Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Tyre yg best

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Rashdan
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 23
Join date : 05/07/2016

PostSubject: Tyre yg best   Thu Feb 16, 2017 11:42 pm

slam...ade org isni x , saje minta advise tu Tyre ape yg baik market skrg.
lg tahan lamn. king
Back to top Go down
Thinis
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 7
Join date : 07/07/2016

PostSubject: Re: Tyre yg best   Sun Feb 19, 2017 1:09 am

Rashdan wrote:
slam...ade org isni x , saje minta advise tu Tyre ape yg baik market skrg.
lg tahan lamn. king

hantar check dlu bro, yg penting tiap 2/3 buln hantar service.
saya pakai china brand punye tu pun tahn lama betol gila. agak2 5,6 tahun.
Back to top Go down
rotijon3
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 13
Join date : 04/07/2016

PostSubject: Re: Tyre yg best   Mon Feb 20, 2017 6:06 am

Thinis wrote:
Rashdan wrote:
slam...ade org isni x , saje minta advise tu Tyre ape yg baik market skrg.
lg tahan lamn. king

hantar check dlu bro, yg penting tiap 2/3 buln hantar service.
saya pakai china brand punye tu pun tahn lama betol gila. agak2 5,6 tahun.
tapi pakai sikit brand yg bagus, pon bleh rasa safety sikit, brand brand lain mcm x sgt berjenama, rasa takut dan x de keyakinan
Back to top Go down
kempunga
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 12
Join date : 04/07/2016

PostSubject: Re: Tyre yg best   Mon Feb 20, 2017 7:05 am

Rashdan wrote:
slam...ade org isni x , saje minta advise tu Tyre ape yg baik market skrg.
lg tahan lamn. king
salam, bleh cuba continental, aku pakai continental, walaupun harga mahal, tpi dah lama family aku pakai continental brand, x penah cuba brand lain, x de bunyi juga bila bawa laju kerata.
Back to top Go down
hati-hati ku
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 15
Join date : 24/08/2016

PostSubject: Re: Tyre yg best   Wed Feb 22, 2017 12:05 am

dlm hati ko dunlop best ya, rasa x suara pun masa speed.
kao ni ape kreta tp biasa goodyear michelin pun bole jg la
Back to top Go down
kempunga
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 12
Join date : 04/07/2016

PostSubject: Re: Tyre yg best   Wed Feb 22, 2017 7:56 am

hati-hati ku wrote:
dlm hati ko dunlop best ya, rasa x suara pun masa speed.
kao ni ape kreta tp biasa goodyear michelin pun bole jg la
okay juga brand tyre tu, tpi ko dh lama pkai continental tayar, dah ikhas hati dgn continental, hahaha, ko pakai honda city, kdang2 bawa high speed kat high way juga, x de bnyi, best!
Back to top Go down
kempunga
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 12
Join date : 04/07/2016

PostSubject: Re: Tyre yg best   Wed Feb 22, 2017 7:58 am

rotijon3 wrote:
Thinis wrote:
Rashdan wrote:
slam...ade org isni x , saje minta advise tu Tyre ape yg baik market skrg.
lg tahan lamn. king

hantar check dlu bro, yg penting tiap 2/3 buln hantar service.
saya pakai china brand punye tu pun tahn lama betol gila. agak2 5,6 tahun.
tapi pakai sikit brand yg bagus, pon bleh rasa safety sikit, brand brand lain mcm x sgt berjenama, rasa takut dan x de keyakinan
tayar mcm slipper korg, pakai flipper dgn brikenstock, apa beza?
walaopon harga mhal, tpi lbh comfortable, kan?
Back to top Go down
Bigmama520
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 13
Join date : 05/07/2016

PostSubject: Re: Tyre yg best   Thu Feb 23, 2017 11:48 pm

kempunga wrote:
rotijon3 wrote:
Thinis wrote:
Rashdan wrote:
slam...ade org isni x , saje minta advise tu Tyre ape yg baik market skrg.
lg tahan lamn. king

hantar check dlu bro, yg penting tiap 2/3 buln hantar service.
saya pakai china brand punye tu pun tahn lama betol gila. agak2 5,6 tahun.
tapi pakai sikit brand yg bagus, pon bleh rasa safety sikit, brand brand lain mcm x sgt berjenama, rasa takut dan x de keyakinan
tayar mcm slipper korg, pakai flipper dgn brikenstock, apa beza?
walaopon harga mhal, tpi lbh comfortable, kan?


brickstone hahaha, suami i kete pakai ni, tapi x tau ape beza tu.
saya myvi keci pakai continel . Surprised
Back to top Go down
Rashdan
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 23
Join date : 05/07/2016

PostSubject: Re: Tyre yg best   Sat Feb 25, 2017 3:49 pm

Thinis wrote:
Rashdan wrote:
slam...ade org isni x , saje minta advise tu Tyre ape yg baik market skrg.
lg tahan lamn. king

hantar check dlu bro, yg penting tiap 2/3 buln hantar service.
saya pakai china brand punye tu pun tahn lama betol gila. agak2 5,6 tahun.

2/3 buln ke....setahun 2 kali ckp la...tyre pakai 5,6 tahun...hati2 bro
Back to top Go down
Rashdan
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 23
Join date : 05/07/2016

PostSubject: Re: Tyre yg best   Sat Feb 25, 2017 3:50 pm

kempunga wrote:
hati-hati ku wrote:
dlm hati ko dunlop  best ya, rasa x suara pun masa speed.
kao ni ape kreta tp biasa goodyear michelin pun bole jg la
okay juga brand tyre tu, tpi ko dh lama pkai continental tayar, dah ikhas hati dgn continental, hahaha, ko pakai honda city, kdang2 bawa high speed kat high way juga, x de bnyi, best!

mahal tu dulp, aku ni igt nak tukar continel . banyk kete pakai skrg
Back to top Go down
Rashdan
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 23
Join date : 05/07/2016

PostSubject: Re: Tyre yg best   Sat Feb 25, 2017 3:53 pm

kempunga wrote:
Rashdan wrote:
slam...ade org isni x , saje minta advise tu Tyre ape yg baik market skrg.
lg tahan lamn. king
salam, bleh cuba continental, aku pakai continental, walaupun harga mahal, tpi dah lama family aku pakai continental brand, x penah cuba brand lain, x de bunyi juga bila bawa laju kerata.

ok tu..x mahal la continental, kete biasa pakai tu dah ckp. bukn tu BM atupn kete yg mahal
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Tyre yg best   

Back to top Go down
 
Tyre yg best
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Dunia Permotoran :: Automotif-
Jump to: