Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Huawei Best ke?

Go down 
AuthorMessage
adammalik99
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 08/11/2016

PostSubject: Huawei Best ke?   Mon Feb 27, 2017 4:11 pm

skrg aq tgok ramai yg pakai hp china je mcm oppo redmi dn huawei kat malaysia
klo huawei kurang sikit tp tgok korang sales setahun kat dunia pon dpt masuk top 10
nak tanya ape kebaikan dn kelemahan? tolong cadang ape model yg cun sbb aq nak beli hp dh
Back to top Go down
puteraygkacak
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 3
Join date : 10/11/2016

PostSubject: Re: Huawei Best ke?   Tue Feb 28, 2017 12:38 pm

adammalik99 wrote:
skrg aq tgok ramai yg pakai hp china je mcm oppo redmi dn huawei kat malaysia
klo huawei kurang sikit tp tgok korang sales setahun kat dunia pon dpt masuk top 10
nak tanya ape kebaikan dn kelemahan? tolong cadang ape model yg cun sbb aq nak beli hp dh

Sbb china fon murah... tu la ramai yg guna skrg...
Tgk apple, sony dan samsung semua harga mahal. Siape mampu nak beli?

Biasa ramai yg kata sbb china fon spec rendah baru jual murah... tapi skrg byk china fon spec lagi tinggi daripada fon yg berjenama... Sebenarnya semua makan nama brand je

Huawei ngan Oppo famous skrg. Klo budget byk amik je latest model.
Back to top Go down
Faraharidah
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 20/09/2016

PostSubject: Re: Huawei Best ke?   Wed Mar 01, 2017 9:43 am

puteraygkacak wrote:
adammalik99 wrote:
skrg aq tgok ramai yg pakai hp china je mcm oppo redmi dn huawei kat malaysia
klo huawei kurang sikit tp tgok korang sales setahun kat dunia pon dpt masuk top 10
nak tanya ape kebaikan dn kelemahan? tolong cadang ape model yg cun sbb aq nak beli hp dh

Sbb china fon murah... tu la ramai yg guna skrg...
Tgk apple, sony dan samsung semua harga mahal. Siape mampu nak beli?

Biasa ramai yg kata sbb china fon spec rendah baru jual murah... tapi skrg byk china fon spec lagi tinggi daripada fon yg berjenama... Sebenarnya semua makan nama brand je

Huawei ngan Oppo famous skrg.  Klo budget byk amik je latest model.

fon china skrg dh murah mcam dulu Huawei model terbaru Mate 9plus nak 3200 lebih dn yg biasa pon nak 2400 lebih
beli oppo model terbaru R9s plus hanya 1900 je lg berbaloi
Back to top Go down
ahmad danial
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 01/03/2017

PostSubject: Re: Huawei Best ke?   Wed Mar 01, 2017 2:48 pm

Huawei pun bgus. Ikot brpe bajet. Klau bajet ok bole try latest mcm P9 ke mgkin mhal tp brbaloi. Camera cntik, bateri bole than lma sbb cpat full bila cas dan skrin pun bsar.
Back to top Go down
IntanDiana
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 02/03/2017

PostSubject: Re: Huawei Best ke?   Thu Mar 02, 2017 10:29 am

Faraharidah wrote:

fon china skrg dh murah mcam dulu Huawei model terbaru Mate 9plus nak 3200 lebih dn yg biasa pon nak 2400 lebih
beli oppo model terbaru R9s plus hanya 1900 je lg berbaloi

dua model ni different spec Mate 9 ni dual camera dn 4gb ram mmg mahal klo ade cukup budget cuma beli mate9 je
Back to top Go down
adammalik99
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 08/11/2016

PostSubject: Re: Huawei Best ke?   Fri Mar 03, 2017 10:26 am

ahmad danial wrote:
Huawei pun bgus. Ikot brpe bajet. Klau bajet ok bole try latest mcm P9 ke mgkin mahal tp brbaloi. Camera cntik, bateri bole than lma sbb cpat full bila cas dan skrin pun bsar.

skrg P9 dh jatuh harga kan sbb dulu i pergi lawyat tanya korang ckp rm1940 tapi semalam i pergi tanya korang ckp 1850 dh

IntanDiana wrote:
dua model ni different spec Mate 9 ni dual camera dn 4gb ram mmg mahal klo ade cukup budget cuma beli mate9 je

mungkin beli Mate 9 pro atau Mate 9 je
skrg budget cuma cukup Mate 9 je klo nak Mate 9 pro mungkin pergi sign package dgn celcom je
sbb biasa i dh pakai 80 sebulan skrg cuma tambah 19 je dn harga hp lg murah rm2000 lbh dn sebulan 98 dpt 40gb sebulan
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Huawei Best ke?   

Back to top Go down
 
Huawei Best ke?
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Sains ICT :: Mobile-
Jump to: