Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 InstaForex - Company News

Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16  Next
AuthorMessage
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 115
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Jan 16, 2018 9:32 pm

instafx_N9 wrote:
Lima pemenang pertandingan InstaForex di ketahui

Keputusan lima pertandingan InstaForex terkini di rumuskan dan kami bersedia untuk mengumumkan pemenang One Million Option, Lucky Trader, InstaForex Sniper, Real Scalping, dan FX-1 Rally. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dalam keputusan yang cemerlang dan ingin peserta lain mengukir nama mereka dalam pencapaian masa depan.



FX-1 Rally
Dmitriy Nazimov menunjukkan kemahiran dagangan dan perlumbaan luar biasa yang menaikkan kedudukan hasil terbaik. Kami mengucapkan tahniah kepadanya atas kemenangan yang luar biasa dan berharap dia terus menang. Sekiranya anda berpuas hati dengan persaingan yang menarik dan pengalaman yang menakjubkan, ambil bahagian dalam pertandingan rali FX-1 yang akan datang! Ia akan diadakan dari 00:00 19 Januari 2018 hingga 23:59 19 Januari 2018.

One Million Option
One Million Option adalah salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular. Setiap langkah mengumpulkan beratus-ratus peserta yang berjuang untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Prestasi terbaik dipaparkan oleh Vladimir Krivenko.
Peringkat seterusnya adalah bermula tidak lama lagi, pada 22 Januari 2018 dan akan berlangsung hingga 26 Januari, 2018.

Lucky Trader
Keyakinan, keberanian, dan kepekaan pada kejayaan adalah kunci kemenangan dalam dua minggu Lucky Trader maraton. Jika anda berjaya berdagang dengan sempurna selama dua minggu, anda akan dapat memenangi pertandingan ini, seperti Ilya Nikolaevich Prokopets melakukannya. Peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader akan bermula pada 22 Januari 2018 dan akan berakhir pada 2 Februari 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang terpantas dan paling tepat, yang mengetahui secara tepat bila untuk menutup perjanjian, bersaing dalam pertandingan Sniper InstaForex. Babalau Ruslan dari Romania ternyata menjadi pemenang pertandingan baru-baru ini. Peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan dilaksanakan mulai 15 Januari 2018 hingga 19 Januari 2018.

Real Scalping
Dagangan jangka pendek agak sukar dan teliti dan memerlukan perhatian yang mendalam. Tidak semua orang memberi perhatian, memberi tumpuan, dan cukup cepat untuk berjaya dalam pertandingan Real Scalping. Kali ini, Aloise Boamin memaparkan semua ciri-ciri ini dan mengambil tempat pertama. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput pedagang lain untuk menyertai pertandingan. Semua orang yang bersedia menguji kemahiran mereka boleh mendaftar untuk pertandingan Real Scalping, pusingan seterusnya akan bermula pada 5 Februari 2018 dan berakhir pada 23 Februari 2018.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10511.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian


tahniah kepada pemenang pemenang pertandingan instaforex akaun demo. yang lain, jom daftar sekarang dan bertanding pada minggu hadapan
Back to top Go down
Michael scotfield
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 59
Join date : 03/11/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Jan 16, 2018 9:56 pm

instafx_N9 wrote:
Mazda 6 telah menemui pemenangnya!

Mazda 6 untuk Malaysia dari kempen InstaForex telah berakhir secara rasminya! Nombor-Mazda 05190 telah ditetapkan pada 24 November, 2017
Pemegang akaun 2503916, adalah milik Hasni Zadi Bin Che Husain.
Menurut peraturan kempen, pemenang berhak untuk memilih antara hadiah utama - Mazda 6, dan hadiah wang tunai bernilai 55,000 USD untuk dikreditkan ke akaun dagangannya. Hasni Zadi Bin Che Husain memilih untuk memiliki hadiah wang tunai.

Kami ingin mengucapkan tahniah diatas kemenangannya dan berharap beliau akan mencapai matlamat proffesional baru!



Sumber: https://www.instaforex.com/ms/company_news/10520.html
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Tahniah kerana no akaun instaforex terpilih dlm contest
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Jan 16, 2018 11:28 pm

jom trade di instaforex
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 115
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Wed Jan 17, 2018 8:56 pm

abu85 wrote:
jom trade di instaforex


sangat mudah nak buka akaun dan trade di instaforex. tunggu apa lagi. JOM
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Jan 18, 2018 12:02 am

azam575 wrote:
abu85 wrote:
jom trade di instaforex


sangat mudah nak buka akaun dan trade di instaforex. tunggu apa lagi. JOM

betul tuan hanya perlukan email dan no fon dah boleh dapat akaun forex... jom trade di instaforex
Back to top Go down
Michael scotfield
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 59
Join date : 03/11/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Jan 18, 2018 9:13 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
jom trade di instaforex


sangat mudah nak buka akaun dan trade di instaforex. tunggu apa lagi. JOM

betul tuan hanya perlukan email dan no fon dah boleh dapat akaun forex... jom trade di instaforex

Mudah ye tuan,jd mcm mana utk pilih jenis akaun instaforex tuan?
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 115
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Jan 18, 2018 10:13 pm

Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
jom trade di instaforex


sangat mudah nak buka akaun dan trade di instaforex. tunggu apa lagi. JOM

betul tuan hanya perlukan email dan no fon dah boleh dapat akaun forex... jom trade di instaforex

Mudah ye tuan,jd mcm mana utk pilih jenis akaun instaforex tuan?

layari laman web rasmi instaforex dan klik pada buka akaun. disitu boleh pilih beberapa jenis akaun. pastikan baca terma dan syarat setiap akaun tersebut sebelum buka
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 115
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Fri Jan 19, 2018 10:33 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
jom trade di instaforex


sangat mudah nak buka akaun dan trade di instaforex. tunggu apa lagi. JOM

betul tuan hanya perlukan email dan no fon dah boleh dapat akaun forex... jom trade di instaforex

tersangat mudah untuk buka akaun live di instaforex. boleh buka seberapa banyak akaun yang dikehendaki. boleh claim bonus setiap kali deposit. boleh pilih bonus yang banyak pilihan.
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 115
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Mon Jan 22, 2018 10:34 pm

Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
jom trade di instaforex


sangat mudah nak buka akaun dan trade di instaforex. tunggu apa lagi. JOM

betul tuan hanya perlukan email dan no fon dah boleh dapat akaun forex... jom trade di instaforex

Mudah ye tuan,jd mcm mana utk pilih jenis akaun instaforex tuan?

saya syorkan tuan pilih akaun standard instaforex jika dah biasa trade akaun demo.
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Jan 23, 2018 12:00 am

Monitor Performance Copytrade Malaysia Instaforex
1) https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=7759810#/
2)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=2733292#/
3)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=5670484#/
4)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=8881513#/
5)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=8934664#/
6)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=7971382#/
Back to top Go down
instafx_N9
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)
avatar

Posts : 41
Join date : 18/10/2016
Age : 24
Location : negeri sembilan

PostSubject: Rebut peluang untuk memenangi Mazda 6   Tue Jan 23, 2018 11:09 am

Rebut peluang untuk memenangi Mazda 6

Kami dengan sukacitanya ingin mengumumkan pelancaran peraduan baru - Mazda 6 dari InstaForex. Semua orang berpeluang untuk memenangi kereta hebat ini!

Peraduan ini akan bermula dari 22 Januari, 2018 hingga 21 September, 2018.

Adalah diingatkan bahawa setiap pelanggan boleh meningkatkan peluangnya untuk menang - anda boleh mendaftar sehingga 100 buah akaun dagangan!
Anda boleh mendapatkan maklumat terperinci mengenai peraduan di halaman ini.

Ambil bahagian dan menjadi juara bersama kami!



Sumber: https://www.instaforex.com/ms/company_news/10541.html
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Back to top Go down
https://www.instaforex.com/about_us
Michael scotfield
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 59
Join date : 03/11/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Jan 23, 2018 10:34 pm

instafx_N9 wrote:
Rebut peluang untuk memenangi Mazda 6

Kami dengan sukacitanya ingin mengumumkan pelancaran peraduan baru - Mazda 6 dari InstaForex. Semua orang berpeluang untuk memenangi kereta hebat ini!

Peraduan ini akan bermula dari 22 Januari, 2018 hingga 21 September, 2018.

Adalah diingatkan bahawa setiap pelanggan boleh meningkatkan peluangnya untuk menang - anda boleh mendaftar sehingga 100 buah akaun dagangan!
Anda boleh mendapatkan maklumat terperinci mengenai peraduan di halaman ini.

Ambil bahagian dan menjadi juara bersama kami!



Sumber: https://www.instaforex.com/ms/company_news/10541.html
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian


Contest instaforex khas utk trader malaysia,hadiah berupa kereta @ wang
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Jan 23, 2018 11:25 pm

instafx_N9 wrote:
Rebut peluang untuk memenangi Mazda 6

Kami dengan sukacitanya ingin mengumumkan pelancaran peraduan baru - Mazda 6 dari InstaForex. Semua orang berpeluang untuk memenangi kereta hebat ini!

Peraduan ini akan bermula dari 22 Januari, 2018 hingga 21 September, 2018.

Adalah diingatkan bahawa setiap pelanggan boleh meningkatkan peluangnya untuk menang - anda boleh mendaftar sehingga 100 buah akaun dagangan!
Anda boleh mendapatkan maklumat terperinci mengenai peraduan di halaman ini.

Ambil bahagian dan menjadi juara bersama kami!



Sumber: https://www.instaforex.com/ms/company_news/10541.html
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian


dengan deposit 1000 usd anda layak memenangi hadiah sebuah kereta mazda...
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 115
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Jan 23, 2018 11:25 pm

abu85 wrote:
Monitor Performance Copytrade Malaysia Instaforex
1) https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=7759810#/
2)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=2733292#/
3)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=5670484#/
4)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=8881513#/
5)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=8934664#/
6)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=7971382#/

wow banyaknya akaun manager copytrade ... jom lihat perfomace mereka dan aktifkan instaforex forexcopy di kabinet klein instaforex anda
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 115
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Wed Jan 24, 2018 11:39 pm

Michael scotfield wrote:
instafx_N9 wrote:
Rebut peluang untuk memenangi Mazda 6

Kami dengan sukacitanya ingin mengumumkan pelancaran peraduan baru - Mazda 6 dari InstaForex. Semua orang berpeluang untuk memenangi kereta hebat ini!

Peraduan ini akan bermula dari 22 Januari, 2018 hingga 21 September, 2018.

Adalah diingatkan bahawa setiap pelanggan boleh meningkatkan peluangnya untuk menang - anda boleh mendaftar sehingga 100 buah akaun dagangan!
Anda boleh mendapatkan maklumat terperinci mengenai peraduan di halaman ini.

Ambil bahagian dan menjadi juara bersama kami!



Sumber: https://www.instaforex.com/ms/company_news/10541.html
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian


Contest instaforex khas utk trader malaysia,hadiah berupa kereta @ wang

sangat tepat tuan. instaforex menghargai kesetian trader malaysia berdagang di Instaforex. oleh itu, kereta mazda 6 dipertandingkan untuk dan hanya untuk trader malaysia sahaja. jom sertai sekarang
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Wed Jan 24, 2018 11:56 pm

azam575 wrote:
abu85 wrote:
Monitor Performance Copytrade Malaysia Instaforex
1) https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=7759810#/
2)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=2733292#/
3)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=5670484#/
4)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=8881513#/
5)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=8934664#/
6)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=7971382#/

wow banyaknya akaun manager copytrade ... jom lihat perfomace mereka dan aktifkan instaforex forexcopy di kabinet klein instaforex anda

tu yang saya cari dari copytrade malaysia sahaja... senang berurusan dengan wasap.. tp klw nak luar negara pun lebih hebat heheh
Back to top Go down
Michael scotfield
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 59
Join date : 03/11/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Jan 25, 2018 9:16 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
Monitor Performance Copytrade Malaysia Instaforex
1) https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=7759810#/
2)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=2733292#/
3)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=5670484#/
4)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=8881513#/
5)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=8934664#/
6)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=7971382#/

wow banyaknya akaun manager copytrade ... jom lihat perfomace mereka dan aktifkan instaforex forexcopy di kabinet klein instaforex anda

tu yang saya cari dari copytrade malaysia sahaja... senang berurusan dengan wasap.. tp klw nak luar negara pun lebih hebat heheh

Ramai juga trader instaforex yg hebat dr malaysia ye
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 115
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Jan 25, 2018 10:30 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
Monitor Performance Copytrade Malaysia Instaforex
1) https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=7759810#/
2)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=2733292#/
3)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=5670484#/
4)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=8881513#/
5)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=8934664#/
6)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=7971382#/

wow banyaknya akaun manager copytrade ... jom lihat perfomace mereka dan aktifkan instaforex forexcopy di kabinet klein instaforex anda

tu yang saya cari dari copytrade malaysia sahaja... senang berurusan dengan wasap.. tp klw nak luar negara pun lebih hebat heheh

instaforex forexcopy boleh diaktifkan di kabinet klien instaforex. sangat mudah. jom cuba sekarang
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Jan 25, 2018 11:48 pm

azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
Monitor Performance Copytrade Malaysia Instaforex
1) https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=7759810#/
2)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=2733292#/
3)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=5670484#/
4)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=8881513#/
5)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=8934664#/
6)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=7971382#/

wow banyaknya akaun manager copytrade ... jom lihat perfomace mereka dan aktifkan instaforex forexcopy di kabinet klein instaforex anda

tu yang saya cari dari copytrade malaysia sahaja... senang berurusan dengan wasap.. tp klw nak luar negara pun lebih hebat heheh

instaforex forexcopy boleh diaktifkan di kabinet klien instaforex. sangat mudah. jom cuba sekarang

tuan klw ada buat copytrade bg tahu la boleh saya tolong promotekan hehe
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Fri Jan 26, 2018 3:11 pm

Trump Berkata Dolar Akan Mengukuh', Mnuchin Telah Menyalahtafsirkan



Berikutan daripada kenyataan presiden, pasaran nilai mata wang dolar mengurangkan kerugian berbanding mata wang utama yang lain.
Kenyataan terbaru presiden Amerika Syarikat (AS) tentang mata wang dolar adalah tidak sama dari ulasannya yang terdahulu.
Pasda bulan April yang lalu, Trump berkata beliau bimbang terhadap mata wang dolar itu yang "semakin kuat."
Di WEF pada hari Rabu, Mnuchin berkata beliau mengalu-alukan dolar AS yang lemah,
sambil menambah bahawa kelemahan dalam pasaran mata wang dolar akan memberi manfaat kepada perdagangan negara.
Pada hari Khamis, Mnuchin berkata kenyataan itu bukanlah "perubahan pandangan saya terhadap mata wang dolar sama sekali.
Ini mungkin sedikit berbeza daripada setiausaha Perbendaharaan terdahulu yang baru-baru ini hanya mengulas mengenai dolar yang kuat."
Trump berkata beliau percaya kenyataan Mnuchin ini telah diambil dari luar konteks,
Amerika Syarikat telah kukuh dari segi ekonomi dan dengan cara lain, dan bahawa tiada siapa yang perlu bercakap tentang mata wang dolar.
"Ia harus dengan apa yang diperlukan, ia juga hendaklah berasaskan kepada kekuatan negara ini - yang kita lakukan dengan baik,"
kata Trump dalam temu bual itu selepas beliau tiba di Forum Ekonomi Dunia di Davos, Switzerland.
Kenyataan awal Mnuchin telah membuat permulaan dalam penurunan sebanyak dua peratus dalam indeks dolar,
yang menjejaki prestasi mata wang Amerika Syarikat (AS) berbanding dengan enam mata wang yang lain.
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 115
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Fri Jan 26, 2018 11:36 pm

abu85 wrote:
Trump Berkata Dolar Akan Mengukuh', Mnuchin Telah Menyalahtafsirkan



Berikutan daripada kenyataan presiden, pasaran nilai mata wang dolar mengurangkan kerugian berbanding mata wang utama yang lain.
Kenyataan terbaru presiden Amerika Syarikat (AS) tentang mata wang dolar adalah tidak sama dari ulasannya yang terdahulu.
Pasda bulan April yang lalu, Trump berkata beliau bimbang terhadap mata wang dolar itu yang "semakin kuat."
Di WEF pada hari Rabu, Mnuchin berkata beliau mengalu-alukan dolar AS yang lemah,
sambil menambah bahawa kelemahan dalam pasaran mata wang dolar akan memberi manfaat kepada perdagangan negara.
Pada hari Khamis, Mnuchin berkata kenyataan itu bukanlah "perubahan pandangan saya terhadap mata wang dolar sama sekali.
Ini mungkin sedikit berbeza daripada setiausaha Perbendaharaan terdahulu yang baru-baru ini hanya mengulas mengenai dolar yang kuat."
Trump berkata beliau percaya kenyataan Mnuchin ini telah diambil dari luar konteks,
Amerika Syarikat telah kukuh dari segi ekonomi dan dengan cara lain, dan bahawa tiada siapa yang perlu bercakap tentang mata wang dolar.
"Ia harus dengan apa yang diperlukan, ia juga hendaklah berasaskan kepada kekuatan negara ini - yang kita lakukan dengan baik,"
kata Trump dalam temu bual itu selepas beliau tiba di Forum Ekonomi Dunia di Davos, Switzerland.
Kenyataan awal Mnuchin telah membuat permulaan dalam penurunan sebanyak dua peratus dalam indeks dolar,
yang menjejaki prestasi mata wang Amerika Syarikat (AS) berbanding dengan enam mata wang yang lain.

trader perlupeka dengan berita2 mengenai watawang forex ni. trader boleh dapatkan berita seperti ini di laman web instaforex
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 115
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Mon Jan 29, 2018 11:15 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
Monitor Performance Copytrade Malaysia Instaforex
1) https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=7759810#/
2)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=2733292#/
3)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=5670484#/
4)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=8881513#/
5)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=8934664#/
6)https://www.instaforex.com/ms/forex_monitoring.php?trader=7971382#/

wow banyaknya akaun manager copytrade ... jom lihat perfomace mereka dan aktifkan instaforex forexcopy di kabinet klein instaforex anda

tu yang saya cari dari copytrade malaysia sahaja... senang berurusan dengan wasap.. tp klw nak luar negara pun lebih hebat heheh

instaforex forexcopy boleh diaktifkan di kabinet klien instaforex. sangat mudah. jom cuba sekarang

tuan klw ada buat copytrade bg tahu la boleh saya tolong promotekan hehe

untuk memulakan copytrade, trader perlu aktif kan instaforex forexcopy di kabinet klien instaforex mereka
Back to top Go down
InstaFX Selangor
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 41
Join date : 29/04/2016

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Jan 30, 2018 11:50 am

KEPUTUSAN LIMA PERINGKAT PERADUAN DARI INSTAFOREX DISIMPULKAN



One Million Option from InstaForex
One Million Option adalah pertandingan yang sangat popular dalam julat InstaForex. Setiap langkah mengumpulkan banyak peserta yang bertanding dengan gelaran pedagang pilihan terbaik. Berikutan keputusan peringkat reguler pertandingan, hasil terbaik ditunjukkan oleh Oleg Nedin, seorang peniaga fom Ukraine.

Mari kita ingatkan bahawa peringkat seterusnya dari One Million Option dari pertandingan InstaForex akan diadakan tidak lama lagi - mulai 5 Februari 2018 hingga 9 Februari 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang terpantas dan paling tepat bersaing dalam pertandingan Sniper InstaForex. Menurut keputusan peringkat terakhir InstaForex Sniper, Alexander Grigoriev ternyata menjadi yang terbaik. Ingatlah bahawa peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan diadakan dari 5 Februari, 2018 hingga 9 Februari 2018.

FX-1 Rally
Yang terbaik meliputi jarak dari tahap tetap FX-1 Rally ditunjukkan oleh Aexey Chmykhalo yang mampu menunjukkan sifat perdagangan dan perlumbaannya. Kami mengalahkan pemenang dalam prestasi cemerlang dan ingin dia mengesahkan reputasi juruterbang terbaik dalam peringkat seterusnya dalam peraduan FX-1 Rally. Jika anda memerlukan pertempuran yang rapat dan anda sudah bersedia untuk mengambil bahagian dalam perlumbaan yang menakjubkan ke puncak, kemudian dialu-alukan untuk memulakan peringkat tetap FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 2 Feb, 2018 hingga 23:59 2 Februari 2018.

Real Scalping
Dagangan jangka pendek adalah jenis dagangan yang agak rumit dan sungguh-sungguh yang memerlukan perhatian terarah. Jauh dari semua orang mempunyai perhatian, tumpuan, dan kelajuan membuat keputusan untuk berjaya dalam jenis perdagangan ini. Tetapi ini adalah kualiti, yang diperlukan untuk mencapai hasil tinggi dalam scalping. Kali ini, Aloise Boamin, seorang pedagang dari Côte d'Ivoire, berjaya membuktikan kemahiran yang disebut di atas dan mengambil tempat pertama dalam peringkat biasa pertandingan Real Scalping. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan mengundang semua orang, yang telah dilewati oleh nasib kali ini, untuk mengambil bahagian dalam peringkat seterusnya pertandingan. Sesiapa yang ingin menguji kekuatan mereka dalam pertandingan ini boleh mendaftar di peringkat seterusnya, yang akan diadakan dari 5 Februari, 2018 hingga 23 Februari, 2018.

Lucky Trader
Dua minggu dagangan yang sempurna dan anda akan memastikan kemenangan di peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader, sebagai pedagang dari Latvia Oleg Vannahs, yang menunjukkan bentuk dagangan yang sangat baik dan mencapai hasil terbaik di kalangan beberapa ratus peserta. Kami dengan sukacitanya mengucapkan tahniah kepada pemenang baru atas hasil yang hebat dan kami ingin beliau meneruskan tradisi yang menang di tahap lain Lucky Trader. Mari kita ingatkan bahawa peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader akan diadakan dari 5 Februari, 2018 hingga 16 Februari 2018.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan
Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10543.html
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 115
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Jan 30, 2018 10:12 pm

InstaFX Selangor wrote:
KEPUTUSAN LIMA PERINGKAT PERADUAN DARI INSTAFOREX DISIMPULKAN



One Million Option from InstaForex
One Million Option adalah pertandingan yang sangat popular dalam julat InstaForex. Setiap langkah mengumpulkan banyak peserta yang bertanding dengan gelaran pedagang pilihan terbaik. Berikutan keputusan peringkat reguler pertandingan, hasil terbaik ditunjukkan oleh Oleg Nedin, seorang peniaga fom Ukraine.

Mari kita ingatkan bahawa peringkat seterusnya dari One Million Option dari pertandingan InstaForex akan diadakan tidak lama lagi - mulai 5 Februari 2018 hingga 9 Februari 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang terpantas dan paling tepat bersaing dalam pertandingan Sniper InstaForex. Menurut keputusan peringkat terakhir InstaForex Sniper, Alexander Grigoriev ternyata menjadi yang terbaik. Ingatlah bahawa peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan diadakan dari 5 Februari, 2018 hingga 9 Februari 2018.

FX-1 Rally
Yang terbaik meliputi jarak dari tahap tetap FX-1 Rally ditunjukkan oleh Aexey Chmykhalo yang mampu menunjukkan sifat perdagangan dan perlumbaannya. Kami mengalahkan pemenang dalam prestasi cemerlang dan ingin dia mengesahkan reputasi juruterbang terbaik dalam peringkat seterusnya dalam peraduan FX-1 Rally. Jika anda memerlukan pertempuran yang rapat dan anda sudah bersedia untuk mengambil bahagian dalam perlumbaan yang menakjubkan ke puncak, kemudian dialu-alukan untuk memulakan peringkat tetap FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 2 Feb, 2018 hingga 23:59 2 Februari 2018.

Real Scalping
Dagangan jangka pendek adalah jenis dagangan yang agak rumit dan sungguh-sungguh yang memerlukan perhatian terarah. Jauh dari semua orang mempunyai perhatian, tumpuan, dan kelajuan membuat keputusan untuk berjaya dalam jenis perdagangan ini. Tetapi ini adalah kualiti, yang diperlukan untuk mencapai hasil tinggi dalam scalping. Kali ini, Aloise Boamin, seorang pedagang dari Côte d'Ivoire, berjaya membuktikan kemahiran yang disebut di atas dan mengambil tempat pertama dalam peringkat biasa pertandingan Real Scalping. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan mengundang semua orang, yang telah dilewati oleh nasib kali ini, untuk mengambil bahagian dalam peringkat seterusnya pertandingan. Sesiapa yang ingin menguji kekuatan mereka dalam pertandingan ini boleh mendaftar di peringkat seterusnya, yang akan diadakan dari 5 Februari, 2018 hingga 23 Februari, 2018.

Lucky Trader
Dua minggu dagangan yang sempurna dan anda akan memastikan kemenangan di peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader, sebagai pedagang dari Latvia Oleg Vannahs, yang menunjukkan bentuk dagangan yang sangat baik dan mencapai hasil terbaik di kalangan beberapa ratus peserta. Kami dengan sukacitanya mengucapkan tahniah kepada pemenang baru atas hasil yang hebat dan kami ingin beliau meneruskan tradisi yang menang di tahap lain Lucky Trader. Mari kita ingatkan bahawa peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader akan diadakan dari 5 Februari, 2018 hingga 16 Februari 2018.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan
Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10543.html

kesemua pertandingan ini adalah pertandingan akaun demo. tidak perlukan apa apa deposit untuk mneyertainya. jom cuba sekarang
Back to top Go down
Michael scotfield
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 59
Join date : 03/11/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Jan 30, 2018 10:39 pm

azam575 wrote:
InstaFX Selangor wrote:
KEPUTUSAN LIMA PERINGKAT PERADUAN DARI INSTAFOREX DISIMPULKAN



One Million Option from InstaForex
One Million Option adalah pertandingan yang sangat popular dalam julat InstaForex. Setiap langkah mengumpulkan banyak peserta yang bertanding dengan gelaran pedagang pilihan terbaik. Berikutan keputusan peringkat reguler pertandingan, hasil terbaik ditunjukkan oleh Oleg Nedin, seorang peniaga fom Ukraine.

Mari kita ingatkan bahawa peringkat seterusnya dari One Million Option dari pertandingan InstaForex akan diadakan tidak lama lagi - mulai 5 Februari 2018 hingga 9 Februari 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang terpantas dan paling tepat bersaing dalam pertandingan Sniper InstaForex. Menurut keputusan peringkat terakhir InstaForex Sniper, Alexander Grigoriev ternyata menjadi yang terbaik. Ingatlah bahawa peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan diadakan dari 5 Februari, 2018 hingga 9 Februari 2018.

FX-1 Rally
Yang terbaik meliputi jarak dari tahap tetap FX-1 Rally ditunjukkan oleh Aexey Chmykhalo yang mampu menunjukkan sifat perdagangan dan perlumbaannya. Kami mengalahkan pemenang dalam prestasi cemerlang dan ingin dia mengesahkan reputasi juruterbang terbaik dalam peringkat seterusnya dalam peraduan FX-1 Rally. Jika anda memerlukan pertempuran yang rapat dan anda sudah bersedia untuk mengambil bahagian dalam perlumbaan yang menakjubkan ke puncak, kemudian dialu-alukan untuk memulakan peringkat tetap FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 2 Feb, 2018 hingga 23:59 2 Februari 2018.

Real Scalping
Dagangan jangka pendek adalah jenis dagangan yang agak rumit dan sungguh-sungguh yang memerlukan perhatian terarah. Jauh dari semua orang mempunyai perhatian, tumpuan, dan kelajuan membuat keputusan untuk berjaya dalam jenis perdagangan ini. Tetapi ini adalah kualiti, yang diperlukan untuk mencapai hasil tinggi dalam scalping. Kali ini, Aloise Boamin, seorang pedagang dari Côte d'Ivoire, berjaya membuktikan kemahiran yang disebut di atas dan mengambil tempat pertama dalam peringkat biasa pertandingan Real Scalping. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan mengundang semua orang, yang telah dilewati oleh nasib kali ini, untuk mengambil bahagian dalam peringkat seterusnya pertandingan. Sesiapa yang ingin menguji kekuatan mereka dalam pertandingan ini boleh mendaftar di peringkat seterusnya, yang akan diadakan dari 5 Februari, 2018 hingga 23 Februari, 2018.

Lucky Trader
Dua minggu dagangan yang sempurna dan anda akan memastikan kemenangan di peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader, sebagai pedagang dari Latvia Oleg Vannahs, yang menunjukkan bentuk dagangan yang sangat baik dan mencapai hasil terbaik di kalangan beberapa ratus peserta. Kami dengan sukacitanya mengucapkan tahniah kepada pemenang baru atas hasil yang hebat dan kami ingin beliau meneruskan tradisi yang menang di tahap lain Lucky Trader. Mari kita ingatkan bahawa peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader akan diadakan dari 5 Februari, 2018 hingga 16 Februari 2018.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan
Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10543.html

kesemua pertandingan ini adalah pertandingan akaun demo. tidak perlukan apa apa deposit untuk mneyertainya. jom cuba sekarang

Berbaloi betul kalau sertai contest instaforex ye tuan?
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: InstaForex - Company News   

Back to top Go down
 
InstaForex - Company News
Back to top 
Page 8 of 16Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Perniagaan :: Portal E-Bisnes-
Jump to: