Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Nasib baik Ariana Grande x berhenti kerjayanya sebagai penyanyi

Go down 
AuthorMessage
unahana
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 27/05/2017

PostSubject: Nasib baik Ariana Grande x berhenti kerjayanya sebagai penyanyi   Mon May 29, 2017 1:54 pm

Selepas kejadian letupan semasa konsert Ariana Grande di Manchester, ada laporan cakap dia nak berhenti kerjayanya,nasib baik dia x.Hanya menangguh konsert dia yg seterusnya.
Back to top Go down
3456
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 07/12/2016

PostSubject: Re: Nasib baik Ariana Grande x berhenti kerjayanya sebagai penyanyi   Mon May 29, 2017 2:13 pm

ya.... Muzik dan lagu dia mmg merdu dan baik...
Suka utk dengar lagunya...
Back to top Go down
tabitha23
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 07/12/2016

PostSubject: Re: Nasib baik Ariana Grande x berhenti kerjayanya sebagai penyanyi   Mon May 29, 2017 3:54 pm

unahana wrote:
Selepas kejadian letupan semasa konsert Ariana Grande di Manchester, ada laporan cakap dia nak berhenti kerjayanya,nasib baik dia x.Hanya menangguh konsert dia yg seterusnya.
sokong dia dgn dengar lagu dia di spotify skrg....
haha
Back to top Go down
maslinah
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 15/03/2017

PostSubject: Re: Nasib baik Ariana Grande x berhenti kerjayanya sebagai penyanyi   Wed May 31, 2017 1:11 am

selain spotify kat mana boleh dpt dengar lagu dia terkini online?
ada apa2 laman webs atau apps ke?
aku dengar ada promosi xpax utk unlimited muzik online,
bayar RM1 je dpt dengar unlimited lagu online seminggu,
betul ke tu?
Back to top Go down
ari yy
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 7
Join date : 05/12/2016

PostSubject: Re: Nasib baik Ariana Grande x berhenti kerjayanya sebagai penyanyi   Wed May 31, 2017 1:27 pm

maslinah wrote:
selain spotify kat mana boleh dpt dengar lagu dia terkini online?
ada apa2 laman webs atau apps ke?
aku dengar ada promosi xpax utk unlimited muzik online,
bayar RM1 je dpt dengar unlimited lagu online seminggu,
betul ke tu?
JOOX(made in China), dan youtube yg paling terkenal lah....
Tapi pelan muzik tu x termasuk youtube....dlm pelan lain
Back to top Go down
tabitha23
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 07/12/2016

PostSubject: Re: Nasib baik Ariana Grande x berhenti kerjayanya sebagai penyanyi   Wed May 31, 2017 2:32 pm

ari yy wrote:

JOOX(made in China), dan youtube yg paling terkenal lah....
Tapi pelan muzik tu x termasuk youtube....dlm pelan lain
Saya dengar satu pelan dari XPAX walla plan....
Ia beri kuota tanpa had utk muzik plan dan 2~20GB(promosi)
utk video plan...
Nampak baik, tapi x tau boleh download video/lagu ke tak.
Back to top Go down
lyn
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 7
Join date : 07/11/2016

PostSubject: Re: Nasib baik Ariana Grande x berhenti kerjayanya sebagai penyanyi   Thu Jun 01, 2017 11:38 pm

ari yy wrote:
maslinah wrote:
selain spotify kat mana boleh dpt dengar lagu dia terkini online?
ada apa2 laman webs atau apps ke?
aku dengar ada promosi xpax utk unlimited muzik online,
bayar RM1 je dpt dengar unlimited lagu online seminggu,
betul ke tu?
JOOX(made in China), dan youtube yg paling terkenal lah....
Tapi pelan muzik tu x termasuk youtube....dlm pelan lain

kalau video walla ada termasuk youtube kan?
aku tengok kat iklan beli RM7 utk 20gb data video seminggu, murah kan?
Back to top Go down
lyn
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 7
Join date : 07/11/2016

PostSubject: Re: Nasib baik Ariana Grande x berhenti kerjayanya sebagai penyanyi   Thu Jun 01, 2017 11:42 pm

tabitha23 wrote:
ari yy wrote:

JOOX(made in China), dan youtube yg paling terkenal lah....
Tapi pelan muzik tu x termasuk youtube....dlm pelan lain
Saya dengar satu pelan dari XPAX walla plan....
Ia beri kuota tanpa had utk muzik plan dan 2~20GB(promosi)
utk video plan...
Nampak baik, tapi x tau boleh download video/lagu ke tak.

rasaya boleh dengar muzik online je,
skrg ramai yg dengar online je, download tu buang ruang memory hp,
tadi i tengok youtube, ada lagu ni yg pasal video walla pulak,
https://www.youtube.com/watch?v=c1j8xMSUtTQ&feature=youtu.be
tapi siapa nama artis ni ya?
Back to top Go down
unahana
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 27/05/2017

PostSubject: Re: Nasib baik Ariana Grande x berhenti kerjayanya sebagai penyanyi   Fri Jun 02, 2017 11:43 pm

maslinah wrote:
selain spotify kat mana boleh dpt dengar lagu dia terkini online?
ada apa2 laman webs atau apps ke?
aku dengar ada promosi xpax utk unlimited muzik online,
bayar RM1 je dpt dengar unlimited lagu online seminggu,
betul ke tu?
sy sudah habis download lagu Ariana Grande,so x payahlah dengar muziknya online Razz Razz
sy pun bukan pengguna Xpax scratch
Back to top Go down
kayssen
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 7
Join date : 28/09/2016

PostSubject: Re: Nasib baik Ariana Grande x berhenti kerjayanya sebagai penyanyi   Fri Jun 02, 2017 11:48 pm

lyn wrote:
tabitha23 wrote:
ari yy wrote:

JOOX(made in China), dan youtube yg paling terkenal lah....
Tapi pelan muzik tu x termasuk youtube....dlm pelan lain
Saya dengar satu pelan dari XPAX walla plan....
Ia beri kuota tanpa had utk muzik plan dan 2~20GB(promosi)
utk video plan...
Nampak baik, tapi x tau boleh download video/lagu ke tak.

rasaya boleh dengar muzik online je,
skrg ramai yg dengar online je, download tu buang ruang memory hp,
tadi i tengok youtube, ada lagu ni yg pasal video walla pulak,
https://www.youtube.com/watch?v=c1j8xMSUtTQ&feature=youtu.be
tapi siapa nama artis ni ya?
Artist tu bernama Leo Ismail,dia pernah cover lagu Siti Nurhaliza..
sy pun dengar muzik online, x pernah download, memory hp hanya ada 16gb saja
muzik walla dgn video walla, sy lebih suka video walla
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Nasib baik Ariana Grande x berhenti kerjayanya sebagai penyanyi   

Back to top Go down
 
Nasib baik Ariana Grande x berhenti kerjayanya sebagai penyanyi
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Dunia Hiburan :: Gosip Artis Luar Negara-
Jump to: