Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 berita pelancaran iphone 7 bluecube

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kartika
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 16/10/2016

PostSubject: berita pelancaran iphone 7 bluecube    Sun Oct 16, 2016 1:03 am

sudah adee!! akhirnya dah adeee!
tak sabar nak kumpulkn duit ni...
iphone launch semakin awal.
pelan semakin menarik....=DDD
Back to top Go down
gonnaa
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 16/10/2016

PostSubject: Re: berita pelancaran iphone 7 bluecube    Sun Oct 16, 2016 1:19 am

dah launch ke? bukan ke launch tu kat apple store jer?
ape pelan yang awak lihat menarik?
biasalakn epal ni mahal sgt bandingkn dengan di jusco
kihkihkih
Back to top Go down
thonii
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 16/10/2016

PostSubject: Re: berita pelancaran iphone 7 bluecube    Mon Oct 17, 2016 10:59 pm

gonnaa wrote:
dah launch ke? bukan ke launch tu kat apple store jer?
ape pelan yang awak lihat menarik?
biasalakn epal ni mahal sgt bandingkn dengan di jusco
kihkihkih

dah lancar pelan ifon 7 dah. Bluecube tu yg pertama khamis lalu la tuh. Rm 98 jerr. Lagipun internet boleh dapat 12gb. lebih data lagi. sesuai kalo nak main instagram dan snapchat
Back to top Go down
kartika
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 16/10/2016

PostSubject: Re: berita pelancaran iphone 7 bluecube    Thu Oct 20, 2016 12:32 am

ya memang betul.
yang i nampak pertama ialah bluecube tu.
memangpun rm98 untuk 12 gb.
bolehla kan ambil tuh sebb dalam lingkungan rm100.
siapa lg dah dapat ni kihkih
home button epal7 nih mmg best
Back to top Go down
gonnaa
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 16/10/2016

PostSubject: Re: berita pelancaran iphone 7 bluecube    Thu Oct 20, 2016 1:06 am

thonii wrote:
dah lancar pelan ifon 7 dah. Bluecube tu yg pertama khamis lalu la tuh. Rm 98 jerr. Lagipun internet boleh dapat 12gb. lebih data lagi. sesuai kalo nak main instagram dan snapchat

oyake. jadi awak dah langgani pelan ni lah kan? jadi camne.
ok ke data. cukup cepat? dah brapa data digunakan?
entah sekarang camera dah canggih macam dua tu kena guna data lebih ke tak
Back to top Go down
thonii
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 16/10/2016

PostSubject: Re: berita pelancaran iphone 7 bluecube    Thu Oct 20, 2016 1:31 am

gonnaa wrote:
oyake. jadi awak dah langgani pelan ni lah kan? jadi camne.
ok ke data. cukup cepat? dah brapa data digunakan?
entah sekarang camera dah canggih macam dua tu kena guna data lebih ke tak

so far ok jew. i rasa puas hati sebab memang canggih rasanya kihkih
tapi paling penting pelan bluecube yang lebih menarik jadi i ok jer.
pentingnya yondermusic unlimited sebb senang nak dengar lagu kan. usah risau ttg data
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: berita pelancaran iphone 7 bluecube    Today at 4:12 pm

Back to top Go down
 
berita pelancaran iphone 7 bluecube
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Sains ICT :: Mobile-
Jump to: