Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Nak try data plan telco cel lah , okay ke?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
bola77
lans coperal (lower rank)
lans coperal (lower rank)


Posts : 30
Join date : 12/11/2013

PostSubject: Nak try data plan telco cel lah , okay ke?   Mon Jun 06, 2016 12:40 pm

Aku dah lame nak tgk bola dkt youtube tapi kan bila aku log in Youtube dan dan internet aku jadi slow . Sedih aku Embarassed
Korang rase??
Back to top Go down
milooaiss
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 45
Join date : 29/04/2013

PostSubject: Re: Nak try data plan telco cel lah , okay ke?   Mon Jun 06, 2016 2:37 pm

Hahahaha ape lah kau ni. Maju lah ke depan.
Kau tanak try mana mana data plan ke?? ade je yg murah .
Back to top Go down
blaalaaa
lans coperal (lower rank)
lans coperal (lower rank)


Posts : 31
Join date : 03/05/2013

PostSubject: Re: Nak try data plan telco cel lah , okay ke?   Mon Jun 06, 2016 3:38 pm

Ish siannyer bro sorang ni haha. Tgk kat mamak eh sorry haha..
Ye ye kau nak tgk kat hp kan.
weh kau try tgk telco cel first gold rm80 sebulan tapi smpai 30 june ni .
hahaha lps kau takdelah loading lagi
Back to top Go down
bola77
lans coperal (lower rank)
lans coperal (lower rank)


Posts : 30
Join date : 12/11/2013

PostSubject: Re: Nak try data plan telco cel lah , okay ke?   Tue Jun 07, 2016 10:06 am

hahaha jahat gyla korang nih ..
Hmm serius doh aku teringin nak tgk bola live update pakai phone.
Emm takpe nanti aku tgk dkt website telco biru tu hehe !
jgn kecam hamba hehe !
Back to top Go down
hotroll
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 20
Join date : 03/07/2013

PostSubject: Re: Nak try data plan telco cel lah , okay ke?   Tue Jun 07, 2016 10:14 am

Kesiannyer lahai huhuhu.
Pakai jela plan digi pun okay ape, tak sampai Rm100
Back to top Go down
lumbakura2
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 3
Join date : 20/09/2013

PostSubject: Re: Nak try data plan telco cel lah , okay ke?   Tue Jun 07, 2016 3:23 pm

Eee takde kuasa nak pakai plan plan ni..
Tapi btl ke yg ko ckp first gold weekday & weekend tu dpt 5gb ?
Back to top Go down
blaalaaa
lans coperal (lower rank)
lans coperal (lower rank)


Posts : 31
Join date : 03/05/2013

PostSubject: Re: Nak try data plan telco cel lah , okay ke?   Tue Jun 07, 2016 3:32 pm

lumbakura2 wrote:
Eee takde kuasa nak pakai plan plan ni..
Tapi btl ke yg ko ckp first gold weekday & weekend tu dpt 5gb ?

kau kene try bruh, iyer mengikut kajian first gold tu RM80 tapi before date 30/6 ni .
Yup yup weekend additional data.
study
Back to top Go down
milooaiss
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 45
Join date : 29/04/2013

PostSubject: Re: Nak try data plan telco cel lah , okay ke?   Wed Jun 08, 2016 10:42 am

hotroll wrote:
Kesiannyer lahai huhuhu.
Pakai jela plan digi pun okay ape, tak sampai Rm100

waw RM30 je eh?
Tapi telco cel first gold only 80 1.25gb/per weekend takde kontrak & bebila je bro blh terminate Very Happy
Back to top Go down
zaqzaq
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 14
Join date : 07/02/2012

PostSubject: Re: Nak try data plan telco cel lah , okay ke?   Thu Jun 09, 2016 10:19 am

Haritu anak2 mengadu pkai line maxis asyk cpt hbs data nyer,duk toup Rm10 2 mggu 2 kali. aku dah pening ni nak raya time ni lah depa nak tukar plan lain botak aku mcm ni. Mana nak beli kuih raya, perabot raya , baju raya. masing2 asyk on internet mana tak larap line tu lembap nak nak raya ni lagi lombap line
Back to top Go down
blaalaaa
lans coperal (lower rank)
lans coperal (lower rank)


Posts : 31
Join date : 03/05/2013

PostSubject: Re: Nak try data plan telco cel lah , okay ke?   Thu Jun 09, 2016 3:27 pm

zaqzaq wrote:
Haritu anak2 mengadu pkai line maxis asyk cpt hbs data nyer,duk toup Rm10 2 mggu 2 kali.  aku dah pening ni nak raya time ni lah depa nak tukar plan lain botak aku mcm ni. Mana nak beli kuih raya, perabot raya , baju raya. masing2 asyk on internet mana tak larap line tu lembap nak nak raya ni lagi lombap line

uishh jgn botak nak raya ni bang hehehe..
bende boleh settle. alah biasalah tu bdk2 muda skrg mana lps dgn hp & internet.
Lps ni abg blh tukar plan first gold mcm saya ni bang internet 1.25gb rm80 je bang tapi
sampai 30 ju ni jer. Jgn risau ni pengalaman salama saye gune eh line okay jer
pastu dah takde kontrak bebila je
blh terminate bang Cool
Back to top Go down
bola77
lans coperal (lower rank)
lans coperal (lower rank)


Posts : 30
Join date : 12/11/2013

PostSubject: Re: Nak try data plan telco cel lah , okay ke?   Thu Jun 09, 2016 4:26 pm

hahahaha sampai botak eh , kelako gamaknyer.
asalkan internet tu laju okay lah. Aku yg penting bila nak tgk bola live line laju je takde loadin2.
kan ade yg carry carry forward tu minimum 5GB kan so 5GB tu akan pergi kat bulan depang.
Wuuu lumayan ya .
Back to top Go down
Rohaiya
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 10/06/2016

PostSubject: Re: Nak try data plan telco cel lah , okay ke?   Fri Jun 10, 2016 2:59 am

Tunggu apa lagi, guna Celcom utk tngk Youtube la. I dah sign dan dapat 10GB, takkan nak pakai plan lain lagi... nanti data tak cukup
Back to top Go down
milooaiss
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 45
Join date : 29/04/2013

PostSubject: Re: Nak try data plan telco cel lah , okay ke?   Fri Jun 10, 2016 9:51 am

Rohaiya wrote:
Tunggu apa lagi, guna Celcom utk tngk Youtube la. I dah sign dan dapat 10GB, takkan nak pakai plan lain lagi... nanti data tak cukup

Eden memang dah guno pon kak
Back to top Go down
Hansem
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 10/06/2016

PostSubject: Re: Nak try data plan telco cel lah , okay ke?   Fri Jun 10, 2016 10:57 am

Itu lah dia Celcom, sekali lagi dengan pakej barunya, jom guna bersama-sama haha, i pun nak tukar ke celcom sbb plan i skrg tak ok la elephant
Back to top Go down
bola77
lans coperal (lower rank)
lans coperal (lower rank)


Posts : 30
Join date : 12/11/2013

PostSubject: Re: Nak try data plan telco cel lah , okay ke?   Fri Jun 10, 2016 2:38 pm

Hansem wrote:
Itu lah dia Celcom, sekali lagi dengan pakej barunya, jom guna bersama-sama haha, i pun nak tukar ke celcom sbb plan i skrg tak ok la elephant

ye ye saya tukar plan ni tapi jap tggu after kereta kat car wash ni haha .
Lps ni blh la tgk bola huhu ! ajak membe lepak umah ramai2 baru best internet laju !
Thanks a lot gais to those yg bagi tahu pasal first gold ni best
Back to top Go down
It's IKE
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 10/06/2016

PostSubject: Re: Nak try data plan telco cel lah , okay ke?   Fri Jun 10, 2016 4:46 pm

hai. saya budak baru. tapi, saya tak nampak point sangat pakai postpaid plan cel 1st gold ke apa ke. sebab saya dok rumah.

hmm...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Nak try data plan telco cel lah , okay ke?   Today at 4:13 pm

Back to top Go down
 
Nak try data plan telco cel lah , okay ke?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Komuniti :: Kopitiam Corner-
Jump to: