Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Iphone klon baik x??

Go down 
AuthorMessage
zooro
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
zooro

Posts : 8
Join date : 17/04/2017

Iphone klon baik x?? Empty
PostSubject: Iphone klon baik x??   Iphone klon baik x?? Icon_minitimeMon Jul 10, 2017 4:23 pm

tgh usha iphone 7,bapak mahallll!aku tgok jual yg henpon on9 tu murah ckit..mcm nak try,ada yg pernah bli ke?kalau okay aku nk bli yg klon tuh je..jnji fungsi lbih kurang .murah kit.
Iphone klon baik x?? 777672
Back to top Go down
iko
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 11/07/2017

Iphone klon baik x?? Empty
PostSubject: Re: Iphone klon baik x??   Iphone klon baik x?? Icon_minitimeTue Jul 11, 2017 4:17 pm

zooro wrote:
tgh usha iphone 7,bapak mahallll!aku tgok jual yg henpon on9 tu murah ckit..mcm nak try,ada yg pernah bli ke?kalau okay aku nk bli yg klon tuh je..jnji fungsi lbih kurang .murah kit.
Iphone klon baik x?? 777672

alalaa kenapa nak beli online ...u mmg berani ke nak beli iphone kt online ni ..ko try lar ambik kt telko , sbb baru lar akka i ni ambik iphone kt telco je ..tapi u kena buat installement lar ..
Back to top Go down
kerepekleko
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 11/07/2017

Iphone klon baik x?? Empty
PostSubject: Re: Iphone klon baik x??   Iphone klon baik x?? Icon_minitimeTue Jul 11, 2017 5:39 pm

iko wrote:
zooro wrote:
tgh usha iphone 7,bapak mahallll!aku tgok jual yg henpon on9 tu murah ckit..mcm nak try,ada yg pernah bli ke?kalau okay aku nk bli yg klon tuh je..jnji fungsi lbih kurang .murah kit.
Iphone klon baik x?? 777672

alalaa kenapa nak beli online ...u mmg berani ke nak beli iphone kt online ni ..ko try lar ambik kt telko , sbb baru lar akka i ni ambik iphone kt telco je ..tapi u kena buat installement lar ..

ah ah aq pon ada dengar psl iphone bole ambik kt telko juga tapi berbaloi ke ambik kt telko ?? harga di org ni mmg berbeza sikit kan Neutral
Back to top Go down
Rosmalisa
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 23/11/2016

Iphone klon baik x?? Empty
PostSubject: Re: Iphone klon baik x??   Iphone klon baik x?? Icon_minitimeWed Jul 12, 2017 12:22 pm

zooro wrote:
tgh usha iphone 7,bapak mahallll!aku tgok jual yg henpon on9 tu murah ckit..mcm nak try,ada yg pernah bli ke?kalau okay aku nk bli yg klon tuh je..jnji fungsi lbih kurang .murah kit.
Iphone klon baik x?? 777672
Fon yg trbru mmg mahal la, kenapa xambil 6s je?
klon cepat ade masalah..bazir wang je
Back to top Go down
Faraharidah
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 20/09/2016

Iphone klon baik x?? Empty
PostSubject: Re: Iphone klon baik x??   Iphone klon baik x?? Icon_minitimeWed Jul 12, 2017 12:45 pm

zooro wrote:
tgh usha iphone 7,bapak mahallll!aku tgok jual yg henpon on9 tu murah ckit..mcm nak try,ada yg pernah bli ke?kalau okay aku nk bli yg klon tuh je..jnji fungsi lbih kurang .murah kit.
Iphone klon baik x?? 777672

Try la cri kwn2 yg ade jual pon ke, diorg mesti bagi harga murah berbanding dgn kedai apple

Aku pon bli kt kedai kwn aku..tp pstikn kwn ko jual yg ori la
Back to top Go down
azlan thor
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
azlan thor

Posts : 12
Join date : 16/03/2017

Iphone klon baik x?? Empty
PostSubject: Re: Iphone klon baik x??   Iphone klon baik x?? Icon_minitimeWed Jul 12, 2017 2:36 pm

zooro wrote:
tgh usha iphone 7,bapak mahallll!aku tgok jual yg henpon on9 tu murah ckit..mcm nak try,ada yg pernah bli ke?kalau okay aku nk bli yg klon tuh je..jnji fungsi lbih kurang .murah kit.
Iphone klon baik x?? 777672

mmg k.o lah.wrranty pun ssah,rosak pdan muka ko .. Rolling Eyes cari la fon yg mampu je..ip7 mmg mhal la.murah pun buat apa klu tak original.
Back to top Go down
zeeta
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
zeeta

Posts : 7
Join date : 13/03/2017

Iphone klon baik x?? Empty
PostSubject: Re: Iphone klon baik x??   Iphone klon baik x?? Icon_minitimeWed Jul 12, 2017 2:49 pm

azlan thor wrote:
zooro wrote:
tgh usha iphone 7,bapak mahallll!aku tgok jual yg henpon on9 tu murah ckit..mcm nak try,ada yg pernah bli ke?kalau okay aku nk bli yg klon tuh je..jnji fungsi lbih kurang .murah kit.
Iphone klon baik x?? 777672

mmg k.o lah.wrranty pun ssah,rosak pdan muka ko .. Rolling Eyes  cari la fon yg mampu je..ip7 mmg mhal la.murah pun buat apa klu tak original.

betul tu,knpa xcba pkai yg bole byr by installment tu,i tgk celcom easyphone ade twran mcm tu.byaran blanan rndah jgk..kalau mmpu byr bln2 baik amik yg tuh je..tp kna tgk la cvrge tmpt u mcm mn..nnt rugi pulak..
Back to top Go down
hati-hati ku
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 15
Join date : 24/08/2016

Iphone klon baik x?? Empty
PostSubject: Re: Iphone klon baik x??   Iphone klon baik x?? Icon_minitimeThu Jul 13, 2017 11:41 am

zooro wrote:
tgh usha iphone 7,bapak mahallll!aku tgok jual yg henpon on9 tu murah ckit..mcm nak try,ada yg pernah bli ke?kalau okay aku nk bli yg klon tuh je..jnji fungsi lbih kurang .murah kit.
Iphone klon baik x?? 777672

Klo bli on9 pun ada official warranty jugak, tapi janji bkn 2nd hand.
Iphone skrg mmg mahal, tak kisah kat kedai mana2. Harga pun lebih kurang same je klo bli online. Harga on9 murah ckit sbb dorg tak include delivery fee lagi. Klo ko nak murah, blh lah pertimbang amik installment. At least ko tak yah byr payment tu sekali gus. Ade saving backup ckit utk data ke call credit. Iphone klon baik x?? 777672
Back to top Go down
hati-hati ku
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 15
Join date : 24/08/2016

Iphone klon baik x?? Empty
PostSubject: Re: Iphone klon baik x??   Iphone klon baik x?? Icon_minitimeThu Jul 13, 2017 11:46 am

zeeta wrote:

betul tu,knpa xcba pkai yg bole byr by installment tu,i tgk celcom easyphone ade twran mcm tu.byaran blanan rndah jgk..kalau mmpu byr bln2 baik amik yg tuh je..tp kna tgk la cvrge tmpt u mcm mn..nnt rugi pulak..

Yg installment Celcom ni hanya berbaloi utk existing pengguna sbb tak perlu byr upfront... Klo pengguna baru kena byr upfront...

Tapi yg utk pelan ni adalah tak perlu kad kredit utk sign up. Senang la utk remaja2 apply. lagipun ada device protect, tapi kena byr extra. Suspect
Back to top Go down
zeeta
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
zeeta

Posts : 7
Join date : 13/03/2017

Iphone klon baik x?? Empty
PostSubject: Re: Iphone klon baik x??   Iphone klon baik x?? Icon_minitimeFri Jul 14, 2017 2:27 pm

hati-hati ku wrote:
Yg installment Celcom ni hanya berbaloi utk existing pengguna sbb tak perlu byr upfront... Klo pengguna baru kena byr upfront...

Tapi yg utk pelan ni adalah tak perlu kad kredit utk sign up. Senang la utk remaja2 apply. lagipun ada device protect, tapi kena byr extra. Suspect


tp user yg baru nk join celcom tu still bole dpr rebate blik yg upfront tu..jadi xde mslh pon slgi bole dpt blik kan.student skrg mmpu je,suma pkai fon mhal2 Laughing
Back to top Go down
zooro
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
zooro

Posts : 8
Join date : 17/04/2017

Iphone klon baik x?? Empty
PostSubject: Re: Iphone klon baik x??   Iphone klon baik x?? Icon_minitimeFri Jul 14, 2017 3:54 pm

mcm okay jgk kalau bole byar bulanan ni..aku xde la ssah nk kumpul duit skrg..asalkan bli selamat dah la kn...tq suma bg respon okay
Back to top Go down
kempunga
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
kempunga

Posts : 12
Join date : 04/07/2016

Iphone klon baik x?? Empty
PostSubject: Re: Iphone klon baik x??   Iphone klon baik x?? Icon_minitimeFri Jul 14, 2017 4:05 pm

zooro wrote:
mcm okay jgk kalau bole byar bulanan ni..aku xde la ssah nk kumpul duit skrg..asalkan bli selamat dah la kn...tq suma bg respon okay
aq dah sign pelan ni bagi mak aq .. bln2 byr lebih kurg RM200 je .. masih okey la
tambah RM40 ade phone protection lagi, berbaloi la
Back to top Go down
Sponsored content




Iphone klon baik x?? Empty
PostSubject: Re: Iphone klon baik x??   Iphone klon baik x?? Icon_minitime

Back to top Go down
 
Iphone klon baik x??
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Komuniti :: Kopitiam Corner-
Jump to: