair ucad?kenapa ye tuan kalo trade ucad di instaforex 1 lot tak sama 1usd mcm trade eu,gu,au
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 156
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Jan 09, 2018 11:22 pm

Michael scotfield wrote:
Senarai Official IB Instaforex

Quote :
Introducing office in Kota Bharu Kelantan , Malaysia
E-mail nizamac79pass@gmail.com
Website http://instaforexmalaysia.wordpress.com
Yahoo Messenger nizamac79_2
Phone +60 139865542

Introducing office in Pahang, Malaysia
Address No A-261, FIrst Floor, Star City, Jalan Beserah 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia
E-mail sedanfx@mas.instaforex.com
Website http://www.myinstaforex.net
Yahoo Messenger mysedanfx
Skype sedanfx
Phone +60 199112018
+60 01110606017
+60 01110606018
+60 01110606019

Introducing office in Kuala Lumpur, Malaysia
Address East Wing Lower Lobby,
Renaissance Kuala Lumpur Hotel, Jalan Sultan Ismail, 50450 Kuala Lumpur, Malaysia
Working Time 02:00 - 10:00 (GMT 00)
E-mail mustakim@mas.instaforex.com
Website http://www.instakl.com
Skype kinemetal
Phone +60(32)725-08-58

Introducing office in Penang, Malaysia
Address No 78-2 Bayan Bay, Persiaran Bayan Indah, 11900 Bayan Lepas, Pulau Pinang
Working Time 10.00 Am to 7.00 Pm Monday to Friday
E-mail nahnufrx@yahoo.com
Website http://www.instaforex-nahnufx.org
Yahoo Messenger nahnufrx
Skype Nahnufrx
Phone +60 199887224

Introducing office in Terengganu, Malaysia
Address Tingkat 2, Lot 15154, Jalan Baru Pak Sabah, 23000 Dungun, Terengganu, Malaysia
E-mail wan.azihan@gmail.com
Yahoo Messenger wan_azihan
Skype wan.azihan
ICQ 89566715
Phone +60 176677944
+60 98455744

Introducing office in Johor , Malaysia
E-mail contactus@mewahgold.org
Website http://instaforex.mewahgold.org
Skype mewahgold
Google talk mewahgold@gmail.com
Phone +60167116429
+60107965678 (transfers below 1000 usd)
Whats App +60167116429
WeChat mewahgold

Introducing office in Kedah, Malaysia
Address No.7, Tingkat 2, Jalan Perdana Heights 2/1, Lot 88 Perdana Height, 08000 Sungai Petani, Kedah Darul Aman, Malaysia
E-mail rafiqi.kedah@mas.instaforex.com
Website http://instaforexutara.com.my/
Yahoo Messenger rafiqirazali
Skype rafiqirazali
Phone +60(11) 106-768-85
+60(12) 966-04-09

Introducing office in Selangor, Malaysia
Address 19-2B Blok N, Jalan Seksyen 3/12 Taman Kajang Utama Selangor, Malaysia
E-mail asyrul@jomrebate.com
Website www.jomrebate.com
Phone +60 124123767
Other contacts https://www.facebook.com/JomRebateInstaforex

Introducing office in Johor, Malaysia
Address 20-1C, Jalan Ciku, 86000 Kluang, Johor Darul Takzim, Malaysia
Working Time 09:00 - 16:00 (UTC+8:00)
E-mail fundforex37@gmail.com
Website https://www.facebook.com/instaselamanya
Phone +60(17) 810-37-67
Whats App +6017-8103767

Introducing office in Kuching, Malaysia
Address No 82 Kampung Tpong Tengah, Jalan Merdeka, Petra Jaya, 93050 Kuching, Sarawak, Malaysia
Working Time 10:00 - 19:00 (UTC+8:00)
E-mail fundforex37@gmail.com
Website https://www.facebook.com/Instaforex-Borneo-996794867054550/
Phone +60178103767

Introducing office in Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
Address Lot 9, 2nd floor, Block A (A-2-9), Lorong Taipan, 88450 Inanam, Kota Kinabalu, Sabah
Working Time 10.00 Am to 7.00 Pm Monday to Friday
E-mail chief.sabah@mas3.instaforex.com
norasaen@yahoo.com
Website https://m.facebook.com/instafxsabah/
Phone +60(14)562-29-22, +60(88)38-25-31
Whats App +60(14)562-29-22, +60(88)38-25-31

Introducing office in Kelantan, Malaysia
Address Fx Technologys Pt 288, tingkat 1 wisma wantan, seksyen 25 jalan sultan yahya petra 15200, Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Working Time 09:00 - 19:00 (UTC +8:00)
E-mail instaforex2ib@gmail.com
Website https://www.facebook.com/instaforexexchange
Yahoo Messenger epiigozz
Whats App +60129852935

semua trader boleh hadir ke pejabat ib instaforex atau telefon jika mempunyai kemuskilan mengenai akaun instaforex
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Jan 09, 2018 11:53 pm

jika trader nak tukar leverage.. boleh ikut step ini

1) login cabinet
2) pilih tetapan akaun
3) maklumat peribadi
4) dan pilih tukar leverage

jom trade di instaforex www.instaforex.com/?x=PDY
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 156
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Wed Jan 10, 2018 11:28 pm

abu85 wrote:
jika trader nak tukar leverage.. boleh ikut step ini

1) login cabinet
2) pilih tetapan akaun
3) maklumat peribadi
4) dan pilih tukar leverage

jom trade di instaforex www.instaforex.com/?x=PDY

di instaforex leverage paling besar adalah sehingga 1:1000.
Back to top Go down
instafx_N9
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)
avatar

Posts : 44
Join date : 18/10/2016
Age : 24
Location : negeri sembilan

PostSubject: Musim ketiga kerjasama dengan Dragon Racing telah bermula!   Thu Jan 11, 2018 12:34 pm

Musim ketiga kerjasama dengan Dragon Racing telah bermula!



InstaForex sukacita untuk mengumumkan bahawa kami telah menjadi rakan rasmi Dragon Racing untuk tahun ketiga berturut-turut, bermula dari permulaan perlumbaan auto Formula E.

Mana-mana kontrak dengan pasukan sukan harus mencerminkan falsafah dan prinsip syarikat. Ianya sukar untuk mencari skuad yang lebih sesuai untuk tujuan kami daripada pasukan Formula Dragon Racing E. Adalah diketahui bahawa beberapa negara, dari Norway ke China, merancang untuk melarang sepenuhnya autos dengan enjin pembakaran dalaman. Ini bermakna teknologi dan kemajuan baru akan berorientasikan ke arah Formula E. InstaForex menganggap aspek ekologi menjadi sangat penting dan apabila kita bercakap mengenai Formula E, kita menekankan kepentingan kedua-dua teknologi baru (seperti enjin elektrik) dan pengaruh mereka terhadap persekitaran. Ia adalah aspek ekologi yang membolehkan Formula E berlaku di tengah-tengah bandar terbesar di dunia tidak seperti Formula 1 yang diadakan di kawasan pinggir bandar. Formula E berusaha untuk menjadi lebih dekat dengan peminatnya seperti InstaForex cuba untuk mendekati pelanggannya.

InstaForex pasti bahawa Dragon Racing dengan pemimpinnya yang bertenaga (usahawan muda media, Jay Penske) dan pemandu berbakat (Jerome d'Ambrosio dan Neel Jani) akan kekal sebagai pembangun enjin Formula E dan percaya bahawa pasukan itu akan menunjukkan prestasi cemerlang dalam musim baru .

Berita lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10489.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Back to top Go down
https://www.instaforex.com/about_us
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Jan 11, 2018 12:49 pm

bonus 55% instaforex dilanjutkan lagi sehingga 28 februari cepat sebelum terlambat
Back to top Go down
Michael scotfield
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 77
Join date : 03/11/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Jan 11, 2018 10:21 pm

abu85 wrote:
jika trader nak tukar leverage.. boleh ikut step ini

1) login cabinet
2) pilih tetapan akaun
3) maklumat peribadi
4) dan pilih tukar leverage

jom trade di instaforex www.instaforex.com/?x=PDY

Terima tuan atas info bekenaan cara menukar leverage di instaforex
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 156
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Jan 11, 2018 11:19 pm

abu85 wrote:
bonus 55% instaforex dilanjutkan lagi sehingga 28 februari cepat sebelum terlambat

bonus ini trader akan dapat claim setiap kali melakukan deposit ke akaun live instaforex. tetapi leverage untuk akaun yang claim bonus ini adalah 1:200 sahaja
Back to top Go down
InstaFX Selangor
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 46
Join date : 29/04/2016

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Fri Jan 12, 2018 12:19 pm

PEMENANG MISS INSTA ASIA 2017 TELAH DIANUGERAHKAN



Dalam pemenang Moscow musim ke-8 pertandingan antarabangsa itu, penghormatan di majlis besar itu berkilauan dengan udara perayaan menjelang Tahun Baru.

Lima pemenang tiba di ibukota Rusia untuk menunjukkan kecantikan mereka dan meraikan kejayaan mereka. Yulia Grebennik diisytiharkan sebagai ratu kecantikan Miss Insta Asia 2017 dan disampaikan dengan hadiah hebat - $20,000 dalam akaun dagangannya. Menariknya, tiada pemenang mempunyai pengalaman perdagangan Forex. Walau bagaimanapun, kanak-kanak perempuan itu menyatakan hasrat untuk mempelajari perdagangan dengan InstaForex. Sesungguhnya, gadis-gadis telah disediakan dengan modal permulaan yang mantap. Moga mereka bernasib baik! Mungkin, selepas seketika gadis-gadis ini akan diingati bukan sahaja sebagai peserta paling menarik Miss Insta Asia 2017, tetapi mereka akan terkenal sebagai pedagang yang berjaya.

Berikut adalah pengumuman bagi semua yang tidak sabar-sabar untuk memasuki nama mereka dalam sejarah pereka dalam talian yang popular dan untuk penyokong kecantikan wanita dari seluruh dunia. Marilah kita mengingatkan anda bahawa pendaftaran untuk musim depan Miss Insta Asia telah dimulakan. Kolam hadiah sebanyak $45,000 diperuntukkan untuk musim ke-9 pada 2018.

Lebih banyak maklumat dan gambar di laman utama pertandingan.

https://www.instaforex.com/company_news/10499.html
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 156
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Fri Jan 12, 2018 10:33 pm

instafx_N9 wrote:


Kami telah merumuskan keputusan dalam siri terbaru peraduan Instaforex dan telah bersedia untuk mengumumkan pemenang bagi peraduan berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, Lucky Trader, FX-1 Rally, Great Race, dan Real Scalping. Kami mengucapkan tahniah kepada para pemenang untuk keputusan yang cemerlang dan berharap agar peserta lain akan cuba meraih kemenangan pada peraduan akan datang.
FX-1 Rally
Aleksey Seledstov berjaya menunjukkan dagangan terbaik dan skill berlumba dalam peraduan FX-1 Rally yang terbaru. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dalam prestasi yang lancer dan berharap beliau akan berjaya dalam peringkat seterusnya. Jika anda ingin merasakan semangat yang mendebarkan dalam perlumbaan, selamat datang ke permulaan FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar untuk perhimpunan yang terdekat yang akan bermula pada 00:00 24 Februari 2017 dan berjalan sehingga 23:59 24 Februari 2017.
One Million Option
One Million Option adalah salah satu peraduan Instaforex yang sangat popular yang mengumpulkan beratus peserta yang berjuang untuk gelaran “best option trader”. Aleksander svyatoslavin telah menunjukkan keputusan terbaik. Peraduan seterusnya akan diadakan dari 27 Feb 2017 hingga 3 mac 2017.
Lucky trader
Keyakinan, ketenangan dan penumpuan kepada kejayaan adalah kunci untuk memenangi marathon Lucky trader. Jika anda berdagang secara sempurna selama dua minggu, anda akan dapat memenangi peraduan Lucky trader seperti Vasiliy Sobolevskiy melakukannya. Peringkat seterusnya peraduan Lucky Trader akan bermula pada 6 Mac 2017 dan berakhir pada 17 Mac 2017.
Instaforex Sniper
Peraduan Instaforex Sniper menghimpunkan pedagang yang paling tepat dan cepat. Ramai peserta berjuang dengan penuh minat untuk mendapatkan hadiah utama dan Andrey Ovdak membuktikan beliau adalah yang terbaik dalam peraduan yang terbaru ini. Pertandingan seterusnya akan bermula pada 27 Februari 2017 dan selesai pada 3 Mac 2017.
Real Scalping
Dagangan jangka pendek agak sukar dan ia memerlukan kerja keras dan ketepatan. Tidak semua orang boleh memberi perhatian, focus dan cukup cepat untuk berjaya dalam scalping. Tetapi ciri-ciri tersebut di perlukan untuk berjaya dalam peraduan ini. Kali ini, Phuong Thi Xuan Vo menunjukkan ciri-ciri yang di perlukan dan telah mendapat tempat pertama dalam peraduan real scalping. Instaforex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan mengalu-alukan mereka yang ingin mengambil bahagian di peringkat seterusnya. Langkah seterusnya pertandingan Scalping Real akan bermula pada 6 Mac 2017 dan berakhir pada 31 Mac 2017.
Great Race 2017
Nazar Rudyi telah menjadi pemenang dalam peraduan Great Race 2017. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan lain-lain naib juara.
Maklumat lanjut berkaitan peraduan: https://www.instaforex.com/forex_contests
Gambar dan komen finalis: http://blog.instaforex.com/contest-winners/
Sumber berita: https://www.instaforex.com/ms/company_news/9654.html
lain-lain berita syarikat: https://www.instaforex.com/company_news  

ada banyak pertandingan demo instaforex untuk anda masuk. jangan lepaskan peluang ini. hadiah menarik
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Fri Jan 12, 2018 11:52 pm

selamat berhujung minggu... nampak minggu ni usd masih lemah... gold pun naik harnganya
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 156
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Mon Jan 15, 2018 11:13 pm

abu85 wrote:
selamat berhujung minggu... nampak minggu ni usd masih lemah... gold pun naik harnganya

untuk analisis lebih lengkap, tuan boleh melanggan analisis forex instaforex
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Mon Jan 15, 2018 11:42 pm

azam575 wrote:
abu85 wrote:
selamat berhujung minggu... nampak minggu ni usd masih lemah... gold pun naik harnganya

untuk analisis lebih lengkap, tuan boleh melanggan analisis forex instaforex

ia saya mmg ada subscribe analisis instaforex... di email... mmg bagus... tak silap saya dia akan bg kita 3 kali sehari...
Back to top Go down
instafx_N9
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)
avatar

Posts : 44
Join date : 18/10/2016
Age : 24
Location : negeri sembilan

PostSubject: Mazda 6 telah menemui pemenangnya!   Tue Jan 16, 2018 1:19 pm

Mazda 6 telah menemui pemenangnya!

Mazda 6 untuk Malaysia dari kempen InstaForex telah berakhir secara rasminya! Nombor-Mazda 05190 telah ditetapkan pada 24 November, 2017
Pemegang akaun 2503916, adalah milik Hasni Zadi Bin Che Husain.
Menurut peraturan kempen, pemenang berhak untuk memilih antara hadiah utama - Mazda 6, dan hadiah wang tunai bernilai 55,000 USD untuk dikreditkan ke akaun dagangannya. Hasni Zadi Bin Che Husain memilih untuk memiliki hadiah wang tunai.

Kami ingin mengucapkan tahniah diatas kemenangannya dan berharap beliau akan mencapai matlamat proffesional baru!



Sumber: https://www.instaforex.com/ms/company_news/10520.html
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian
Back to top Go down
https://www.instaforex.com/about_us
instafx_N9
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)
avatar

Posts : 44
Join date : 18/10/2016
Age : 24
Location : negeri sembilan

PostSubject: Lima pemenang pertandingan InstaForex di ketahui   Tue Jan 16, 2018 1:30 pm

Lima pemenang pertandingan InstaForex di ketahui

Keputusan lima pertandingan InstaForex terkini di rumuskan dan kami bersedia untuk mengumumkan pemenang One Million Option, Lucky Trader, InstaForex Sniper, Real Scalping, dan FX-1 Rally. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dalam keputusan yang cemerlang dan ingin peserta lain mengukir nama mereka dalam pencapaian masa depan.



FX-1 Rally
Dmitriy Nazimov menunjukkan kemahiran dagangan dan perlumbaan luar biasa yang menaikkan kedudukan hasil terbaik. Kami mengucapkan tahniah kepadanya atas kemenangan yang luar biasa dan berharap dia terus menang. Sekiranya anda berpuas hati dengan persaingan yang menarik dan pengalaman yang menakjubkan, ambil bahagian dalam pertandingan rali FX-1 yang akan datang! Ia akan diadakan dari 00:00 19 Januari 2018 hingga 23:59 19 Januari 2018.

One Million Option
One Million Option adalah salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular. Setiap langkah mengumpulkan beratus-ratus peserta yang berjuang untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Prestasi terbaik dipaparkan oleh Vladimir Krivenko.
Peringkat seterusnya adalah bermula tidak lama lagi, pada 22 Januari 2018 dan akan berlangsung hingga 26 Januari, 2018.

Lucky Trader
Keyakinan, keberanian, dan kepekaan pada kejayaan adalah kunci kemenangan dalam dua minggu Lucky Trader maraton. Jika anda berjaya berdagang dengan sempurna selama dua minggu, anda akan dapat memenangi pertandingan ini, seperti Ilya Nikolaevich Prokopets melakukannya. Peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader akan bermula pada 22 Januari 2018 dan akan berakhir pada 2 Februari 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang terpantas dan paling tepat, yang mengetahui secara tepat bila untuk menutup perjanjian, bersaing dalam pertandingan Sniper InstaForex. Babalau Ruslan dari Romania ternyata menjadi pemenang pertandingan baru-baru ini. Peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan dilaksanakan mulai 15 Januari 2018 hingga 19 Januari 2018.

Real Scalping
Dagangan jangka pendek agak sukar dan teliti dan memerlukan perhatian yang mendalam. Tidak semua orang memberi perhatian, memberi tumpuan, dan cukup cepat untuk berjaya dalam pertandingan Real Scalping. Kali ini, Aloise Boamin memaparkan semua ciri-ciri ini dan mengambil tempat pertama. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput pedagang lain untuk menyertai pertandingan. Semua orang yang bersedia menguji kemahiran mereka boleh mendaftar untuk pertandingan Real Scalping, pusingan seterusnya akan bermula pada 5 Februari 2018 dan berakhir pada 23 Februari 2018.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10511.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Back to top Go down
https://www.instaforex.com/about_us
Sponsored content




PostSubject: Re: InstaForex - Company News   

Back to top Go down
 
InstaForex - Company News
Back to top 
Page 7 of 18Go to page : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Perniagaan :: Portal E-Bisnes-
Jump to: