Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Sakit belakang ni tak hilang2 weii !

Go down 
AuthorMessage
SamBunk
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 04/11/2016

PostSubject: Sakit belakang ni tak hilang2 weii !   Wed Apr 26, 2017 11:54 pm

Ada tak mesin2 ke apa ke teknologi perubatan sekarang ni yg boleh kurangkan sikit sakit belakang ni sebab x hilang2 duk sapu ubat ni
pastu guna mesin urut ni. Adoii laa nak guna amende lagi ni. Boleh suggest
tak apa product yg trending sekarang utk sakit belakang ni. Smile
Back to top Go down
Siti Sarah
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 28/04/2017

PostSubject: Re: Sakit belakang ni tak hilang2 weii !   Fri Apr 28, 2017 12:20 am

Rasanya ubat tahan sakit saja. Tapi badan masih x baik juga.. Pg tukang urut je... Aku pun pg seminggu sekali...
Back to top Go down
LiloAhmad
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 28/04/2017

PostSubject: Re: Sakit belakang ni tak hilang2 weii !   Fri Apr 28, 2017 12:37 am

@siti sarah... Per org kaya... Aku sekali bulan pun kena fikir...Skrg kat luar mahal.. Kalau keja office selalu akan dapat tulang sakit belakang. ><
Back to top Go down
Amir_OUM
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 14
Join date : 05/04/2017

PostSubject: Re: Sakit belakang ni tak hilang2 weii !   Fri Apr 28, 2017 6:06 pm

LiloAhmad wrote:
@siti sarah... Per org kaya... Aku sekali bulan pun kena fikir...Skrg kat luar mahal.. Kalau keja office selalu akan dapat tulang sakit belakang. ><

x mestinya...skrg blh byr secara ansuran. Kalau nk blh cari model yg murah sikit. Betul.. Lagi2 yg keja kat bank. Memang x paya jalan2.
Back to top Go down
Amir_OUM
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 14
Join date : 05/04/2017

PostSubject: Re: Sakit belakang ni tak hilang2 weii !   Fri Apr 28, 2017 6:11 pm

Kalau nk tau sangat. Blh guna pakar urut. Blh tlg juga position tulang2. Aku setiap 3bulan akan pg check. Kena jaga betul2. Kalau yg active juga.
Back to top Go down
Aina92
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 8
Join date : 08/10/2016

PostSubject: Re: Sakit belakang ni tak hilang2 weii !   Sat Apr 29, 2017 4:13 pm

Amir_OUM wrote:
LiloAhmad wrote:
@siti sarah... Per org kaya... Aku sekali bulan pun kena fikir...Skrg kat luar mahal.. Kalau keja office selalu akan dapat tulang sakit belakang. ><

x mestinya...skrg blh byr secara ansuran. Kalau nk blh cari model yg murah sikit. Betul.. Lagi2 yg keja kat bank. Memang x paya jalan2.

Model murah mungkin akan kurang function. Nanti x puas juga. Kalau nk simpan duit lagi, baru beli.
Back to top Go down
Aina92
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 8
Join date : 08/10/2016

PostSubject: Re: Sakit belakang ni tak hilang2 weii !   Sat Apr 29, 2017 4:21 pm

Baru shopping.. aku ada tengok mereka ada buat promosi. Tapi agak mahal.. Kecuali kalau bayar ansuran. Aku tengah fikir. Kalau nk x.
Back to top Go down
SamBunk
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 04/11/2016

PostSubject: Re: Sakit belakang ni tak hilang2 weii !   Mon May 01, 2017 10:51 am

Amir_OUM wrote:
LiloAhmad wrote:
@siti sarah... Per org kaya... Aku sekali bulan pun kena fikir...Skrg kat luar mahal.. Kalau keja office selalu akan dapat tulang sakit belakang. ><

x mestinya...skrg blh byr secara ansuran. Kalau nk blh cari model yg murah sikit. Betul.. Lagi2 yg keja kat bank. Memang x paya jalan2.


Betul tu. Baik beli mesin urut laa drpd duk pergi urut kat pusat mengurut tu hari2. Kalau hari2 pergi sama je dengan harga mesin urut nak dekat setahun. Berkorban laa sikit demi hilang sakit belakang.
Back to top Go down
SamBunk
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 04/11/2016

PostSubject: Re: Sakit belakang ni tak hilang2 weii !   Mon May 01, 2017 10:53 am

Aina92 wrote:
Baru shopping.. aku ada tengok mereka ada buat promosi. Tapi agak mahal.. Kecuali kalau bayar ansuran. Aku tengah fikir. Kalau nk x.

Aina cakap pasal mesin urut mana ni. Haritu ada gak survey mesin2 urut ni. Ogawa kalau x silap ada promotion parents day. Boleh laa try beli utk ibu pastu guna sama2. Razz
Back to top Go down
Amir_OUM
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 14
Join date : 05/04/2017

PostSubject: Re: Sakit belakang ni tak hilang2 weii !   Mon May 01, 2017 2:41 pm

Aina92 wrote:
Baru shopping.. aku ada tengok mereka ada buat promosi. Tapi agak mahal.. Kecuali kalau bayar ansuran. Aku tengah fikir. Kalau nk x.

Ko kena fikir. Kenapa kamu nk. Kalau badan selalu sakit memang ok. Tapi kalau jarang guna lagi baik simpan dulu.
Back to top Go down
Amir_OUM
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 14
Join date : 05/04/2017

PostSubject: Re: Sakit belakang ni tak hilang2 weii !   Mon May 01, 2017 2:44 pm

SamBunk wrote:
Amir_OUM wrote:
LiloAhmad wrote:
@siti sarah... Per org kaya... Aku sekali bulan pun kena fikir...Skrg kat luar mahal.. Kalau keja office selalu akan dapat tulang sakit belakang. ><

x mestinya...skrg blh byr secara ansuran. Kalau nk blh cari model yg murah sikit. Betul.. Lagi2 yg keja kat bank. Memang x paya jalan2.


Betul tu. Baik beli mesin urut laa drpd duk pergi urut kat pusat mengurut tu hari2. Kalau hari2 pergi sama je dengan harga mesin urut nak dekat setahun. Berkorban laa sikit demi hilang sakit belakang.

Rasanya urut tu... seminggu sekali atau sekali dua minggu. Pun ok. Dengar2 kalau setiap hari urut pun x berapa ok bukan ke?
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Sakit belakang ni tak hilang2 weii !   

Back to top Go down
 
Sakit belakang ni tak hilang2 weii !
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Kesihatan dan anda :: teknologi perubatan-
Jump to: