Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 InstaForex - Company News

Go down 
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22  Next
AuthorMessage
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 204
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Fri Mar 30, 2018 7:03 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
jom trade di instaforex dan dptkan rebet 80%

jangan lupa claim bonus instaforex selepas melakukan deposit.

oohh ingatkan automatik mcm dulu... selalu terlupa utk claim bonus

jangan risau tuan. mudah saja nak claim bonus instaforex.

Boleh claim bonus dr cabinet instaforex ke tuan?

ni link utk claim bonus 30%

https://secure.instaforex.com/agreement/bonus30?lang=en

Berapa lama masa diambil utk proses bonus instaforex ni tuan?

biasanya mengambil masa 24jam untuk bonus masuk ke dalam akaun.
selalunya instant... sekejap jer

memang tuan. kebiasaannya instant cuma biasa saya akan cakap 24jam , takut ada masalah lain yang tidak dpt dielakkan
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Sat Mar 31, 2018 12:29 am

azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
jom trade di instaforex dan dptkan rebet 80%

jangan lupa claim bonus instaforex selepas melakukan deposit.

oohh ingatkan automatik mcm dulu... selalu terlupa utk claim bonus

jangan risau tuan. mudah saja nak claim bonus instaforex.

Boleh claim bonus dr cabinet instaforex ke tuan?

ni link utk claim bonus 30%

https://secure.instaforex.com/agreement/bonus30?lang=en

Berapa lama masa diambil utk proses bonus instaforex ni tuan?

biasanya mengambil masa 24jam untuk bonus masuk ke dalam akaun.
selalunya instant... sekejap jer

memang tuan. kebiasaannya instant cuma biasa saya akan cakap 24jam , takut ada masalah lain yang tidak dpt dielakkan

betul2... mcm tu jugak dengan withdraw tuan adakala mmg laju adakala ambil masa skit...
Back to top Go down
instafx_N9
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)
avatar

Posts : 48
Join date : 18/10/2016
Age : 25
Location : negeri sembilan

PostSubject: Perubahan pada waktu dagangan untuk 30.03.2018 dan 02.04.2018 disebabkan Cuti "Easter"   Mon Apr 02, 2018 11:31 am

Perubahan pada waktu dagangan untuk 30.03.2018 dan 02.04.2018 disebabkan Cuti "Easter"



Keutamaan utama kami adalah untuk menyediakan keadaan yang sempurna untuk perdagangan yang mudah dan menguntungkan, oleh itu, kami memaklumkan kepada anda tentang perubahan dalam jadual perdagangan untuk 30.03.2018 dan 02.04.2018.

30.03. - Tiada perdagangan spot untuk semua logam, niaga hadapan, stok, dan indeks.

02.04. - Dagangan dijalankan seperti biasa untuk semua instrumen, kecuali indeks #FTSE, #HSI, dan #DAX. Ini tidak akan tersedia sepanjang hari.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10684.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Back to top Go down
https://www.instaforex.com/about_us
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 204
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Mon Apr 02, 2018 10:48 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
jom trade di instaforex dan dptkan rebet 80%

jangan lupa claim bonus instaforex selepas melakukan deposit.

oohh ingatkan automatik mcm dulu... selalu terlupa utk oclaim bonus

jangan risau tuan. mudah saja nak claim bonus instaforex.

Boleh claim bonus dr cabinet instaforex ke tuan?

ni link utk claim bonus 30%

https://secure.instaforex.com/agreement/bonus30?lang=en

Berapa lama masa diambil utk proses bonus instaforex ni tuan?

biasanya mengambil masa 24jam untuk bonus masuk ke dalam akaun.
selalunya instant... sekejap jer

memang tuan. kebiasaannya instant cuma biasa saya akan cakap 24jam , takut ada masalah lain yang tidak dpt dielakkan

betul2... mcm tu jugak dengan withdraw tuan adakala mmg laju adakala ambil masa skit...

Jangan risau tuan, semua ib InstaForex dipercayai dan aman
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Apr 03, 2018 12:23 am

azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
jom trade di instaforex dan dptkan rebet 80%

jangan lupa claim bonus instaforex selepas melakukan deposit.

oohh ingatkan automatik mcm dulu... selalu terlupa utk oclaim bonus

jangan risau tuan. mudah saja nak claim bonus instaforex.

Boleh claim bonus dr cabinet instaforex ke tuan?

ni link utk claim bonus 30%

https://secure.instaforex.com/agreement/bonus30?lang=en

Berapa lama masa diambil utk proses bonus instaforex ni tuan?

biasanya mengambil masa 24jam untuk bonus masuk ke dalam akaun.
selalunya instant... sekejap jer

memang tuan. kebiasaannya instant cuma biasa saya akan cakap 24jam , takut ada masalah lain yang tidak dpt dielakkan

betul2... mcm tu jugak dengan withdraw tuan adakala mmg laju adakala ambil masa skit...

Jangan risau tuan, semua ib InstaForex dipercayai dan aman

so far IB2 di malaysia mmg terbaik.. tiada masalah lagi
Back to top Go down
Michael scotfield
sub-inspector (lower rank)
sub-inspector (lower rank)


Posts : 97
Join date : 03/11/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Apr 03, 2018 4:42 pm

InstaFX Selangor wrote:
KEPUTUSAN EMPAT PERINGKAT PERADUAN DARI INSTAFOREX DISIMPULKAN



Pemenang empat pertandingan dari InstaForex ditentukan. Kali ini, kami bersedia menamakan yang terbaik dalam peraduan berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, FX-1 Rally, dan Lucky Trader. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang-pemenang peringkat tetap pada keputusan cemerlang dan ingin peserta lain untuk mencari nama mereka dalam pencapaian peraduan seterusnya.

One Million Option from InstaForex
One Million Option adalah pertandingan yang sangat popular yang diadakan oleh InstaForex. Setiap langkah mengumpulkan banyak peserta yang bertanding dengan tajuk pedagang pilihan terbaik. Berikutan keputusan peringkat regular pertandingan, hasil terbaik ditunjukkan oleh Anatoly Yurevich Shevchenko. Kami ingin mengingatkan anda bahawa tahap One Million Option dari InstaForex akan diadakan tidak lama lagi - dari 2 April, 2018 hingga 6 April 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang yang paling canggih dan paling cepat bersaing dalam pertandingan  InstaForex Sniper. Menurut keputusan peringkat terakhir InstaForex Sniper, Alexander Anatolyevich Nefyodov ternyata menjadi yang terbaik. Ingat bahawa peringkat seterusnya pertandingan InstaForex Sniper akan diadakan dari 2 April, 2018 hingga 6 April 2018.

Lucky Trader
Tangan mantap, kepala yang sejuk, dan kepekatan pada kejayaan adalah asas untuk kemenangan dan hasil yang sempurna dalam dua minggu Lucky Trader marathon. Sekiranya anda dapat menghabiskan dua minggu dagangan dengan sempurna dalam rangka peraduan Lucky Trader, seperti yang dilakukan Alexander Alexander Nikolayevich Remenyuk, anda juga akan mendapat kesempatan untuk menjadi pemenang salah satu tahapan. Ingat bahawa peringkat seterusnya peraduan akan diadakan dari 2 April, 2018 hingga 13 April, 2018.

FX-1 Rally
Prestasi terbaik semasa FX-1 Rally peringkat biasa ditunjukkan oleh Jalpinkumar V Khira, seorang pedagang dari India, yang mampu menunjukkan kualiti perdagangan dan perlumbaan yang cemerlang. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang mengenai prestasi cemerlang dan ingin dia mengesahkan reputasi juruterbang terbaik dalam peringkat seterusnya dalam peraduan FX-1 Rally. Jika anda memerlukan pertempuran yang rapat dan anda sudah bersedia untuk mengambil bahagian dalam perlumbaan yang menakjubkan ke puncak, kemudian dialu-alukan untuk memulakan peringkat tetap FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 6 April 2018 hingga 23:59 6 April 2018.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan
Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10672.html

Tahniah kepada pemenang contest instaforex
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 204
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Apr 03, 2018 9:00 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
jom trade di instaforex dan dptkan rebet 80%

jangan lupa claim bonus instaforex selepas melakukan deposit.

oohh ingatkan automatik mcm dulu... selalu terlupa utk oclaim bonus

jangan risau tuan. mudah saja nak claim bonus instaforex.

Boleh claim bonus dr cabinet instaforex ke tuan?

ni link utk claim bonus 30%

https://secure.instaforex.com/agreement/bonus30?lang=en

Berapa lama masa diambil utk proses bonus instaforex ni tuan?

biasanya mengambil masa 24jam untuk bonus masuk ke dalam akaun.
selalunya instant... sekejap jer

memang tuan. kebiasaannya instant cuma biasa saya akan cakap 24jam , takut ada masalah lain yang tidak dpt dielakkan

betul2... mcm tu jugak dengan withdraw tuan adakala mmg laju adakala ambil masa skit...

Jangan risau tuan, semua ib InstaForex dipercayai dan aman

so far IB2 di malaysia mmg terbaik.. tiada masalah lagi

ib instaforex ada menyediakan deposit atau wothdrawal ke akaun bank anda
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Wed Apr 04, 2018 1:07 am

azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
jom trade di instaforex dan dptkan rebet 80%

jangan lupa claim bonus instaforex selepas melakukan deposit.

oohh ingatkan automatik mcm dulu... selalu terlupa utk oclaim bonus

jangan risau tuan. mudah saja nak claim bonus instaforex.

Boleh claim bonus dr cabinet instaforex ke tuan?

ni link utk claim bonus 30%

https://secure.instaforex.com/agreement/bonus30?lang=en

Berapa lama masa diambil utk proses bonus instaforex ni tuan?

biasanya mengambil masa 24jam untuk bonus masuk ke dalam akaun.
selalunya instant... sekejap jer

memang tuan. kebiasaannya instant cuma biasa saya akan cakap 24jam , takut ada masalah lain yang tidak dpt dielakkan

betul2... mcm tu jugak dengan withdraw tuan adakala mmg laju adakala ambil masa skit...

Jangan risau tuan, semua ib InstaForex dipercayai dan aman

so far IB2 di malaysia mmg terbaik.. tiada masalah lagi

ib instaforex ada menyediakan deposit atau wothdrawal ke akaun bank anda

betul tu... mudah berurusan dengan IB
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 204
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Wed Apr 04, 2018 11:47 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
jom trade di instaforex dan dptkan rebet 80%

jangan lupa claim bonus instaforex selepas melakukan deposit.

oohh ingatkan automatik mcm dulu... selalu terlupa utk oclaim bonus

jangan risau tuan. mudah saja nak claim bonus instaforex.

Boleh claim bonus dr cabinet instaforex ke tuan?

ni link utk claim bonus 30%

https://secure.instaforex.com/agreement/bonus30?lang=en

Berapa lama masa diambil utk proses bonus instaforex ni tuan?

biasanya mengambil masa 24jam untuk bonus masuk ke dalam akaun.
selalunya instant... sekejap jer

memang tuan. kebiasaannya instant cuma biasa saya akan cakap 24jam , takut ada masalah lain yang tidak dpt dielakkan

betul2... mcm tu jugak dengan withdraw tuan adakala mmg laju adakala ambil masa skit...

Jangan risau tuan, semua ib InstaForex dipercayai dan aman

so far IB2 di malaysia mmg terbaik.. tiada masalah lagi

ib instaforex ada menyediakan deposit atau wothdrawal ke akaun bank anda

betul tu... mudah berurusan dengan IB

memang sangat mudah dan pantas bila berurusan deposit dan withdrawal dengan ib instaforex.
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Apr 05, 2018 12:17 am

jika kita guna selain IB...utk withdraw... biasa brp lama..
Back to top Go down
instafx_N9
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)
avatar

Posts : 48
Join date : 18/10/2016
Age : 25
Location : negeri sembilan

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Apr 05, 2018 5:18 pm

abu85 wrote:
jika kita guna selain IB...utk withdraw... biasa brp lama..

encik boleh rujuk pada link ini untuk maklumat lanjut https://secure.instaforex.com/withdrawals?lang=en
Back to top Go down
https://www.instaforex.com/about_us
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 204
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Apr 05, 2018 8:36 pm

abu85 wrote:
jika kita guna selain IB...utk withdraw... biasa brp lama..

sebaiknya jika trader malaysia , baik guna khidmat ib instaforex untuk proses deposit dan withdrawal
Back to top Go down
Michael scotfield
sub-inspector (lower rank)
sub-inspector (lower rank)


Posts : 97
Join date : 03/11/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Apr 05, 2018 9:09 pm

instafx_N9 wrote:
abu85 wrote:
jika kita guna selain IB...utk withdraw... biasa brp lama..

encik boleh rujuk pada link ini untuk maklumat lanjut https://secure.instaforex.com/withdrawals?lang=en

Jika profit hasil dr akaun trading menang contest boleh wd dgn ib instaforex?
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Fri Apr 06, 2018 12:47 am

Michael scotfield wrote:
instafx_N9 wrote:
abu85 wrote:
jika kita guna selain IB...utk withdraw... biasa brp lama..

encik boleh rujuk pada link ini untuk maklumat lanjut https://secure.instaforex.com/withdrawals?lang=en

Jika profit hasil dr akaun trading menang contest boleh wd dgn ib instaforex?

boleh cuba request dulu diam2 jer la. klw tak boleh.. IB akan bg tahu...
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Fri Apr 06, 2018 9:56 pm

Bagaimana untuk membuka akaun dagangan nyata dengan InstaForex?

Akaun nyata yang dibuka oleh pedagang dalam syarikat pembrokeran bermaksud deposit untuk dagangan di Forex. Membuka akaun memerlukan deposit dana yang akan digunakan untuk membeli dan menjual dagangan dalam pasaran forex.

Pendaftaran untuk akaun Forex hanya mengambil masa beberapa minit sahaja dan akan membolehkan anda untuk menjalankan operasi perdagangan dalam pasaran forex. Selepas mendaftar, anda akan menerima Welcome Bonus 30% pada jumlah wang yang anda telah depositkan ke dalam akaun. Anda boleh menggunakan bonus untuk berdagang instrumen kewangan atau melabur dalam projek-projek Forex.
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 204
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Fri Apr 06, 2018 11:17 pm

Michael scotfield wrote:
instafx_N9 wrote:
abu85 wrote:
jika kita guna selain IB...utk withdraw... biasa brp lama..

encik boleh rujuk pada link ini untuk maklumat lanjut https://secure.instaforex.com/withdrawals?lang=en

Jika profit hasil dr akaun trading menang contest boleh wd dgn ib instaforex?

jika dengan ib sedanfx boleh tuan tapi rate dia rendah sikit la ... atau tuan boleh deposit sikit dahulu ... nanti boleh wd dengan ib instaforex
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 204
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Mon Apr 09, 2018 10:16 pm

abu85 wrote:
Bagaimana untuk membuka akaun dagangan nyata dengan InstaForex?

Akaun nyata yang dibuka oleh pedagang dalam syarikat pembrokeran bermaksud deposit untuk dagangan di Forex. Membuka akaun memerlukan deposit dana yang akan digunakan untuk membeli dan menjual dagangan dalam pasaran forex.

Pendaftaran untuk akaun Forex hanya mengambil masa beberapa minit sahaja dan akan membolehkan anda untuk menjalankan operasi perdagangan dalam pasaran forex. Selepas mendaftar, anda akan menerima Welcome Bonus 30% pada jumlah wang yang anda telah depositkan ke dalam akaun. Anda boleh menggunakan bonus untuk berdagang instrumen kewangan atau melabur dalam projek-projek Forex.

sangat mudah membuka akaun live di instaforex. hanya perlu ke laman web rasmi instaforex, dan daftar menggunkan email .. sangat mudah
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Apr 10, 2018 12:04 am

azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
instafx_N9 wrote:
abu85 wrote:
jika kita guna selain IB...utk withdraw... biasa brp lama..

encik boleh rujuk pada link ini untuk maklumat lanjut https://secure.instaforex.com/withdrawals?lang=en

Jika profit hasil dr akaun trading menang contest boleh wd dgn ib instaforex?

jika dengan ib sedanfx boleh tuan tapi rate dia rendah sikit la ... atau tuan boleh deposit sikit dahulu ... nanti boleh wd dengan ib instaforex

tu la.. tp dah ada rekod dengan IB sedan jadi klw IB lain2 pulak dah cmpur2 nnt nak withdraw akaun trade tu susah plak nnt
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 204
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Apr 10, 2018 9:18 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
instafx_N9 wrote:
abu85 wrote:
jika kita guna selain IB...utk withdraw... biasa brp lama..

encik boleh rujuk pada link ini untuk maklumat lanjut https://secure.instaforex.com/withdrawals?lang=en

Jika profit hasil dr akaun trading menang contest boleh wd dgn ib instaforex?

jika dengan ib sedanfx boleh tuan tapi rate dia rendah sikit la ... atau tuan boleh deposit sikit dahulu ... nanti boleh wd dengan ib instaforex

tu la.. tp dah ada rekod dengan IB sedan jadi klw IB lain2 pulak dah cmpur2 nnt nak withdraw akaun trade tu susah plak nnt

tukar terus semua withdraw dengan ib sedan. atau bukak je akaun baru. diinstaforex, trader boleh buka seberapa banyak akaun yang mereka mahu
Back to top Go down
Michael scotfield
sub-inspector (lower rank)
sub-inspector (lower rank)


Posts : 97
Join date : 03/11/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Apr 10, 2018 11:23 pm

azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
instafx_N9 wrote:
abu85 wrote:
jika kita guna selain IB...utk withdraw... biasa brp lama..

encik boleh rujuk pada link ini untuk maklumat lanjut https://secure.instaforex.com/withdrawals?lang=en

Jika profit hasil dr akaun trading menang contest boleh wd dgn ib instaforex?

jika dengan ib sedanfx boleh tuan tapi rate dia rendah sikit la ... atau tuan boleh deposit sikit dahulu ... nanti boleh wd dengan ib instaforex

Terima kasih tuan atas penerangan mengenai wd instaforex
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Wed Apr 11, 2018 12:08 am

Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
instafx_N9 wrote:
abu85 wrote:
jika kita guna selain IB...utk withdraw... biasa brp lama..

encik boleh rujuk pada link ini untuk maklumat lanjut https://secure.instaforex.com/withdrawals?lang=en

Jika profit hasil dr akaun trading menang contest boleh wd dgn ib instaforex?

jika dengan ib sedanfx boleh tuan tapi rate dia rendah sikit la ... atau tuan boleh deposit sikit dahulu ... nanti boleh wd dengan ib instaforex

Terima kasih tuan atas penerangan mengenai wd instaforex

sama2 tuan... jika ada pertanyaan boleh diajukan disini yer tq
Back to top Go down
instafx_N9
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)
avatar

Posts : 48
Join date : 18/10/2016
Age : 25
Location : negeri sembilan

PostSubject: Deposit Chancy: USD 5,000 hanya pada bulan April   Wed Apr 11, 2018 10:39 am

Deposit Chancy: USD 5,000 hanya pada bulan April



Pedagang yang dihormati!
Sebagai penghormatan terhadap kemenangan pemain tenis Daria Kasatkina pada separuh akhir Kejohanan Induk India Wells, kami menambah bonus kepada USD 5 000 di bawah kempen Chancy Deposit pada bulan April.
Sekarang, jika anda menambah akaun anda sehingga 30 April, anda menjadi peserta kempen dan pesaing untuk memenangi USD 5,000, yang boleh anda gunakan dalam dagangan Forex. Pertandingan Chancy Deposit diadakan setiap bulan. Setiap kali kami menukar saiz bonus. Ikuti berita dan kerjaya profesional rakan kongsi kami kerana setiap peserta kempen mempunyai peluang untuk memenangi dana hadiah!

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10715.html
Maklumat lanjut chancy deposit: https://www.instaforex.com/contest_chancy_deposit
Tambah nilai akaun anda: https://secure.instaforex.com/en/deposits

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Back to top Go down
https://www.instaforex.com/about_us
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 204
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Wed Apr 11, 2018 8:32 pm

Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
instafx_N9 wrote:
abu85 wrote:
jika kita guna selain IB...utk withdraw... biasa brp lama..

encik boleh rujuk pada link ini untuk maklumat lanjut https://secure.instaforex.com/withdrawals?lang=en

Jika profit hasil dr akaun trading menang contest boleh wd dgn ib instaforex?

jika dengan ib sedanfx boleh tuan tapi rate dia rendah sikit la ... atau tuan boleh deposit sikit dahulu ... nanti boleh wd dengan ib instaforex

Terima kasih tuan atas penerangan mengenai wd instaforex

jika ada pertanyaan lanjut , tuan boleh hubungi support online instaforex
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Apr 12, 2018 12:18 am

azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
instafx_N9 wrote:
abu85 wrote:
jika kita guna selain IB...utk withdraw... biasa brp lama..

encik boleh rujuk pada link ini untuk maklumat lanjut https://secure.instaforex.com/withdrawals?lang=en

Jika profit hasil dr akaun trading menang contest boleh wd dgn ib instaforex?

jika dengan ib sedanfx boleh tuan tapi rate dia rendah sikit la ... atau tuan boleh deposit sikit dahulu ... nanti boleh wd dengan ib instaforex

Terima kasih tuan atas penerangan mengenai wd instaforex

jika ada pertanyaan lanjut , tuan boleh hubungi support online instaforex

semua contact2 instaforex boleh di link ini https://www.instaforex.com/support
Back to top Go down
Michael scotfield
sub-inspector (lower rank)
sub-inspector (lower rank)


Posts : 97
Join date : 03/11/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Apr 12, 2018 9:34 pm

instafx_N9 wrote:
Deposit Chancy: USD 5,000 hanya pada bulan April



Pedagang yang dihormati!
Sebagai penghormatan terhadap kemenangan pemain tenis Daria Kasatkina pada separuh akhir Kejohanan Induk India Wells, kami menambah bonus kepada USD 5 000 di bawah kempen Chancy Deposit pada bulan April.
Sekarang, jika anda menambah akaun anda sehingga 30 April, anda menjadi peserta kempen dan pesaing untuk memenangi USD 5,000, yang boleh anda gunakan dalam dagangan Forex. Pertandingan Chancy Deposit diadakan setiap bulan. Setiap kali kami menukar saiz bonus. Ikuti berita dan kerjaya profesional rakan kongsi kami kerana setiap peserta kempen mempunyai peluang untuk memenangi dana hadiah!

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10715.html
Maklumat lanjut chancy deposit: https://www.instaforex.com/contest_chancy_deposit
Tambah nilai akaun anda: https://secure.instaforex.com/en/deposits

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian


Tawaran menarik dr instaforex
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: InstaForex - Company News   

Back to top Go down
 
InstaForex - Company News
Back to top 
Page 13 of 22Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Perniagaan :: Portal E-Bisnes-
Jump to: