Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 InstaForex - Company News

Go down 
Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25  Next
AuthorMessage
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Mar 01, 2018 11:38 pm

azam575 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
pagi tu boleh trade gap tak... adakah instaforex akan cancle profit kita klw kita trade gap...

trade GAP tiada masalah tuan , yang masalah jika tuan trade semasa news besar berlaku. ada syarat kena dioatuhi untuk trade ketika itu.

ok.. cuma nak kepastian sahaja.. saya mmg tiada masalah utk withdraw jika ada trade GAP...

scalping juga dibenarkan di instaforex cuma waktu untuk close order mesti lebih 2 minit.sebaiknya saya nasihatkan trader trade day trading dan swing trading.

yer betul ramai yg kata utk trade di instaforex sedap swing dan intraday

itu kaedah dagangan paling selamat di instaforex

klw guna ea ok tak ... ramai yg trade kat insta gunaea jugak

di instaforex, trader boleh berdagang menggunakan Expert Advisor atau pun robot. instaforex tidak pernah menghalang trader dari menggunakannya

klw mcm tu bagus la.. saya mmg nak cari robot utk run di instaforex...

tuan boleh sewa vps instaforex atau melakukan sejumlah deposit untuk mendapatkan vps percuma setiap bulan. tuan boleh run kan robot itu di vps

saya cadangkan tuan hanya membuka satu instance mt4 instaforex dan run kat beberapa EA di chart mt4. pastikan EA itu ada mempunyai magicnumber yang tersendiri

oo saya ada satu ea jer tp nak run 2 3 akaun...
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 262
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Fri Mar 02, 2018 10:07 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
pagi tu boleh trade gap tak... adakah instaforex akan cancle profit kita klw kita trade gap...

trade GAP tiada masalah tuan , yang masalah jika tuan trade semasa news besar berlaku. ada syarat kena dioatuhi untuk trade ketika itu.

ok.. cuma nak kepastian sahaja.. saya mmg tiada masalah utk withdraw jika ada trade GAP...

scalping juga dibenarkan di instaforex cuma waktu untuk close order mesti lebih 2 minit.sebaiknya saya nasihatkan trader trade day trading dan swing trading.

yer betul ramai yg kata utk trade di instaforex sedap swing dan intraday

itu kaedah dagangan paling selamat di instaforex

klw guna ea ok tak ... ramai yg trade kat insta gunaea jugak

di instaforex, trader boleh berdagang menggunakan Expert Advisor atau pun robot. instaforex tidak pernah menghalang trader dari menggunakannya

klw mcm tu bagus la.. saya mmg nak cari robot utk run di instaforex...

tuan boleh sewa vps instaforex atau melakukan sejumlah deposit untuk mendapatkan vps percuma setiap bulan. tuan boleh run kan robot itu di vps

saya cadangkan tuan hanya membuka satu instance mt4 instaforex dan run kat beberapa EA di chart mt4. pastikan EA itu ada mempunyai magicnumber yang tersendiri

oo saya ada satu ea jer tp nak run 2 3 akaun...

boleh cuba tuan. runkan dalam 2 mt4. kalau lag baru kurangkan mt4 tu
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Sat Mar 03, 2018 12:20 am

azam575 wrote:



oo saya ada satu ea jer tp nak run 2 3 akaun...

boleh cuba tuan. runkan dalam 2 mt4. kalau lag baru kurangkan mt4 tu[/quote]

orait.. di berdasarkan kapasiti indicator kita guna la kan.. makin byk makin slow la ea ni dan makan qouta
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 262
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Mon Mar 05, 2018 11:10 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:



oo saya ada satu ea jer tp nak run 2 3 akaun...

boleh cuba tuan. runkan dalam 2 mt4. kalau lag baru kurangkan mt4 tu

orait.. di berdasarkan kapasiti indicator kita guna la kan.. makin byk makin slow la ea ni dan makan qouta[/quote]

benar tuan . jika robot tuan guna banyak indicator untuk filter trade, robot tidak boleh di run di banyak pair
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 262
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Mar 06, 2018 9:52 pm

Michael scotfield wrote:
kayssen wrote:
forex the best

Betul tuan,instaforex broker terbaik

instaforex merupakan broker terbaik sejak 2007 di Malaysia.
Back to top Go down
Michael scotfield
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 119
Join date : 03/11/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Mar 06, 2018 10:35 pm

instafx_N9 wrote:
7,000,000 orang memilih kami!
Bagi kami, acara utama bulan ini adalah ketika tujuh juta pelanggan menyertai syarikat kami! Keluarga InstaForex semakin berkembang, membuatkan kami bertambah yakin dan memberi inspirasi kepada kami untuk pencapaian masa depan.



Jumlah besar ini membuktikan bahawa kerja kami dilakukan dengan alasan yang baik. Ia adalah rekod sepanjang masa untuk kami, tetapi ini tidak bermakna kami berpuas hati dengan apa yang telah dicapai. Kami akan terus berusaha keras untuk meningkatkan perkhidmatan yang disediakan oleh syarikat kami. Walau apa jua keadaan, anda boleh bergantung kepada kami.
Kepercayaan sejumlah besar pedagang adalah pengakuan yang jelas bahawa syarikat memilih jalan pembangunannya dengan betul.

Terima kasih kerana memilih kami!
InstaForex adalah rakan kongsi dan panduan yang boleh dipercayai dalam kejayaan dunia kewangan!
Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/9996.html
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Harap tahun ini cecah 10juta trader instaforex
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Wed Mar 07, 2018 12:31 am

Michael scotfield wrote:
instafx_N9 wrote:
7,000,000 orang memilih kami!
Bagi kami, acara utama bulan ini adalah ketika tujuh juta pelanggan menyertai syarikat kami! Keluarga InstaForex semakin berkembang, membuatkan kami bertambah yakin dan memberi inspirasi kepada kami untuk pencapaian masa depan.



Jumlah besar ini membuktikan bahawa kerja kami dilakukan dengan alasan yang baik. Ia adalah rekod sepanjang masa untuk kami, tetapi ini tidak bermakna kami berpuas hati dengan apa yang telah dicapai. Kami akan terus berusaha keras untuk meningkatkan perkhidmatan yang disediakan oleh syarikat kami. Walau apa jua keadaan, anda boleh bergantung kepada kami.
Kepercayaan sejumlah besar pedagang adalah pengakuan yang jelas bahawa syarikat memilih jalan pembangunannya dengan betul.

Terima kasih kerana memilih kami!
InstaForex adalah rakan kongsi dan panduan yang boleh dipercayai dalam kejayaan dunia kewangan!
Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/9996.html
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Harap tahun ini cecah 10juta trader instaforex

boleh.... setiap tahun trader tumbuh bagai cendawan..
Back to top Go down
InstaFX Selangor
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 51
Join date : 29/04/2016

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Wed Mar 07, 2018 4:02 pm

PEMENANG SIRI PERTANDINGAN INSTAFOREX YANG LAIN DIUMUMKAN



Keputusan langkah-langkah terbaru dari persaingan InstaForex telah disimpulkan. Kami bersedia menamakan para pemenang pertandingan berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, Trader Trader, FX-1 Rally, dan Real Scalping. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang mengenai hasil yang hebat dan ingin peserta lain mencari nama mereka dalam pencapaian seterusnya. Cepat atau lambat, nasib akan berada di pihak anda!

One Million Option
Pertandingan InstaForex One Million Option, yang dikasihi oleh pedagang, mengumpulkan banyak peserta pada setiap pusingan. Mereka bersaing sengit untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Kali ini Victor Pichkur menunjukkan hasil terbaik dalam peringkat baru-baru ini. Langkah seterusnya akan bermula dari 12 Mac, 2018 hingga 16 Mac, 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang terpantas dan paling tepat mengambil bahagian dalam persaingan InstaForex Sniper yang ingin memenangi hadiah utama. Menurut keputusan peringkat baru-baru ini, Aleksandr Meshcheryakov adalah yang terbaik. Pusingan peraduan akan bermula pada 12 Mac 2018 dan berakhir pada 16 Mac, 2018.

FX-1 Rally
Anna Mylnikova menunjukkan prestasi yang terbaik dalam pertandingan FX-1 Rally yang baru-baru ini, membuktikan kemahiran dagangan dan reaksi yang tajam dan menjadikan dirinya sebagai hadiah untuk 8 Mac. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan memintanya untuk meraih kemenangan di peringkat masa depan daripada pertandingan RX FX-1. Sekiranya anda mempunyai persaingan yang sengit dan bersedia untuk perlumbaan yang menarik, dialu-alukan untuk memulakan pusingan FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar untuk perhimpunan terdekat yang akan berlangsung dari 00:00 9 Mac 2018 hingga 23:59 9 Mac 2018.

Lucky Trader
Jika anda berjaya berdagang dengan sempurna dalam masa dua minggu, anda akan dapat memenangi pertandingan Lucky Trader, seperti Joao Antonio Ribeiro Dias Marinho de Mesquita dari Portugal melakukannya. Pedagang menunjukkan kemahiran yang sangat baik dan hasil terbaik di kalangan ratusan peserta lain. Tahniah kepada pemenang dan semoga berjaya! Peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader akan diadakan dari 19 Mac, 2018 hingga 30 Mac, 2018.

Real Scalping

Dagangan jangka pendek adalah proses yang agak rumit yang memerlukan perhatian yang sangat dekat. Kadang-kadang pedagang kurang perhatian, tumpuan, dan kelajuan tindak balas untuk berjaya dalam pertandingan Real Scalping. Walau bagaimanapun, Victor L Simbar memaparkan semua ciri-ciri ini dan meraih tempat pertama. InstaForex mengucapkan selamat kepada pemenang dan menjemput pedagang lain untuk mencuba tangan mereka di peraduan ini. Semua orang yang bersedia menguji kemahiran mereka boleh mendaftar untuk pertandingan Real Scalping di laman web rasmi InstaForex. Pertandingan seterusnya akan berlangsung dari 2 April, 2018 hingga 27 April, 2018.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan

Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10623.html
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 262
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Wed Mar 07, 2018 10:30 pm

InstaFX Selangor wrote:
PEMENANG SIRI PERTANDINGAN INSTAFOREX YANG LAIN DIUMUMKAN



Keputusan langkah-langkah terbaru dari persaingan InstaForex telah disimpulkan. Kami bersedia menamakan para pemenang pertandingan berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, Trader Trader, FX-1 Rally, dan Real Scalping. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang mengenai hasil yang hebat dan ingin peserta lain mencari nama mereka dalam pencapaian seterusnya. Cepat atau lambat, nasib akan berada di pihak anda!

One Million Option
Pertandingan InstaForex One Million Option, yang dikasihi oleh pedagang, mengumpulkan banyak peserta pada setiap pusingan. Mereka bersaing sengit untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Kali ini Victor Pichkur menunjukkan hasil terbaik dalam peringkat baru-baru ini. Langkah seterusnya akan bermula dari 12 Mac, 2018 hingga 16 Mac, 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang terpantas dan paling tepat mengambil bahagian dalam persaingan InstaForex Sniper yang ingin memenangi hadiah utama. Menurut keputusan peringkat baru-baru ini, Aleksandr Meshcheryakov adalah yang terbaik. Pusingan peraduan akan bermula pada 12 Mac 2018 dan berakhir pada 16 Mac, 2018.

FX-1 Rally
Anna Mylnikova menunjukkan prestasi yang terbaik dalam pertandingan FX-1 Rally yang baru-baru ini, membuktikan kemahiran dagangan dan reaksi yang tajam dan menjadikan dirinya sebagai hadiah untuk 8 Mac. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan memintanya untuk meraih kemenangan di peringkat masa depan daripada pertandingan RX FX-1. Sekiranya anda mempunyai persaingan yang sengit dan bersedia untuk perlumbaan yang menarik, dialu-alukan untuk memulakan pusingan FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar untuk perhimpunan terdekat yang akan berlangsung dari 00:00 9 Mac 2018 hingga 23:59 9 Mac 2018.

Lucky Trader
Jika anda berjaya berdagang dengan sempurna dalam masa dua minggu, anda akan dapat memenangi pertandingan Lucky Trader, seperti Joao Antonio Ribeiro Dias Marinho de Mesquita dari Portugal melakukannya. Pedagang menunjukkan kemahiran yang sangat baik dan hasil terbaik di kalangan ratusan peserta lain. Tahniah kepada pemenang dan semoga berjaya! Peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader akan diadakan dari 19 Mac, 2018 hingga 30 Mac, 2018.

Real Scalping

Dagangan jangka pendek adalah proses yang agak rumit yang memerlukan perhatian yang sangat dekat. Kadang-kadang pedagang kurang perhatian, tumpuan, dan kelajuan tindak balas untuk berjaya dalam pertandingan Real Scalping. Walau bagaimanapun, Victor L Simbar memaparkan semua ciri-ciri ini dan meraih tempat pertama. InstaForex mengucapkan selamat kepada pemenang dan menjemput pedagang lain untuk mencuba tangan mereka di peraduan ini. Semua orang yang bersedia menguji kemahiran mereka boleh mendaftar untuk pertandingan Real Scalping di laman web rasmi InstaForex. Pertandingan seterusnya akan berlangsung dari 2 April, 2018 hingga 27 April, 2018.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan

Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10623.html

tahniah kepada pemenang akaun demo instaforex ini. trader lain jom try pertandingan ini
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Wed Mar 07, 2018 11:14 pm

ok harir ni dah cuba trade bitcoint... spread nya 15000
Back to top Go down
instaforexns
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 46
Join date : 12/08/2016

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Mar 08, 2018 2:38 pm

Instaforex mengucapkan tahniah kepada semua wanita!



Kami mengucapkan tahniah kepada semua anak gadis dan para wanita sempena Hari Wanita Antarabangsa!

Kami berdoa anda sentiasa hebat dan berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi, juga kesejahteraan keluarga, bersama lelaki yang dicintai, dan menemui kebahagiaan sejati anda! Semoga setiap hari anda dipenuhi emosi keriangan dan bahagia – daripada kejayaan berdagang forex hendaknya. Pasukan Instaforex berjanji untuk terus memberi sokongan kepada anda.
Penuhi hidup anda dengan kebahagian agar segala impian akan  terus tercapai. Diharap keyakinan, kepercayaan dan sayang sentiasa dalam hidup anda.

Kami mendoakan anda terus maju, hebat dan ceria selepas musim bunga yang panjang ini!

Selamat bercuti, kepada para wanita!

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10633.html
Back to top Go down
Michael scotfield
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 119
Join date : 03/11/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Mar 08, 2018 10:07 pm

instaforexns wrote:
Instaforex mengucapkan tahniah kepada semua wanita!



Kami mengucapkan tahniah kepada semua anak gadis dan para wanita sempena Hari Wanita Antarabangsa!

Kami berdoa anda sentiasa hebat dan berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi, juga kesejahteraan keluarga, bersama lelaki yang dicintai, dan menemui kebahagiaan sejati anda! Semoga setiap hari anda dipenuhi emosi keriangan dan bahagia – daripada kejayaan berdagang forex hendaknya. Pasukan Instaforex berjanji untuk terus memberi sokongan kepada anda.
Penuhi hidup anda dengan kebahagian agar segala impian akan  terus tercapai. Diharap keyakinan, kepercayaan dan sayang sentiasa dalam hidup anda.

Kami mendoakan anda terus maju, hebat dan ceria selepas musim bunga yang panjang ini!

Selamat bercuti, kepada para wanita!

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10633.html

Takda bonus khas utk trader wanita ke dr instaforex?
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 262
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Mar 08, 2018 10:12 pm

abu85 wrote:
ok harir ni dah cuba trade bitcoint... spread nya 15000

leverage nya rendah kan tuan. margin yang besar diperlukan untuk open 1 lot standard
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Fri Mar 09, 2018 12:09 am

azam575 wrote:
abu85 wrote:
ok harir ni dah cuba trade bitcoint... spread nya 15000

leverage nya rendah kan tuan. margin yang besar diperlukan untuk open 1 lot standard

leverage 1:50... sudah pasti memerlukan capital yg besar utk buka 1 lot standart
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 262
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Fri Mar 09, 2018 9:08 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
ok harir ni dah cuba trade bitcoint... spread nya 15000

leverage nya rendah kan tuan. margin yang besar diperlukan untuk open 1 lot standard

leverage 1:50... sudah pasti memerlukan capital yg besar utk buka 1 lot standart

betul tuan. cuma bila margin call masih ada lagi baki modal yang tinggal
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Sat Mar 10, 2018 12:15 am

azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
ok harir ni dah cuba trade bitcoint... spread nya 15000

leverage nya rendah kan tuan. margin yang besar diperlukan untuk open 1 lot standard

leverage 1:50... sudah pasti memerlukan capital yg besar utk buka 1 lot standart

betul tuan. cuma bila margin call masih ada lagi baki modal yang tinggal

tak per tuan kita trade ripple dan litecoint sudah tentu spread lebih kecil berbanding bitcoint
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 262
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Mon Mar 12, 2018 8:57 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
ok harir ni dah cuba trade bitcoint... spread nya 15000

leverage nya rendah kan tuan. margin yang besar diperlukan untuk open 1 lot standard

leverage 1:50... sudah pasti memerlukan capital yg besar utk buka 1 lot standart

betul tuan. cuma bila margin call masih ada lagi baki modal yang tinggal

tak per tuan kita trade ripple dan litecoint sudah tentu spread lebih kecil berbanding bitcoint

tetapi sepertinya margin untuk ripple sangat besar diperlukan
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Mar 13, 2018 12:06 am

azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
ok harir ni dah cuba trade bitcoint... spread nya 15000

leverage nya rendah kan tuan. margin yang besar diperlukan untuk open 1 lot standard

leverage 1:50... sudah pasti memerlukan capital yg besar utk buka 1 lot standart

betul tuan. cuma bila margin call masih ada lagi baki modal yang tinggal

tak per tuan kita trade ripple dan litecoint sudah tentu spread lebih kecil berbanding bitcoint

tetapi sepertinya margin untuk ripple sangat besar diperlukan

besar jugak ker tuan.. jadi mana yg lebih kecil spreadnya
Back to top Go down
Michael scotfield
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 119
Join date : 03/11/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Mar 13, 2018 6:19 pm

azam575 wrote:
InstaFX Selangor wrote:
PEMENANG SIRI PERTANDINGAN INSTAFOREX YANG LAIN DIUMUMKAN



Keputusan langkah-langkah terbaru dari persaingan InstaForex telah disimpulkan. Kami bersedia menamakan para pemenang pertandingan berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, Trader Trader, FX-1 Rally, dan Real Scalping. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang mengenai hasil yang hebat dan ingin peserta lain mencari nama mereka dalam pencapaian seterusnya. Cepat atau lambat, nasib akan berada di pihak anda!

One Million Option
Pertandingan InstaForex One Million Option, yang dikasihi oleh pedagang, mengumpulkan banyak peserta pada setiap pusingan. Mereka bersaing sengit untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Kali ini Victor Pichkur menunjukkan hasil terbaik dalam peringkat baru-baru ini. Langkah seterusnya akan bermula dari 12 Mac, 2018 hingga 16 Mac, 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang terpantas dan paling tepat mengambil bahagian dalam persaingan InstaForex Sniper yang ingin memenangi hadiah utama. Menurut keputusan peringkat baru-baru ini, Aleksandr Meshcheryakov adalah yang terbaik. Pusingan peraduan akan bermula pada 12 Mac 2018 dan berakhir pada 16 Mac, 2018.

FX-1 Rally
Anna Mylnikova menunjukkan prestasi yang terbaik dalam pertandingan FX-1 Rally yang baru-baru ini, membuktikan kemahiran dagangan dan reaksi yang tajam dan menjadikan dirinya sebagai hadiah untuk 8 Mac. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan memintanya untuk meraih kemenangan di peringkat masa depan daripada pertandingan RX FX-1. Sekiranya anda mempunyai persaingan yang sengit dan bersedia untuk perlumbaan yang menarik, dialu-alukan untuk memulakan pusingan FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar untuk perhimpunan terdekat yang akan berlangsung dari 00:00 9 Mac 2018 hingga 23:59 9 Mac 2018.

Lucky Trader
Jika anda berjaya berdagang dengan sempurna dalam masa dua minggu, anda akan dapat memenangi pertandingan Lucky Trader, seperti Joao Antonio Ribeiro Dias Marinho de Mesquita dari Portugal melakukannya. Pedagang menunjukkan kemahiran yang sangat baik dan hasil terbaik di kalangan ratusan peserta lain. Tahniah kepada pemenang dan semoga berjaya! Peringkat seterusnya pertandingan Lucky Trader akan diadakan dari 19 Mac, 2018 hingga 30 Mac, 2018.

Real Scalping

Dagangan jangka pendek adalah proses yang agak rumit yang memerlukan perhatian yang sangat dekat. Kadang-kadang pedagang kurang perhatian, tumpuan, dan kelajuan tindak balas untuk berjaya dalam pertandingan Real Scalping. Walau bagaimanapun, Victor L Simbar memaparkan semua ciri-ciri ini dan meraih tempat pertama. InstaForex mengucapkan selamat kepada pemenang dan menjemput pedagang lain untuk mencuba tangan mereka di peraduan ini. Semua orang yang bersedia menguji kemahiran mereka boleh mendaftar untuk pertandingan Real Scalping di laman web rasmi InstaForex. Pertandingan seterusnya akan berlangsung dari 2 April, 2018 hingga 27 April, 2018.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan

Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10623.html

tahniah kepada pemenang akaun demo instaforex ini. trader lain jom try pertandingan ini

Betul tuan,masih sempat utk reg contest instaforex rally
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 262
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Mar 13, 2018 9:48 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
ok harir ni dah cuba trade bitcoint... spread nya 15000

leverage nya rendah kan tuan. margin yang besar diperlukan untuk open 1 lot standard

leverage 1:50... sudah pasti memerlukan capital yg besar utk buka 1 lot standart

betul tuan. cuma bila margin call masih ada lagi baki modal yang tinggal

tak per tuan kita trade ripple dan litecoint sudah tentu spread lebih kecil berbanding bitcoint

tetapi sepertinya margin untuk ripple sangat besar diperlukan

besar jugak ker tuan.. jadi mana yg lebih kecil spreadnya

spread paling rendah setakat ini bitcoin cash di instaforex
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Wed Mar 14, 2018 12:40 am

PADA YG GUNA EA BOLEH DAPATKAN SERVIS VPS DARI INSTAFOREX

Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Wed Mar 14, 2018 12:41 am

PADA YG GUNA EA BOLEH DAPATKAN SERVIS VPS DARI INSTAFOREX

Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 262
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Wed Mar 14, 2018 11:33 pm

abu85 wrote:
PADA YG GUNA EA BOLEH DAPATKAN SERVIS VPS DARI INSTAFOREX


sesatunya broker yang offer khidmat vps kepada trader nya. instaforex terbaik
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Mar 15, 2018 12:35 am

azam575 wrote:
abu85 wrote:
PADA YG GUNA EA BOLEH DAPATKAN SERVIS VPS DARI INSTAFOREX


sesatunya broker yang offer khidmat vps kepada trader nya. instaforex terbaik

hhehe ada broker offer tuan.. tp bila saya compare insta yg offer 10 usd itu paling rendah..
Back to top Go down
Michael scotfield
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 119
Join date : 03/11/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Mar 15, 2018 10:32 pm

azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
ok harir ni dah cuba trade bitcoint... spread nya 15000

leverage nya rendah kan tuan. margin yang besar diperlukan untuk open 1 lot standard

leverage 1:50... sudah pasti memerlukan capital yg besar utk buka 1 lot standart

betul tuan. cuma bila margin call masih ada lagi baki modal yang tinggal

tak per tuan kita trade ripple dan litecoint sudah tentu spread lebih kecil berbanding bitcoint

tetapi sepertinya margin untuk ripple sangat besar diperlukan

besar jugak ker tuan.. jadi mana yg lebih kecil spreadnya

spread paling rendah setakat ini bitcoin cash di instaforex

Bagaimana pula leverage yg ditawarkan instaforex?
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: InstaForex - Company News   

Back to top Go down
 
InstaForex - Company News
Back to top 
Page 11 of 25Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Perniagaan :: Portal E-Bisnes-
Jump to: