Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Apa benda ini?

Go down 
AuthorMessage
Ahmad44
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 30/06/2017

PostSubject: Apa benda ini?   Mon Jul 03, 2017 7:03 pm

Kawan I bagi tahu I sekarang ada satu apps nama dia Entah apa dah, Boost ke Boast ke , kita boleh top up guna apikasi ni lepas tu kita ada point , apa benda ni xtahu pun
Back to top Go down
Mohd1133
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 03/07/2017

PostSubject: Re: Apa benda ini?   Mon Jul 03, 2017 7:10 pm

Ahmad44 wrote:
Kawan I bagi tahu I sekarang ada satu apps nama dia Entah apa dah, Boost ke Boast ke , kita boleh top up guna apikasi ni lepas tu kita ada point , apa benda ni xtahu pun

Eh ya ke? ada ke apps macam ni? nak tahu la kalau point tu boleh ditukar kepada tunai ke hadiah ke haha
Back to top Go down
Apptifo
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 13
Join date : 03/04/2017

PostSubject: Re: Apa benda ini?   Wed Jul 05, 2017 5:52 am

Ahmad44 wrote:
Kawan I bagi tahu I sekarang ada satu apps nama dia Entah apa dah, Boost ke Boast ke , kita boleh top up guna apikasi ni lepas tu kita ada point , apa benda ni xtahu pun

yg aku tau ialah boost, yg ni ada kat playstore je, appstore x de lagi...
tapi tgk x ramai org pakai lagi, mungkin sebab x famous sgt pun...
Back to top Go down
Apptifo
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 13
Join date : 03/04/2017

PostSubject: Re: Apa benda ini?   Wed Jul 05, 2017 6:02 am

Mohd1133 wrote:
Ahmad44 wrote:
Kawan I bagi tahu I sekarang ada satu apps nama dia Entah apa dah, Boost ke Boast ke , kita boleh top up guna apikasi ni lepas tu kita ada point , apa benda ni xtahu pun

Eh ya ke? ada ke apps macam ni? nak tahu la kalau point tu boleh ditukar kepada tunai ke hadiah ke haha

ko bleh cuba download and pakai tgk, aku dah download dah pakai sementara, rasa app ni x ramai kawan aku pakai, rasa rugi je, sebab kan skrg byk pakai postpaid, coupon kat dalam boost tu pun x byk
Back to top Go down
FahanBoi
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 05/07/2017

PostSubject: Re: Apa benda ini?   Wed Jul 05, 2017 10:27 pm

Apptifo wrote:
Ahmad44 wrote:
Kawan I bagi tahu I sekarang ada satu apps nama dia Entah apa dah, Boost ke Boast ke , kita boleh top up guna apikasi ni lepas tu kita ada point , apa benda ni xtahu pun

yg aku tau ialah boost, yg ni ada kat playstore je, appstore x de lagi...
tapi tgk x ramai org pakai lagi, mungkin sebab x famous sgt pun...

eh x famous ke ? kawan2 I semua guna ni sebab apps ni senang digunakan..lagipun tahu x dia dapat RM10 kredit bila download klaw you pengguna xpax , kan best haha
Back to top Go down
FahanBoi
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 05/07/2017

PostSubject: Re: Apa benda ini?   Wed Jul 05, 2017 10:31 pm

Mohd1133 wrote:
Ahmad44 wrote:
Kawan I bagi tahu I sekarang ada satu apps nama dia Entah apa dah, Boost ke Boast ke , kita boleh top up guna apikasi ni lepas tu kita ada point , apa benda ni xtahu pun

Eh ya ke? ada ke apps macam ni? nak tahu la kalau point tu boleh ditukar kepada tunai ke hadiah ke haha

a-ah , yang I tahu, points tu boleh kumpul dulu nanti boleh redeem free gift dia , ada vouchers lagi , cuba je la apps ni, comel juga
Back to top Go down
kambingKampung
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 06/07/2017

PostSubject: Re: Apa benda ini?   Thu Jul 06, 2017 11:21 am

Ahmad44 wrote:
Kawan I bagi tahu I sekarang ada satu apps nama dia Entah apa dah, Boost ke Boast ke , kita boleh top up guna apikasi ni lepas tu kita ada point , apa benda ni xtahu pun

aq pon guna apps ni jugak dah lar 1 bln lebih , apps ni utk topup sendiri tkyah lar keluar umh susah payah cari kedai n topup...boleh jimatkan masa n topup je kt tmpt sendiri
Back to top Go down
bearbear
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 06/07/2017

PostSubject: Re: Apa benda ini?   Thu Jul 06, 2017 4:11 pm

Mohd1133 wrote:
Ahmad44 wrote:
Kawan I bagi tahu I sekarang ada satu apps nama dia Entah apa dah, Boost ke Boast ke , kita boleh top up guna apikasi ni lepas tu kita ada point , apa benda ni xtahu pun

Eh ya ke? ada ke apps macam ni? nak tahu la kalau point tu boleh ditukar kepada tunai ke hadiah ke haha

brrrr...skrg kt amnk/mybk website pon bole topup kot ...kumpul point utk apa?? Rolling Eyes
Back to top Go down
aishamalik
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 7
Join date : 06/10/2016

PostSubject: Re: Apa benda ini?   Fri Jul 07, 2017 10:24 pm

Mohd1133 wrote:
Ahmad44 wrote:
Kawan I bagi tahu I sekarang ada satu apps nama dia Entah apa dah, Boost ke Boast ke , kita boleh top up guna apikasi ni lepas tu kita ada point , apa benda ni xtahu pun

Eh ya ke? ada ke apps macam ni? nak tahu la kalau point tu boleh ditukar kepada tunai ke hadiah ke haha

Point tu blh tukar kpd hadiah dn phone kredit juga. Semakin byk u bayar, semakin byk hadiah u akan dpt.
Back to top Go down
Lilyfatiha
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 06/10/2016

PostSubject: Re: Apa benda ini?   Fri Jul 07, 2017 10:31 pm

Ahmad44 wrote:
Kawan I bagi tahu I sekarang ada satu apps nama dia Entah apa dah, Boost ke Boast ke , kita boleh top up guna apikasi ni lepas tu kita ada point , apa benda ni xtahu pun
Ini merupakan apps yg berfungsi sbb u blh beri hadiah dgn apps ni, top up guna apps ni dn sebagainya. U blh cuba kat google play.
Back to top Go down
Ahmad44
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 30/06/2017

PostSubject: Re: Apa benda ini?   Sat Jul 08, 2017 8:31 am

kambingKampung wrote:
Ahmad44 wrote:
Kawan I bagi tahu I sekarang ada satu apps nama dia Entah apa dah, Boost ke Boast ke , kita boleh top up guna apikasi ni lepas tu kita ada point , apa benda ni xtahu pun

aq pon guna apps ni jugak dah lar 1 bln lebih , apps ni utk topup sendiri tkyah lar keluar umh susah payah cari kedai n topup...boleh jimatkan masa n topup je kt tmpt sendiri

oh yala tu, dah lama ada ya apps ni..tapi memang senang la sebab xyah susah payah nak keluar sebab nak top up saja, nak cuba la apps ni
Back to top Go down
Ahmad44
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 30/06/2017

PostSubject: Re: Apa benda ini?   Sat Jul 08, 2017 8:33 am

aishamalik wrote:
Mohd1133 wrote:
Ahmad44 wrote:
Kawan I bagi tahu I sekarang ada satu apps nama dia Entah apa dah, Boost ke Boast ke , kita boleh top up guna apikasi ni lepas tu kita ada point , apa benda ni xtahu pun

Eh ya ke? ada ke apps macam ni? nak tahu la kalau point tu boleh ditukar kepada tunai ke hadiah ke haha

Point tu blh tukar kpd hadiah dn phone kredit juga. Semakin byk u bayar, semakin byk hadiah u akan dpt.
b

besntnya , sebab klaw kita top luar kat luar, manalah dia bagi free free kredit , mana dapat hadiah kan, rasa berbaloi juga la nak download ni
Back to top Go down
Ahmad44
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 30/06/2017

PostSubject: Re: Apa benda ini?   Mon Jul 10, 2017 5:42 pm

bearbear wrote:
Mohd1133 wrote:
Ahmad44 wrote:
Kawan I bagi tahu I sekarang ada satu apps nama dia Entah apa dah, Boost ke Boast ke , kita boleh top up guna apikasi ni lepas tu kita ada point , apa benda ni xtahu pun

Eh ya ke? ada ke apps macam ni? nak tahu la kalau point tu boleh ditukar kepada tunai ke hadiah ke haha

brrrr...skrg kt amnk/mybk website pon bole topup kot ...kumpul point utk apa??  Rolling Eyes

yer , tapi apps ni lagi senang nak guna daripada guna website , apps ni bole muat turun dari play store n install je ,lagi pon ko boleh membawa kawan2 you ke aplikasi Boost dan akan diberi ganjaran sehingga RM5 kredit percuma .Best kan sbb klaw biasa topup kt bank website ke atau kt luar tu mmg lar tak dpt apa2 pon , so cuba guna apps ni setiap reload tu ada berpeluang mendapat ganjaran.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Apa benda ini?   

Back to top Go down
 
Apa benda ini?
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Salam Ukhuwah :: Sampaikan Ucapan-
Jump to: