Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Celcom package baru -first 1+5 Baik?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Bigmama520
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 05/07/2016

PostSubject: Celcom package baru -first 1+5 Baik?   Tue Jul 05, 2016 3:38 am

Siapa2 dah guna ni celcom plan..blh coment tak
Back to top Go down
Rashdan
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 15
Join date : 05/07/2016

PostSubject: Re: Celcom package baru -first 1+5 Baik?   Tue Jul 05, 2016 3:43 am

Bigmama520 wrote:
Siapa2 dah guna ni celcom plan..blh coment tak
Aku dah guna sbln tu. internet mng laju slgi murah.
Back to top Go down
Thinis
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 3
Join date : 07/07/2016

PostSubject: Re: Celcom package baru -first 1+5 Baik?   Thu Jul 07, 2016 6:35 pm

Bro , plan ni ok . data banyak , kalau tak habis guna bolh guna untk bulan depan.
Back to top Go down
Bigmama520
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 05/07/2016

PostSubject: Re: Celcom package baru -first 1+5 Baik?   Thu Jul 07, 2016 10:22 pm

Rashdan wrote:
Bigmama520 wrote:
Siapa2 dah guna ni celcom plan..blh coment tak
Aku dah guna sbln tu. internet mng laju slgi murah.

Betul internet laju? kalau habis pakai quota tu akan potong line tak
Back to top Go down
Bigmama520
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 05/07/2016

PostSubject: Re: Celcom package baru -first 1+5 Baik?   Sat Jul 09, 2016 2:25 am

tadi i pergi bluecuce tnya CS plan 1+5 ni, CS tu cakap boleh sup 5 line bagi ahli2 keluaga . sebulan RM30 ,cuma whatsapp & wechat juga.
Back to top Go down
Rashdan
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 15
Join date : 05/07/2016

PostSubject: Re: Celcom package baru -first 1+5 Baik?   Sun Jul 10, 2016 11:02 pm

Plan baru ni bulan raya ni baru mula, yg 5 sub-line tu boleh dpt 2000 mins & 2000 SMS kpd ahli2 keluarga yang ada register. aku rasa tu dah ckp pakai...kalau nak call luar , guna je whatsapp call .
Back to top Go down
Rashdan
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 15
Join date : 05/07/2016

PostSubject: Re: Celcom package baru -first 1+5 Baik?   Sun Jul 10, 2016 11:04 pm

Bigmama520 wrote:
Rashdan wrote:
Bigmama520 wrote:
Siapa2 dah guna ni celcom plan..blh coment tak
Aku dah guna sbln tu. internet mng laju slgi murah.

Betul internet laju? kalau habis pakai quota tu akan potong line tak

speed tu tak bole kata paling best la , tapi memng cukp laju. kalau habis quota pun jalan 64 kpbs skrg2.
Back to top Go down
vampire
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 01/10/2013

PostSubject: Re: Celcom package baru -first 1+5 Baik?   Mon Jul 11, 2016 10:33 am

Rashdan wrote:
Plan baru ni bulan raya ni baru mula, yg 5 sub-line tu boleh dpt 2000 mins & 2000 SMS kpd ahli2 keluarga yang ada register. aku rasa tu dah ckp pakai...kalau nak call luar , guna je whatsapp call .

amik u28 lagi best, data lebih byk tapi lebh murah compare ngan sub line sialkom.
Back to top Go down
Rashdan
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 15
Join date : 05/07/2016

PostSubject: Re: Celcom package baru -first 1+5 Baik?   Mon Jul 11, 2016 12:11 pm

vampire wrote:

amik u28 lagi best, data lebih byk tapi lebh murah compare ngan sub line sialkom.

tapi liputan U mcm mane? dgr kwn aq kata liputan mereka sgt limited. tak berani nak amik, walaopun murah.
Lgipun, harganyqa baru 2 ringgit beza. Lbh baik amik celcom sbb liputan luas ckit.
Back to top Go down
NadiWan
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 14/07/2016

PostSubject: Re: Celcom package baru -first 1+5 Baik?   Fri Jul 15, 2016 6:50 pm

Bigmama520 wrote:
Siapa2 dah guna ni celcom plan..blh coment tak

Ok juga, tak ade contract itu plan yg baik... lol!
Mau contract buat ape?
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Celcom package baru -first 1+5 Baik?   Today at 7:33 pm

Back to top Go down
 
Celcom package baru -first 1+5 Baik?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Sains ICT :: Mobile-
Jump to: