Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Ape maksud BEKO kat baju barcelona tu?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Papaamericano
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 19/09/2016

PostSubject: Ape maksud BEKO kat baju barcelona tu?   Mon Apr 10, 2017 4:59 pm

tengok bola dh lama tapi xtahu ape maksud BEKO tu kat baju barcelona
adik tanya baru fikir maksud logo tu tapi i ingat logo ni dh lama tu..
siape boleh jelas ?
Back to top Go down
Rosmalisa
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 5
Join date : 23/11/2016

PostSubject: Re: Ape maksud BEKO kat baju barcelona tu?   Mon Apr 10, 2017 5:30 pm

pi google search jela..xperlu fikir byk bounce
yg aq tau tu, ia aircond punya brand la Beko ni...xtau ade related ke x hahaha
Back to top Go down
zeeta
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 7
Join date : 13/03/2017

PostSubject: Re: Ape maksud BEKO kat baju barcelona tu?   Wed Apr 12, 2017 10:42 am

Rosmalisa wrote:
pi google search jela..xperlu fikir byk bounce
yg aq tau tu, ia aircond punya brand la Beko ni...xtau ade related ke x hahaha

tak silap aku bukan aircond je,tp utk barangan rumah mcm perkakas eletrik mcm tu..kt luar negara mmg well known dh brand ni,kt mlysia ngan asia country laen ni je diorg kra bru bwk msok,tu xbyk org taw psl benda ni..so diorg dah sponsor brcelona tu kra brand bagus la kn.. Basketball ko pkai aircond brand ni ke??
Back to top Go down
lyn
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 7
Join date : 07/11/2016

PostSubject: Re: Ape maksud BEKO kat baju barcelona tu?   Thu Apr 13, 2017 9:34 am

Kalau tak silap, beko tu jenama barangan rumah la.
Dgr kata, harga dia tak berape murah. Razz
Back to top Go down
mahesh754
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 12/04/2017

PostSubject: Re: Ape maksud BEKO kat baju barcelona tu?   Thu Apr 13, 2017 10:53 am

BEKO brand ni dah lama, tapi x famous sgt di Malaysia.
Back to top Go down
azlan thor
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 11
Join date : 16/03/2017

PostSubject: Re: Ape maksud BEKO kat baju barcelona tu?   Thu Apr 13, 2017 3:19 pm

lyn wrote:
Kalau tak silap, beko tu jenama barangan rumah la.
Dgr kata, harga dia tak berape murah. Razz

yup mcm2 brangan umh ada..mhal sbb international brand kot.tgk lazada okay ja harga..
Back to top Go down
adeq3104
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 13/04/2017

PostSubject: Re: Ape maksud BEKO kat baju barcelona tu?   Thu Apr 13, 2017 9:58 pm

Papaamericano wrote:
tengok bola dh lama tapi xtahu ape maksud BEKO tu kat baju barcelona
adik tanya baru fikir maksud logo tu tapi i ingat logo ni dh lama tu..
siape boleh jelas ?

Beko tu name brand la, brand ni jual rumah application elektrik produk punya dan produk tu mahal sikit la....
Back to top Go down
PenPineapple
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 25/10/2016

PostSubject: Re: Ape maksud BEKO kat baju barcelona tu?   Fri Apr 14, 2017 12:58 pm

adeq3104 wrote:
Papaamericano wrote:
tengok bola dh lama tapi xtahu ape maksud BEKO tu kat baju barcelona
adik tanya baru fikir maksud logo tu tapi i ingat logo ni dh lama tu..
siape boleh jelas ?

Beko tu name brand la, brand ni jual rumah application elektrik produk punya dan produk tu mahal sikit la....

umah saudara aq pun gune jenama ni, barang dapur dia smua gune set jename ni mcm peti sejuk, microwave dan yg lain pun
okey la 12 tahun guarantee, klau rosak pun xrisau
Back to top Go down
Papaamericano
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 19/09/2016

PostSubject: Re: Ape maksud BEKO kat baju barcelona tu?   Fri Apr 14, 2017 5:05 pm

PenPineapple wrote:
umah saudara aq pun gune jenama ni, barang dapur dia smua gune set jename ni mcm peti sejuk, microwave dan yg lain pun
okey la 12 tahun guarantee, klau rosak pun xrisau

tula,aku bru taw ni beko tu brang2 elektrik utk rumah..macam2 jgak barang2 diorg jual..harga mhal pon sbb brg dia kn export dari Europe..brg msti kualiti la sbb ngara besar punya jenama.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Ape maksud BEKO kat baju barcelona tu?   

Back to top Go down
 
Ape maksud BEKO kat baju barcelona tu?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Komuniti :: Kopitiam Corner-
Jump to: